Philips Hue EnergiecadeauXL bij 3 jaar van Vattenfall

Overstappen naar een nieuwe energiemaatschappij en meteen al energie besparen is bij Vattenfall mogelijk. Vattenfall is de nieuwe naam van energieleverancier NUON en de aanbieder profileert zich met een actie met een wel zeer waardevol cadeau. Ten eerste is het mogelijk om te profiteren van het Energiecadeau XL. Dit cadeau bestaat uit een Philips Hue slimme verlichtingsset ter waarde van 304,75 euro.
Philips Hue EnergiecadeauXL bij 3 jaar van Vattenfall
  • verantwoorde energie aanbieding 100% groene energie
  • energie afkomstig uit nederland Nederlandse roots (NUON)
  • klappende handen voor goede energie Goede klantenservice

Vattenfall energie-aanbieding

Om in aanmerking te komen voor dit cadeau moet men een contract van drie jaar afnemen voor zowel stroom als gas. Naast het Philips Hue White Ambiance Startpakket heeft het gebruikmaken van deze actie nog meer voordelen. Zo krijgt de consument drie jaar lang stroom en gas tegen een vaste lage prijs en wordt de overstap volledig geregeld door Vattenfall.

Het startpakket bestaat uit verschillende onderdelen, zoals drie Philips Hue-standaardlampen, een Philips Hue-dimmer switch, een Philips Hue Sensor en zes extra Philips Hue-lampen (twee lampen, twee kaarslampen en twee spotjes).

Energiecadeau XL

Het is zeer eenvoudig om het Energiecadeau XL te ontvangen. Verstuur vandaag nog de aanvraag en binnen vier weken na het derde termijnbedrag ontvangt de consument een email met daarin de vouchercode. Het cadeau wordt dan binnen zeven dagen thuisgestuurd. Let goed op bij het overstappen want Vattenfall vergoedt de opzegvergoeding niet. Daarom wacht Vattenfall met het ingaan van het contract totdat de einddatum van het huidige energiecontract bereikt is. De actie is bovendien alleen geldig voor nieuwe klanten. Het is hierbij ook mogelijk om een ander cadeau te kiezen uit een lijst.

Veelgestelde vragen over de energie aanbieding van Vattenfall

idee om te energiesituatie te verbeteren Waaruit bestaat het Energiecadeau XL van Vattenfall?

Je ontvangt drie standaardlampen van Philips Hue met E27-fitting. Deze zorgen voor een warm tot koelwit licht. Daarnaast krijg je ook een Philips Hue-dimmer, een Philips Hue-sensor en zes extra Philips Hue-lampen (2 spotjes, 2 kaarslampen en 2 standaardlampen).

energie in huis Waarvoor dienen de Philips Hue-lampen?

Met dit startpakket ben je echt de baas over je verlichting want je kan je verlichting automatiseren zonder dat je veel meer hoeft te doen dan de klassieke lamp te vervangen. Met de sensor, de draadloze afstandsbediening of de applicatie kan je je verlichting meteen bedienen.

agenda emoji Wanneer ontvang ik mijn cadeau?

Je zal een mail ontvangen met daarin een vouchercode die je gebruikt om je cadeau aan te vragen. Deze mail krijg je een week nadat Vattenfall het derde termijnbedrag heeft ontvangen. Na het inwisselen van de vouchercode duurt het ongeveer zeven dagen alvorens je je cadeau ontvangt.

overstappen en switchen van energie Geldt deze actie ook voor bestaande klanten?

Nee, deze actie is er enkel voor nieuwe klanten.

computer op zoek naar energie vraagstuk Kan ik ook andere cadeaus krijgen?

Ja, want dit is slechts een van de cadeaus die je kan uitkiezen. Het aanbod wijzigt voortdurend, maar de cadeaus hebben allemaal een waarde tussen 200 en 350 euro. Het gaat bijvoorbeeld om Apple Airpods 2 met een oplaadcase (t.w.v. €229), 350 euro korting op de aanschaf van zonnepanelen of een snoerloze stofzuiger van Bosch (t.w.v. €270). Op de website van Vattenfall ontdek je alle mogelijke cadeaus.