Gratis Nintendo Switch Lite & LEGO-spel bij 1 jaar stroom & gas

Vattenfall heeft een mooi welkomstcadeau voor iedereen die voor hen kiest. Het gaat dan niet alleen om scherpe prijzen voor stroom en gas, zoals we het van Vattenfall gewoon zijn, maar ook om een leuke extra verrassing. Momenteel geven ze nieuwe klanten een Nintendo Switch Lite met daarbovenop ook nog eens het spelletje LEGO Worlds. Ideaal om op de trein te gamen, voor de kinderen of als verjaardagscadeau voor de kleinkinderen. Hiervoor hoef je je niet langdurig aan Vattenfall te binden en krijg je niet te maken met wurgcontracten, maar gewoon met een contract voor één jaar lang scherpe tarieven voor stroom en gas. Nadien kan je natuurlijk altijd beslissen om langer bij Vattenfall te blijven, maar je kan ook opnieuw overstappen om elders een welkomstcadeautje te krijgen.

Een leuk welkomstgeschenk bij 1 jaar stroom en gas

Om dit welkomstgeschenk te krijgen, kies je voor één jaar stroom en gas aan een vaste lage prijs. Het welkomstgeschenk heeft volgens Vattenfall een winkelprijs van 269 euro en zoals steeds zijn er wel een aantal spelregels aan deze actie verbonden. Zo mag je gedurende dat jaar je contract niet verbreken, want dan betaal je naast een opzegvergoeding ook 100 euro cadeauwaarde terug. Tevens krijg je je geschenk nog niet meteen, maar moet je wachten tot na de afschrijving van het derde termijnbedrag. Je ontvangt dan een berichtje en kan vervolgens zelf je Nintendo Switch Lite en het spelletje bestellen.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel contract bij Vattenfall

  • Standaard gas en groene stroom uit Nederland

  • Maandelijks opzegbaar voor flexibiliteit

  • Betaal de actuele prijs

  • Overstap wordt voor jou geregeld

 2. Star rating: 10

  Vast contract bij Vattenfall

  • Stroom en gas met prijszekerheid

  • Krijg grip op energieverbruik met Vattenfall-app

  • Gratis bespaaradvies op maat

  • Vast energiecontract voor 1 of 3 jaar

 3. Star rating: 8

  Vattenfall Flex: beweeg mee met de energiemarkt

  • Dynamische energietarieven

  • Betaal nooit te veel voor energie

  • Eenvoudig overstappen

  • Ga slim met energieverbruik om

  € 190

  per maand

  Aanbieding bekijken β†’
 4. Star rating: 8,8

  €250 korting bij 1 jaar energie van Vattenfall

  • Ontvang €250 korting bij 1 jaar stroom en gas

  • 1 jaar zekerheid van vaste tarieven

  • Niet voor eigenaars van zonnepanelen

  • Eenvoudig overstappen via overstapservice

"De Nintendo Switch Lite is een heel mooi energie welkomstcadeau door de hoge winkelwaarde, terwijl het toch maar gaat om een beperkt contract van 1 jaar. Het is zeker iets waar je de kinderen plezier mee zal doen, terwijl de lage energietarieven jou minstens even sterk zullen plezieren."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

Gratis Nintendo Switch Lite & LEGO-spel

1 jaar vaste prijzen. Nintendo Switch Lite. Spelletje LEGO Worlds.

Bekijk de aanbieding β†’

Over het mooie welkomstgeschenk van Vattenfall

De Nintendo Switch Lite is er speciaal voor wie houdt van handheld-gaming. Het is een lichtgewicht met een eigen besturingssysteem en is dan ook ideaal voor onderweg, maar je kan ook tegen je vrienden of familie spelen. Met maximaal acht kunnen jullie samen aan het gamen slaan. Als zij nog geen Nintendo Switch Lite hebben, kan je hen natuurlijk een plezier doen door hen alvast op de hoogte te brengen van deze energie aanbieding. Aansluiten op de tv kan bij deze uitvoering niet, maar je neemt natuurlijk wel gewoon je favoriete games overal mee naartoe. Je kan de Nintendo Switch Lite ook met een gerust hart aan de kinderen geven, want ouderlijk toezicht is in een-twee-drie geactiveerd.

