VastePrijsEnergie met Blijven Loont van Vattenfall

Bij Vattenfall geniet je gedurende een periode van een jaar van energie voor een vaste prijs. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Blijf je langer dan een jaar klant bij Vattenfall? Dan zal je merken dat blijven loont. Je krijgt namelijk een korting op de variabele leveringskosten. Daarenboven regelt Vattenfall de overstap en geniet je van een uitstekende klantenservice. Het zijn stuk voor stuk goede redenen om gebruik te maken van deze energie aanbieding van Vattenfall.

Trouwheid wordt beloond bij Vattenfall

Bij Vattenfall zijn ze niet alleen blij dat jij kiest voor hun diensten, maar stellen ze er maar al te graag iets tegenover. Dat doen ze niet alleen door een goede service te bieden, maar ook door trouwheid te belonen. Al na een jaar geniet je van een korting van 5% op de variabele leveringskosten voor stroom. De korting kan bij deze energie aanbieding van Vattenfall oplopen tot maar liefst 25%. VastePrijsEnergie met Blijven Loont heeft zijn naam dan ook niet gestolen.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel contract bij Vattenfall

  • Standaard gas en groene stroom uit Nederland

  • Maandelijks opzegbaar voor flexibiliteit

  • Betaal de actuele prijs

  • Overstap wordt voor jou geregeld

 2. Star rating: 10

  Vast contract bij Vattenfall

  • Stroom en gas met prijszekerheid

  • Krijg grip op energieverbruik met Vattenfall-app

  • Gratis bespaaradvies op maat

  • Vast energiecontract voor 1 of 3 jaar

 3. Star rating: 8

  Vattenfall Flex: beweeg mee met de energiemarkt

  • Dynamische energietarieven

  • Betaal nooit te veel voor energie

  • Eenvoudig overstappen

  • Ga slim met energieverbruik om

  € 190

  per maand

  Aanbieding bekijken →
 4. Star rating: 8,8

  €250 korting bij 1 jaar energie van Vattenfall

  • Ontvang €250 korting bij 1 jaar stroom en gas

  • 1 jaar zekerheid van vaste tarieven

  • Niet voor eigenaars van zonnepanelen

  • Eenvoudig overstappen via overstapservice

"In een energiewereld waarin overstappen de standaard lijkt te zijn geworden, is het mooi dat er toch nog een energieleverancier is die trouwheid beloont. Voor wie niet van plan is om elk jaar over te stappen, is de energie aanbieding VastePrijsEnergie met Blijven Loont heel interessant."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

VastePrijsEnergie met Blijven Loont

Groene stroom en gas. Beloning voor trouwe klanten. Elke maand prijzen winnen.

Bekijk de aanbieding →

VastePrijsEnergie bij Vattenfall

Bij Vattenfall is het mogelijk om een contract voor gas en groene stroom te krijgen en dit voor een periode van een jaar. Het voordeel hiervan is dat je gedurende een periode van twaalf maanden zeker bent van de afgesproken prijs, ook als de marktprijzen nadien stijgen. Het gaat bovendien om erg scherpe prijzen, wat meteen een van de verklaringen is waarom velen overstappen naar Vattenfall.

Deze overstap verloopt heel eenvoudig. Men regelt namelijk alles voor de mensen die gebruik willen maken van deze energie aanbieding van Vattenfall. Als je nog een contract hebt lopen bij een andere energieleverancier en als dit contract binnen twee maanden afloopt, wacht Vattenfall tot de einddatum van dat contract. Zo vermijd je een overstapboete.

Blijven Loont bij Vattenfall

Bij Vattenfall geloven ze niet in tijdelijke veranderingen, maar wel in oplossingen die op lange termijn werken. Daarom kiezen ze er enerzijds voor om groene stroom te leveren en belonen ze anderzijds klanten die trouw blijven. Dat doen ze door een korting op stroom. Na het eerste contractjaar ontvang je vijf procent korting op de vaste leveringskosten. Per extra jaar wordt dit met vijf procent verhoogd, tot de korting vijfentwintig procent bedraagt.

