€200 Wehkamp-shoptegoed bij een 1-jarig contract van Vattenfall

Momenteel geeft Vattenfall nieuwe klanten die kiezen voor hun stroom als energiebron niet alleen knetterscherpe tarieven, maar bovendien krijgen ze ook een cadeautje. Dit cadeautje mag je zelf kiezen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe televisie of een computer, maar je kan eveneens een nieuwe tablet bij je energiecontract krijgen! Als je niet meteen een leuk cadeautje vindt, kan je kiezen voor het Wehkamp-shoptegoed. De winkelwaarde ligt in principe net iets lager, maar je kan wel kiezen uit honderdduizenden verschillende artikelen van ruim 2.000 merken.

Keuze zat bij webwinkel Wehkamp

Wehkamp heeft in het totaal dan wel wat minder artikelen in de aanbieding dan concurrent bol.com, maar toch is en blijft het een heel ruime en uitgebreide webwinkel. Bij Wehkamp vind je onder meer een ruime kledingcollectie, maar daarnaast ook allerlei elektronica, alles voor de sport en vrije tijd, beautyproducten en zelfs spulletjes voor kinderen en baby’s. Met 200 euro shoptegoed kan je dan ook naar hartenlust shoppen. Het leuke is dat ze bij Wehkamp ook vaak eigen aanbiedingen en acties hebben lopen. Zo zijn er altijd wel spulletjes te vinden waarop je kassakorting krijgt, zijn er tijdelijke herfst-, lente-, winter- en zomeracties en is er natuurlijk de sale-categorie met knettergekke kortingen. Je merkt het wellicht zelf: met de Wehkamp-cadeaukaart van Vattenfall kan je best wel wat aanvangen.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel contract bij Vattenfall

  • Standaard gas en groene stroom uit Nederland

  • Maandelijks opzegbaar voor flexibiliteit

  • Betaal de actuele prijs

  • Overstap wordt voor jou geregeld

 2. Star rating: 10

  Vast contract bij Vattenfall

  • Stroom en gas met prijszekerheid

  • Krijg grip op energieverbruik met Vattenfall-app

  • Gratis bespaaradvies op maat

  • Vast energiecontract voor 1 of 3 jaar

 3. Star rating: 8

  Vattenfall Flex: beweeg mee met de energiemarkt

  • Dynamische energietarieven

  • Betaal nooit te veel voor energie

  • Eenvoudig overstappen

  • Ga slim met energieverbruik om

  € 190

  per maand

  Aanbieding bekijken →
 4. Star rating: 8,8

  €250 korting bij 1 jaar energie van Vattenfall

  • Ontvang €250 korting bij 1 jaar stroom en gas

  • 1 jaar zekerheid van vaste tarieven

  • Niet voor eigenaars van zonnepanelen

  • Eenvoudig overstappen via overstapservice

"Een Wehkamp-cadeaukaart is een mooi welkomstcadeau, maar de winkelwaarde ligt wel lager dan bij de andere cadeautjes die je van Vattenfall kan krijgen. Bovendien is het assortiment bij Wehkamp toch niet iets minder uitgebreid dan bij bol.com, waarvan je ook een cadeaukaart kan uitkiezen."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

€200 Wehkamp-shoptegoed

1 jaar stroom en gas. €200 shoptegoed. Lage energietarieven.

Bekijk de aanbieding →

Informatie over deze actie met €200 shoptegoed bij Wehkamp

Het zal je wellicht niet verwonderen dat er aan deze energie aanbieding een aantal voorwaarden zijn verbonden. Zo geldt deze energie aanbieding enkel voor wie kiest voor een jaar lang gas en stroom en moet het verplicht om een nieuwe klant gaan. Verder moet je er rekening mee houden dat je gedurende een jaar niet mag overstappen. Doe je dit wel, dan moet je honderd euro terugbetalen aan Vattenfall. Dit komt bovenop de opzegvergoeding. Houd er bovendien rekening mee dat je verplicht met automatische incasso moet betalen en dat je deze cadeaukaart zelf moet aanvragen. Hiervoor zal je een vouchercode krijgen die je online dient in te wisselen.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: een goed energiecadeau voor wie de andere welkomstgeschenken niet wil

De Wehkamp-cadeaukaart is een mooi welkomstcadeau, maar houd er wel rekening mee dat de actie van Energiecadeau XL welkomstcadeaus ter waarde van 200 tot 350 euro weggeeft. Bovendien kan je ook kiezen voor een bol.com-cadeaukaart waar je nog meer spulletjes kan vinden. Daarom is het aangeraden om je opties goed te bekijken. Ga eerst na of je niet een van de royalere cadeaus wil hebben. Is dit niet het geval, bekijk dan de producten op bol.com en Wehkamp en ga naar waar je je favoriet product het voordeligst kan vinden. Maak pas nadien je keuze en zo haal je het maximum uit je welkomstcadeau van Vattenfall.

 • € 200 shoptegoed

 • 1 jaar lage prijzen

 • Kortingsacties bij Wehkamp

 • Twee jaar geldig

 • 400.000 artikelen

 • Enkel voor nieuwe klanten

 • Enkel bij stroom en gas

 • Enkel voor consumenten

 • Deels terugbetalen bij vroege overstap

 • Zelf aan te vragen

Veelgestelde vragen over het €200 Wehkamp-shoptegoed

Ontdek meer over de voordelen van je €200 Wehkamp-shoptegoed. Deze FAQ onthult belangrijke details over bijvoorbeeld de geldigheidsduur van je cadeaukaart en de regels voor het retourneren van aankopen.

Hoelang is mijn Wehkamp-cadeaukaart geldig?

De Wehkamp-cadeaukaart heeft een geldigheid van twee jaar. Binnen deze periode moet je de cadeaukaart verzilveren. Op de website staat te lezen dat ze niks voor je kunnen doen als je ze niet tijdig verzilvert. Laat het duidelijk zijn dat je je cadeaukaart tijdig moet verzilveren en twee jaar zou hierbij toch moeten volstaan.

Kan ik aankopen met een Wehkamp-cadeaukaart retourneren?

Ja, maar dan krijg je Wehkamp-tegoed terug. Je cadeaukaart is dus op geen enkele manier inwisselbaar voor geld. Je beschikt over een bedenktijd van 30 dagen en retourneren is gratis.

Kan ik bij een cadeaukaart achteraf betalen?

Ja, bij Wehkamp kan je ook achteraf betalen met cadeaukaarten. Houd er wel rekening mee dat achteraf betalen niet altijd mogelijk is. Bij nieuwe klanten is deze optie soms uitgeschakeld omdat er te grote risico’s aan verbonden zijn. Daarnaast wordt achteraf betalen uitgeschakeld voor klanten die te vaak retourneren. De 5% meest retournerende klanten, die in totaal meer dan 80% van hun aangekochte spullen retourneren, worden uitgesloten van achteraf betalen.

Verzendt Wehkamp mijn aankoop gratis?

Nee, enkel bestellingen vanaf 20 euro zijn gratis. Bij bestellingen onder 20 euro worden er bezorgkosten aangerekend. Deze bezorgkosten kan je ook met je Wehkamp-cadeaukaart betalen.

Wanneer krijg ik mijn Wehkamp-cadeaukaart?

Ongeveer een week nadat het derde termijnbedrag is afgeschreven ontvang je een unieke vouchercode waarmee je je Wehkamp-cadeaukaart kan aanvragen. Binnen 7 dagen nadat je deze vouchercode online hebt ingewisseld, zal je je Wehkamp-cadeaukaart ontvangen.