Een gratis laptop bij 1 jaar stroom en gas van Vattenfall

Bij Vattenfall kennen ze wel iets van leuke welkomstcadeaus waar we helemaal warm van worden. Momenteel kan je er zelfs een gratis laptop krijgen bij je energiecontract. Een contract voor één jaar stroom en gas afsluiten, volstaat hiervoor al. Het is een van de cadeaus waaruit je kan kiezen bij het welkomstprogramma Energiecadeau XL, waarbij onder meer ook een bol.com-cadeaubon, een draadloze stofzuiger, een tablet en een nieuwe televisie tot de mogelijkheden behoren. Na een jaar kan je al opnieuw overstappen om elders een welkomstkorting te krijgen. Zo heb je altijd de laatste nieuwe snufjes zonder dat je ervoor hoeft te betalen.
Een gratis laptop bij 1 jaar stroom en gas van Vattenfall
 • kwalitatief hoogwaardige energie 1 jaar stroom en gas
 • vinkje voor goede energie Gratis laptop cadeau
 • liefdevolle energie aanbieding en leverancier €250 winkelwaarde

De gratis laptop bij je energiecontract is de ASUS Chromebook C223. Dit is een laptop die draait op het besturingssysteem Chrome OS. Dit is belangrijk om te weten, want Chrome OS werkt toch een tikkeltje anders dan wat je van Windows gewoon bent. Zo werken veel Windows-programma’s niet op Chrome OS, maar heb je wel toegang tot de Play Store waarin je duizenden alternatieven vindt. Deze gratis laptop heeft verder een heel goede accuduur, is voorzien van een ingebouwd antivirusprogramma en is perfect geschikt om te internetten, te mailen en voor het gebruik van een tekstverwerker.

Laurens Arends

Een gratis laptop bij een energiecontract is mooi, maar het gaat wel om een verouderd model dat op Chrome OS draait. Hierdoor zijn je mogelijkheden toch beperkt. Bovendien ligt de winkelwaarde flink onder het maximum van 350 euro dat bij het welkomstprogramma Energiecadeau XL geldt. Wil je enkel internetten, je mails checken en af en toe eens een tekstverwerker gebruiken? Dan zal deze laptop wel volstaan en is het een goede keuze.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.1

Energie-aanbieding: een gratis ASUS Chromebook C223 bij 1 jaar stroom en gas

Deze ASUS Chromebook C223 is een welkomstcadeau voor wie kiest voor één jaar stroom en gas. Dit wil zeggen dat je dit welkomstcadeau niet krijgt als je enkel stroom of enkel gas afneemt. De tarieven klik je gedurende één jaar vast en tijdens dit jaar mag je niet overstappen. Anders krijg je een boete en moet je een deel van het cadeau terugbetalen. Gelukkig zijn de tarieven laag en is de contractduur beperkt, waardoor je na dat jaar gewoon elders opnieuw een welkomstcadeau kan claimen. Houd er wel rekening mee dat je je cadeau nog niet meteen ontvangt. Je cadeau krijg je namelijk pas nadat Vattenfall je derde termijnbedrag heeft afgeschreven. Dit laatste is überhaupt een vereiste: om het welkomstcadeau te kunnen krijgen, moet je akkoord gaan met automatische incasso’s.

Energiecadeau XL bij Vattenfall

Voordelen

 • Lage energietarieven
 • Energiecontract van 1 jaar
 • Gratis laptop van Vattenfall
 • Lange accuduur
 • Extra snel in huis

Nadelen

 • Klein scherm voor films en series
 • Opslagcapaciteit van 32 GB
 • Draait op Chrome OS
 • Alleen geschikt voor eenvoudige taken
 • Enkel bij stroom en gas

Conclusie: een leuke laptop om te mailen en te internetten

Een laptop bij een energiecontract is een mooi cadeau, maar de ASUS Chromebook C223 is nu niet bepaald de beste laptop die er is. Deze laptop heeft een opslagcapaciteit van 32 GB en een RAM-geheugen van 4 GB. Het draait bovendien niet op een besturingssysteem van Windows. Dit wil zeggen dat veel courante programma’s er niet op draaien. Ook is het scherm mogelijk een tikkeltje te klein om naar films of series te kijken. Het is dan ook vooral een goede laptop om onderweg te internetten of te mailen. Eventueel kan het daarnaast als tekstverwerker worden gebruikt, maar voor zwaardere programma’s is het toch ongeschikt. Zoek je een laptop voor eenvoudige toepassingen? Dan is dit energiecadeau zeker een goede keuze.

energie dat geld bespaart Wat is de winkelwaarde van de ASUS Chromebook C223?

Bij Vattenfall afficheren ze een winkelwaarde van 250 euro. Dit is inderdaad ook de prijs waarvoor deze tablet bij bol.com verkrijgbaar is. Hierdoor is het niet voordeliger om te kiezen voor de bol.com-cadeaubon.

recycling en weggooien van energie gerelateerde producten Ik ben toch niet helemaal tevreden van de ontvangen laptop. Wat nu?

Je beschikt niet over een herroepingsrecht en Vattenfall zal de laptop niet opnieuw omruilen. Misschien kan je er iemand anders mee plezieren of kan je het aanbieden via Marktplaats. Wees met andere woorden zeker van je keuze en bekijk ook even de andere welkomstcadeaus waaruit je kan kiezen.

computer op zoek naar energie vraagstuk Waarvoor is deze laptop geschikt?

Deze laptop heeft een basic snelheidsklasse en draait op Chrome OS. Het is voornamelijk geschikt om te internetten en te mailen, maar ook voor tekstverwerking. Het wordt vaak aanbevolen als een werkinstrument voor onderweg of als notitielaptop voor studenten. Ook voor het spelen van eenvoudige games als Clash of Clans is deze laptop interessant.

overzicht van energie details Kan ik zelf de kleur van deze laptop kiezen?

Nee, deze laptop wordt standaard in het kleur grijs geleverd. Je kan geen andere kleurkeuze maken.

agenda emoji Wanneer ontvang ik mijn laptop?

Binnen 7 dagen nadat het derde termijnbedrag is afgeschreven ontvang je een mail met daarin een unieke vouchercode. Binnen de 7 dagen nadat je deze vouchercode hebt ingewisseld, volgens de stappen die in de mail staan, wordt je laptop verzonden. Enkele dagen later heb je je laptop in huis.