Diverse games voor Nintendo Switch Lite

Naast de Nintendo Switch Lite ontvang je ook het spelletje LEGO Worlds. Bij dit spelletje hang je rond in een gegenereerde LEGO-wereld waar alles vrij aan te passen is. Hierin creΓ«er je bijvoorbeeld draken, bergmassieven, Eiffeltorens of eigen eilanden. Je creaties kan je vervolgens exporteren zodat ook vrienden en familie ze kunnen ontdekken. Uiteraard kan je nog talloze andere games voor de Nintendo Switch Lite kopen. Onder andere PokΓ©mon Sword en Shield, Mario Kart 8 en Animal Crossing: New Horizons zijn populaire keuzes.

Bekijk de aanbieding β†’

Conclusie: mooie energie aanbieding voor gamers

Vattenfall heeft in principe ook cadeautjes die een nog hogere winkelwaarde hebben, maar voor gamers is dit toch wel de beste energie aanbieding van dit moment. Je krijgt namelijk een mooie spelconsole met een hogere winkelwaarde dan de vele bol.com-cadeaubonnen die door energieleveranciers worden weggegeven. Ook voor ouders en grootouders die hun kinderen of kleinkinderen willen plezieren, valt deze energie aanbieding zeker te overwegen. De energietarieven bij Vattenfall zijn namelijk laag, overstappen gaat eenvoudig en na een jaar kan je al opnieuw overstappen om elders een nieuw welkomstgeschenkje te krijgen.

 • Hoge cadeauwaarde

 • Lage energieprijzen

 • Contract van 1 jaar

 • Al na 3 termijnen

 • Gratis overstapservice

 • Enkel voor stroom en gas

 • Enkel voor nieuwe klanten

 • Royalere cadeaus beschikbaar

 • Geen groene stroom

 • Mogelijke overstapboetes

Veelgestelde vragen over de gratis Nintendo Switch Lite & LEGO-spel

Over de bekende bouwstenen van LEGO weet je vast alles, maar over deze energie aanbieding kun je nog een aantal vragen hebben. Daarom is het een goed idee om deze FAQ te raadplegen.

Kan ik de kleur van mijn Nintendo Switch Lite kiezen?

Nee, standaard komt de Nintendo Switch Lite in een grijze kleur. In de voorwaarden staat bovendien te lezen dat ze, als dit model niet meer voorradig is, ook een alternatief mogen aanbieden. In principe zou het niet mogen gebeuren, maar het kan dus dat je uiteindelijk alsnog een andere kleur krijgt. De Nintendo Switch Lite is namelijk ook verkrijgbaar in de kleuren geel, turkoois en koraal.

Klopt de door Vattenfall geafficheerde winkelwaarde van €269?

Ja, op voorwaarde dat je voor een dure winkel kiest. Op bol.com kan je de grijze Nintendo Switch Lite namelijk al voor 212 euro kopen. Het spelletje koop je er voor ongeveer 38 euro. Dit wil zeggen dat de winkelwaarde bij bol.com 250 euro bedraagt. Je kan het dus net iets goedkoper kopen, maar dit doet geen afbreuk aan het feit dat het nog steeds een heel mooi geschenk is.

Wat als dit cadeautje niet meer beschikbaar is?

Dan zal Vattenfall een vergelijkbaar cadeau aanbieden, bijvoorbeeld door een ander spelletje aan te bieden of de Nintendo Switch Lite in een andere kleur te geven. Ook kan je kiezen voor een ander cadeau. Momenteel geven ze bijvoorbeeld ook een Samsung Galaxy Tab A7 en een Philips Airfryer XXL weg.

Kan ik me nog bedenken?

In principe niet. Cadeaus kunnen niet meer worden geretourneerd en volgens de actievoorwaarden is Vattenfall niet verplicht om je een ander cadeau te geven.

Kan ik mijn welkomstcadeau met een cashback combineren?

Nee, hierin moet je een keuze maken. Ofwel claim je een cashback op je energiefactuur ofwel kies je voor een welkomstcadeau.