Deze korting wordt enkel toegekend op de vaste leveringskosten op stroom en dus niet op bijvoorbeeld btw, netbeheerskosten, overheidsheffingen en de vaste leveringskosten. Bovendien dien je verplicht via een automatische incasso te betalen en moet je zowel stroom als gas afnemen bij Vattenfall. Er zijn dus best wel een aantal voorwaarden aan de korting verbonden.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: goede energie aanbieding voor wie niet graag overstapt

Door over te stappen naar andere energieleveranciers is het vaak mogelijk om mooie cashbackkortingen of cadeaus te krijgen. Mensen die niet overstappen, worden traditioneel benadeeld. En dat is eigenlijk niet eerlijk. Bij Vattenfall pakken ze het daarom anders aan en beloont men net de trouwe klanten. Dat maakt deze energie aanbieding van Vattenfall vooral interessant voor mensen die niet graag overstappen en die gewoon willen genieten van scherpe prijzen, een goede service en diverse extraatjes.

 • Vaste prijs gedurende een jaar

 • Elk jaar 5% extra korting

 • Tot 25% korting genieten

 • Handige overstapservice

 • Spaarprogramma en prijzen winnen

 • Betalen met incasso is verplicht

 • Enkel korting op stroom

 • Enkel korting op variabele leveringskosten

 • Enkel voor wie stroom en gas afneemt

 • Verrekening korting pas bij jaarrekening

Veelgestelde vragen over VastePrijsEnergie met Blijven Loont

VastePrijsEnergie met Blijven Loont is een volledig andere energie aanbieding dan wat je van andere energieleveranciers gewend bent. Net dat zorgt ervoor dat mensen nogal eens vragen hebben over deze energie aanbieding. In deze FAQ over VastePrijsEnergie met Blijven Loont beantwoorden we daarom een aantal veelgestelde vragen.

Waarom zie ik de Blijven Loont-korting niet terug bij mijn termijnbedrag?

De Blijven Loont-korting wordt verrekend op de jaarafrekening. Daarom zie je dit dus nog niet meteen terug in het termijnbedrag. Op het einde van de rit wordt de korting wel gewoon verrekend en moet je dus minder betalen of krijg je geld terug.

Gedurende welke periode ontvang ik de Blijven Loont-korting?

Eenmaal je recht hebt op de Blijven Loont-korting, behoud je deze korting zolang je klant blijft en aan de voorwaarden blijft voldoen.

Krijg ik de korting nog steeds als ik mijn contract opzeg?

Ja, maar dit opzeggen heeft wel consequenties. Zo vervalt de Blijven Loont-korting die sinds de laatste jaarrekening is opgebouwd of die vanaf de ingangsdatum is toegekend. Als je later opnieuw klant wordt, start je bovendien opnieuw bij vijf procent korting. Het is met andere woorden zo dat blijven loont en opzeggen niet.

Krijg ik ook een cadeau als ik kies voor VastePrijsEnergie met Blijven Loont?

Nee, er worden op dit moment geen welkomstcadeaus uitgedeeld. Speciaal voor klanten van Vattenfall is er wel het Exclusief-programma. Het is daarbij mogelijk om iedere maand punten te sparen die in te wisselen zijn voor (duurzame) cadeaus. Bovendien is het ook mogelijk om prijzen te winnen. Hoe langer je klant bent bij Vattenfall, des te groter de winstkans wordt. Je krijgt ook steeds meer punten. Zo krijgt een klant met status Platina (10 jaar of langer klant) 25 punten per maand en 3 winstkansen. Ter vergelijking: een klant met de status Zilver (1 tot en met 4 jaar klant) ontvangt ‘slechts’ 15 punten per maand en 1 winstkans. Je merkt het: blijven loont.

Wat valt er te winnen via het Exclusief-programma?

Elke maand zijn er leuke winacties. Wat er te winnen valt, verschilt per maand. In het verleden kon men bijvoorbeeld een grasmaaierset winnen, een vaartocht voor tien personen, een stijlvolle koptelefoon of twee elektrische tandenborstels.