Ontvang een bol.com-cadeaukaart van €200 bij een 1-jarig contract van Vattenfall

Er zijn zo van die acties die echt wel imponeren en daar is deze energie aanbieding een voorbeeld van. Bij Vattenfall krijgen nieuwe klanten die kiezen voor stroom en gas namelijk een cadeaukaart van bol.com. Met maar liefst 200 euro shoptegoed kunnen zij zich vervolgens lekker uitleven. Ze halen hun favoriete boeken in huis, vervangen hun gloeilampen door energiezuinige slimme verlichting of ze kiezen voor een nieuwe energiezuinige tv. Het mooiste aan deze energie aanbieding is natuurlijk de ruime keuze in combinatie met de uitstekende voorwaarden. Je hoeft je namelijk niet gedurende drie of meer jaar aan een energieleverancier te verbinden, want een eenjarig energiecontract bij Vattenfall volstaat al.
Ontvang een bol.com-cadeaukaart van €200 bij een 1-jarig contract van Vattenfall
 • kwalitatief hoogwaardige energie 1 jaar stroom en gas
 • vinkje voor goede energie €200 shoptegoed
 • liefdevolle energie aanbieding en leverancier 3 jaar geldig

Deze bol.com-cadeaubon is niet te nemen of te laten. Het is namelijk slechts één van de energiecadeaus waar nieuwe klanten uit kunnen kiezen. Deze energiecadeaus hebben een waarde tussen 200 en 350 euro. In dit opzicht is dit energiecadeau niet zo voordelig, want het leunt tegen de ondergrens aan. Anderzijds moet je weten dat bol.com een heel voordelige winkel is. Neem bijvoorbeeld de Apple Airpods 2 met hun draadloze oplaadcase. Deze oortjes worden geafficheerd met een winkelprijs van 229 euro en ze zijn inderdaad ook voor deze prijs te vinden, maar bij bol.com heb je ze al voor minder dan 200 euro. En dan is het uiteraard beter om te kiezen voor de bol.com-cadeaubon. Het beste wat je kan doen, is even naar alle cadeaus kijken en nagaan of er geen voordeliger cadeau is. Maar ook dan raden we aan om even te zoeken of je het niet nog goedkoper kan vinden bij bol.com.

Laurens Arends

Deze bol.com-cadeaubon is een mooi welkomstgeschenk. Omdat hun assortiment zo ruim is, kan je gewoon zelf kiezen wat je leuk vindt en ben je sowieso tevreden van je energiecadeau. Uiteraard kan het dat een ander energiecadeau beter is. Maak daarom zeker even de vergelijking en kies er gewoon het beste cadeau uit.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.0

Voordelen

 • € 200 shoptegoed
 • 1-jarig energiecontract
 • Scherpe energietarieven
 • Al na 3de termijnbedrag
 • 23 miljoen artikelen

Nadelen

 • Enkel voor nieuwe klanten
 • Enkel bij stroom en gas
 • Enkel voor particulieren
 • Deels terugbetalen bij voortijdig vertrek
 • Zelf aan te vragen

Energie-aanbieding: €200 bol.com-shoptegoed bij Vattenfall

Bol verwijst natuurlijk al lang niet meer naar Bertelsmann On-Line. Tegenwoordig maakt het deel uit van Ahold Delhaize en zijn er ook andere verkopers aangesloten. In 2019 ging het over maar liefst 27.000 ondernemers die hun assortiment op bol.com aanbieden. Hierdoor is het aantal artikelen er gestegen tot meer dan 23 miljoen stuks. Met een bol.com-cadeaubon kan je dan ook vrijwel alles kopen. Je hoeft je bol.com-cadeaubon bovendien niet meteen volledig te spenderen en uiteraard is het ook mogelijk om nog een deeltje bij te passen zodat je meteen die nieuwe droger aanschaft. Na een jaar kan je opnieuw overstappen naar een andere energieleverancier en daar misschien opnieuw een bol.com-cadeaubon claimen. Omdat je bol.com-cadeaubon drie jaar geldig is en omdat je verschillende cadeaubonnen kan combineren, kan je zo sparen voor een extra groot cadeau voor jezelf.

Energiecadeau XL: krijg een bol.com-cadeaubon van €200

Conclusie: mooi welkomstgeschenk voor wie de andere geschenken maar niks vindt

Er zijn heel wat redenen waarom deze energie aanbieding van Vattenfall zeker te overwegen is. Zo zijn de voorwaarden allesbehalve strikt en heb je je bol.com-cadeaubon snel in huis. Bovendien is een shoptegoed van 200 euro bij een eenjarig energiecontract gewoon royaal, terwijl bol.com ook een leuke webwinkel heeft waar altijd wel mooie spulletjes te vinden zijn. Het belangrijkste nadeel is dan weer dat de actie van Energiecadeau XL cadeaus aanbiedt met een waarde tot 350 euro en dat er dus mogelijk interessantere cadeaus zijn te vinden. We kunnen dan ook enkel aanraden om eerst even de andere cadeaus te bekijken. Zit daar niks tussen? Dan is kiezen voor de bol.com-cadeaubon allesbehalve verliezen.

computer op zoek naar energie vraagstuk Hoe kan ik een bol.com-cadeaubon inwisselen?

Dit doe je door gewoon je bestelling bij bol.com te plaatsen en door bij het betalen je cadeaukaartnummer in te voeren. Als er een eventueel restbedrag is, moet je dit wel nog even via een andere betaalmethode betalen. Blijft er nog wat over? Dan kan je je cadeaukaart in je account bewaren en bij je volgende bestelling inzetten.

liefdevolle energie aanbieding en leverancier Moet ik de bol.com-cadeaubon in één keer besteden?

Nee joh, dat is helemaal niet nodig! Je kan het resterend saldo van je bol.com-cadeaubon gewoon in je account bewaren. Bij de volgende bestelling krijg je dit dan meteen als betaalmethode te zien. Je kiest dan zelf wanneer je de rest van je bol.com-cadeaubon al dan niet inzet.

klappende handen voor goede energie Hoeveel bol.com-cadeaubonnen kan ik combineren?

Dit is onbeperkt. Zo kan je het perfect combineren met de bol.com-cadeaubon die je van je vorige energieleverancier kreeg en zelfs met de bol.com-cadeaubon van een latere energieleverancier. Je hoeft enkel even op de vervaldatum te letten, maar je kan op deze manier dus wel een mooi bedrag bijeen sparen.

agenda emoji Hoelang blijft mijn bol.com-cadeaubon geldig?

Een bol.com-cadeaubon moet binnen 3 jaar worden ingewisseld.

overzicht van energie details Kan ik retourneren als ik betaal met een bol.com-cadeaubon?

Ja, je consumentenrechten blijven gewoon behouden. Wanneer je betaalt met een cadeaubon en een ander betaalmiddel en je slechts een deel van de bestelling retourneert, zal altijd eerst de cadeaubon worden aangevuld en pas nadien een restitutie plaatsvinden. Dit om te voorkomen dat je cadeaubonnen zou omzetten in geldbedragen.

vinkje voor goede energie Kan ik een bol.com-cadeaubon combineren met een kortingscode?

Ja, dit kan. Er is wel een beperking van maximaal één kortingscode per bestelling.