Een gratis Philips-televisie bij 1 jaar stroom en gas van Vattenfall

Een jaar stroom en gas aan vaste lage prijzen en toch een mooi welkomstcadeau krijgen, dat is wat ze bij Vattenfall te bieden hebben. Nieuwe klanten krijgen er nu namelijk een gratis Philips-smarttelevisie (Philips 32PFS6855). Dit is een heel goede televisie die zelfs de kleinste details weergeeft en waarmee je eenvoudig naar Netflix of YouTube kijkt. Met een formaat van 32 inch of 80 cm kan het hele gezin genieten van de scherpste beelden en dit aan de scherpste energietarieven. Dit welkomstcadeau kadert in de actie Energiecadeau XL waarbij je de keuze hebt uit meerdere leuke cadeautjes met een winkelwaarde tot 350 euro. Dit welkomstcadeau heeft volgens Vattenfall een winkelwaarde van 299 euro.

De kwaliteiten van de Philips 32PFS6855

De Philips 32PFS6855 is alvast een heel mooie televisie. Je kijkt je films en series aan een scherpe beeldkwaliteit. Hierbij reken je ook op de Full-HD-resolutie zodat je zelfs de kleinste details haarscherp aanschouwt. De gratis Philips-televisie verbind je met internet om zo je favoriete films en series te streamen of je sluit je spelconsole op een van de drie HDMI-aansluitingen aan. Met een input lag van 20 ms, DLNA-ondersteuning, twee ingebouwde speakers en een ingebouwde slaaptimer weet je dat het om pure kwaliteit gaat. Houd er wel rekening mee dat een aantal populaire apps, zoals Spotify, Pathé, Fox Sports en Disney+ niet worden ondersteund. Ook heeft deze televisie energieklasse F, terwijl er toch wel al vrij veel voordelige televisies met energieklasse E op de markt zijn.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel contract bij Vattenfall

  • Standaard gas en groene stroom uit Nederland

  • Maandelijks opzegbaar voor flexibiliteit

  • Betaal de actuele prijs

  • Overstap wordt voor jou geregeld

 2. Star rating: 10

  Vast contract bij Vattenfall

  • Stroom en gas met prijszekerheid

  • Krijg grip op energieverbruik met Vattenfall-app

  • Gratis bespaaradvies op maat

  • Vast energiecontract voor 1 of 3 jaar

 3. Star rating: 8

  Vattenfall Flex: beweeg mee met de energiemarkt

  • Dynamische energietarieven

  • Betaal nooit te veel voor energie

  • Eenvoudig overstappen

  • Ga slim met energieverbruik om

  € 190

  per maand

  Aanbieding bekijken →
 4. Star rating: 8,8

  €250 korting bij 1 jaar energie van Vattenfall

  • Ontvang €250 korting bij 1 jaar stroom en gas

  • 1 jaar zekerheid van vaste tarieven

  • Niet voor eigenaars van zonnepanelen

  • Eenvoudig overstappen via overstapservice

"Door de hoge winkelwaarde is dit een heel mooi energiecadeau, zeker omdat het komt bij een eenjarig energiecontract. Deze televisie is echter in 2020 op de markt gebracht en de gegarandeerde ondersteuning loopt na 24 maanden af. Ook ontbreken er een aantal leuke apps. Het is een mooi energiecadeau, maar verwacht dus niet de allerbeste televisie."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

Gratis Philips-televisie t.w.v. €299

1 jaar vaste prijzen. Gratis televisie. Betaaldag kiezen.

Bekijk de aanbieding →

Gratis Philips-televisie bij Vattenfall

Bij deze energie aanbieding kies je voor de formule één jaar Stroom & Gas. Het gaat daarbij om de standaardenergie van Vattenfall, deze energieleverancier regelt ook gewoon voor jou de overstap. Je energiecadeau kan je aanvragen binnen de week nadat Vattenfall het derde termijnbedrag heeft ontvangen. Na nog een weekje wachten, krijg je vervolgens je nieuwe televisie toegestuurd. Wanneer het eenjarig contract afloopt, kan je boetevrij overstappen en elders opnieuw een welkomstcadeau ontvangen. Toch moet je ook aandacht hebben voor het Exclusief-programma van Vattenfall, waarmee je spaart voor korting op energiebesparende producten en diverse leuke cadeaus.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: een mooi welkomstcadeau voor wie een nieuwe televisie kan gebruiken

De televisie die je momenteel bij Vattenfall krijgt, is niet de beste die er te vinden is, maar het gaat wel om een oerdegelijk model waarover heel wat positieve recensies te lezen zijn. Natuurlijk is het niet de bedoeling om de wegwerpeconomie te ondersteunen, maar als je toch reeds overweegt om een nieuwe televisie aan te schaffen, is dit wel degelijk een mooie energie aanbieding. Uiteindelijk gaat het ook maar om een eenjarig energiecontract waarbij de energietarieven bovendien erg scherp zijn. Soms is het mogelijk om er elders een eurootje per maand af te pulken, maar daarvoor koop je natuurlijk nog geen nieuwe televisie. Al met al is het dan ook een mooie energie aanbieding die zeker interessant kan zijn.

 • Hoge winkelwaarde

 • 1 jaar lage tarieven

 • Snel in huis

 • Pixel Plus HD Engine

 • 3 HDMI-ingangen

 • Enkel voor stroom en gas

 • Enkel voor nieuwe klanten

 • Geïntroduceerd in 2020

 • Mist enkele applicaties

 • Energieklasse F

Veelgestelde vragen over de gratis Philips-televisie t.w.v. €299

Navigeer door de intrigerende wereld van de gratis Philips-televisie ter waarde van €299. Ontdek de ware winkelwaarde van deze televisie en duik in de speciale voorwaarden die bij deze energie actie horen. Onze FAQ verheldert alles voor je.

Wat is de werkelijke winkelwaarde van deze Philips-televisie?

Vattenfall afficheert een winkelwaarde van 299 euro. De verkoopprijs bij de door hen gevolgde winkels schommelt tussen 255 en 321,07 euro. De door Vattenfall geafficheerde winkelwaarde lijkt de prijs te zijn die ze bij Wehkamp hanteren. Hoe dan ook heeft deze televisie een hogere winkelwaarde dan de cadeaubonnen die je eveneens als Energiecadeau XL kan uitkiezen.

Zijn er bijzondere voorwaarden aan deze actie verbonden?

Ja. Zo geldt deze actie alleen voor nieuwe klanten en heb je er alleen recht op als je stroom én gas afneemt. Als je voor het einde van het jaar het contract stopt, moet je bovendien 100 euro terugbetalen. Dit komt bovenop de opzegboete. Vattenfall zelf betaalt evenmin opzegboetes van vorige energieleveranciers terug.

Heb ik bij deze televisie een herroepingsrecht?

Het gaat om een cadeau en niet om een aankoop. Hierdoor kan je de televisie niet meer retourneren als je je bedenkt.

Kan ik ook kiezen voor hetzelfde contract met groene energie?

Ja en ook dan kan je een Philips-televisie krijgen. Het enige verschil is dat je iets meer betaalt voor je groene energie. Bij onze steekproef verschilde dit 1,69 euro per maand.

Wat is de ideale kijkafstand bij deze televisie?

Dit is deels afhankelijk van de eigen voorkeuren. Een minimale kijkafstand van 1 meter en een maximale kijkafstand van 2,5 meter is aanbevolen.