Ontvang een gratis LG-smarttelevisie bij 1 jaar stroom en gas bij Vattenfall

Via het programma Energiecadeau XL kunnen nieuwe klanten bij Vattenfall een eigen mooi energiecadeau uitkiezen. Deze energie aanbieding is er voor klanten die kiezen voor de formule VastePrijsEnergie. Deze energie aanbieding is de opvolger van een eerdere Philips-televisie die door Vattenfall werd weggegeven. Bij deze actie gaat het nu om de LG 32LM631C met een nog hogere winkelwaarde. Van alle cadeaus die je momenteel bij Vattenfall kan kiezen, heeft deze de hoogste winkelwaarde. Deze energie aanbieding verdient dan ook een woordje uitleg.
Ontvang een gratis LG-smarttelevisie bij 1 jaar stroom en gas bij Vattenfall
 • kwalitatief hoogwaardige energie 1 jaar stroom en gas
 • energie Gratis televisie
 • klappende handen voor goede energie Lage energietarieven

Het programma Energiecadeau XL is een beloningsprogramma van Vattenfall. Hierbij krijgen nieuwe klanten een cadeau of een korting met een waarde tussen €200 en €350. Het gaat om uiteenlopende cadeaus, zoals een Chromebook t.w.v. €250 of een Philips Airfryer XXL t.w.v. €289,99. De televisie LG 32LM631C heeft een geafficheerde winkelwaarde van €349 en heeft de hoogste winkelwaarde van alle cadeaus waartussen je kan kiezen. Het moet enkel de korting van €350 voor zonnepanelen achter zich laten. Bovendien is de LG 32LM631C ook gewoon een goede televisie die op heel wat positieve reviews kan rekenen.

Laurens Arends

De LG-smarttelevisie is een heel mooi welkomstcadeau, maar in de praktijk ligt de winkelwaarde wel lager dan wat Vattenfall afficheert. Desondanks blijft deze energie aanbieding interessanter dan veel andere aanbiedingen, zoals de €200 shoptegoed bij bol.com. Daarom raad ik deze energie aanbieding zeker aan.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.8

Meer over de gratis LG 32LM631C van Vattenfall

De LG 32LM631C is een puike smarttelevisie met een beeldschermdiagonaal van 32 inch. Met deze gratis LG-televisie van Vattenfall kijk je je favoriete films en series in full-HD. De smarttelevisie draait op LG WebOS, waardoor je heel wat vrijheid hebt. Daarnaast kan je ook verschillende apparaten aansluiten via de drie HDMI-ingangen of de twee USB-aansluitingen. Verder ondersteunt de LG 32LM631C zowel bluetooth als wifi (inclusief 5 GHz-ondersteuning). Het geluid is dankzij een totaal speakervermogen van 10 watt heel goed te noemen. Kortom: een goede gratis televisie waar maar weinig op aan te merken valt.

Wel is het zo dat de op de website van Vattenfall weergegeven winkelwaarde van €349 wat aan de hoge kant is. Bij Centralpoint konden wij dezelfde televisie namelijk al voor €294,03 vinden. Desondanks blijft het een mooi cadeau en blijft deze energie aanbieding heel interessant.

Ontvang een gratis LG-televisie bij Vattenfall

Voordelen

 • Na 1 jaar opnieuw overstappen
 • Vattenfall regelt de overstap
 • Scherpe energieprijzen
 • Ook mogelijk bij groene stroom
 • Cadeau heeft hoge winkelwaarde

Nadelen

 • Enkel bij stroom en gas
 • Automatische incasso
 • Enkel geldig voor nieuwe klanten
 • Deels terugvorderbaar bij voortijdig vertrek
 • Vattenfall betaalt geen opzegvergoeding

Conclusie: een mooi welkomstcadeau voor wie jaarlijks verandert

Op de energiemarkt is het vrijwel altijd interessanter om elk jaar over te stappen. Zo krijg je overal welkomstkortingen en energiecadeaus. Daarom is een energiecontract van één jaar sowieso interessant. Daarbovenop krijg je ook gewoon een mooie televisie met een hoge winkelwaarde, terwijl de voorwaarden helemaal niet zo streng zijn. Wie zoekt kan de televisie wel goedkoper vinden, maar dit niet bij een van de websites waarvoor je een waardebon bij een energiecontract kan krijgen. Bovendien ligt de waarde van dergelijke waardebonnen lager. Als je dus een nieuwe televisie wil, is dit wellicht de interessantste energie aanbieding voor jou.

Wanneer wordt mijn gratis LG-televisie geleverd?

Nadat het derde termijnbedrag is afgeschreven, ontvang je binnen een week een bericht zodat je je cadeau kan bestellen. Na de bestelling wordt de gratis LG-televisie binnen enkele werkdagen geleverd.

Ik heb spijt van het door mij gekozen cadeau. Kan ik me nog bedenken?

Bedenken kan altijd, maar daarom hoeft Vattenfall je nog geen ander cadeau te geven. In de voorwaarden staat duidelijk dat je een gekozen cadeau niet kan retourneren en dat Vattenfall je geen ander cadeau moet bezorgen. Bekijk dus zeker eerst even de andere cadeaus waartussen je kan kiezen.

Kan ik dit welkomstcadeau met een andere energie aanbieding van Vattenfall combineren?

Nee, dit kan niet. Dit welkomstcadeau geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen. Bovendien is het evenmin inwisselbaar voor geld en kan je je later niet meer bedenken en alsnog voor een andere energie aanbieding kiezen.

Moet ik mijn LG-televisie teruggeven als ik voortijdig overstap?

Nee, maar LG heeft dan wel recht op een vergoeding van €100. Deze vergoeding komt bovenop de opzegvergoeding. Omdat het gaat om een energiecontract van een jaar zal de opzegvergoeding €100 bedragen (€50 per energieproduct). Je moet met andere woorden €200 betalen bij een voortijdige overstap. Houd er rekening mee dat energieleveranciers niet altijd de opzegvergoeding terugbetalen. Als ze dit al doen, betalen ze zelden ook nog eens de vergoeding voor een ontvangen cadeau.

Ben ik helemaal zeker dat de televisie er binnen drie maand nog steeds is?

Nee, in de voorwaarden staat duidelijk dat het kan dat een cadeau niet langer beschikbaar is. Vattenfall moet dan echter zorgen voor een vergelijkbaar cadeau of je kan kiezen voor een van de andere cadeaus. Eerder bood Vattenfall bijvoorbeeld al de Philips 32PFS6855 als cadeau aan. Deze televisie heeft eveneens een schermdiagonaal van 32 inch. Intussen is de televisie vervangen door deze LG-televisie met eenzelfde schermdiagonaal en gelijkaardige kenmerken.