Gratis bol.com-cadeaubon van €300 bij Vattenfall

Bij Vattenfall hebben ze momenteel een superdeal lopen. Nieuwe klanten krijgen er namelijk een bol.com-cadeaubon van niet minder dan 300 euro. Daarmee koop je gewoon wat jij wil. Een gratis Samsung Galaxy M31 of een mobiele airco bij je energiecontract? Het kan allemaal, want met een budget van 300 euro kan je heel veel kopen. Wil je liever een PlayStation 5 bij een energiecontract? Ook dat is mits een kleine extra eigen inleg mogelijk. Om deze cadeaubon van Vattenfall te krijgen, moet je wel stroom en gas bij hen afnemen. Omdat de contractduur echter beperkt is en je toch gewoon van heel lage tarieven geniet, is dit wellicht de beste energie aanbieding die we op korte termijn kunnen aanbieden.

De royale aanbiedingen van Vattenfall

Vattenfall staat al langer bekend omwille van hun royale energie aanbiedingen en met deze bol.com-cadeaubon maken ze dit helemaal waar. De meeste Nederlanders kennen bol.com wel, maar voor wie het niet kent: het is een online webwinkel waar de meest uiteenlopende zaken te koop zijn. Je vindt er bijvoorbeeld speelgoed, interessante boeken en spulletjes om je huis op te vrolijken. Daarnaast kan je er ook spullen kopen die je helpen om energie te besparen. Zo win je twee keer.

Zoals steeds zijn er wel een aantal spelregels aan verbonden. Zo is deze gratis bol.com-cadeaubon van Vattenfall enkel voorbehouden voor nieuwe klanten die intekenen op gas en stroom. Het is enigszins spijtig dat niet iedereen ervan kan genieten, maar voor bestaande klanten zijn er natuurlijk ook andere aanbiedingen die in de digitale omgeving ‘Mijn Vattenfall’ te raadplegen zijn.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel contract bij Vattenfall

  • Standaard gas en groene stroom uit Nederland

  • Maandelijks opzegbaar voor flexibiliteit

  • Betaal de actuele prijs

  • Overstap wordt voor jou geregeld

 2. Star rating: 10

  Vast contract bij Vattenfall

  • Stroom en gas met prijszekerheid

  • Krijg grip op energieverbruik met Vattenfall-app

  • Gratis bespaaradvies op maat

  • Vast energiecontract voor 1 of 3 jaar

 3. Star rating: 8

  Vattenfall Flex: beweeg mee met de energiemarkt

  • Dynamische energietarieven

  • Betaal nooit te veel voor energie

  • Eenvoudig overstappen

  • Ga slim met energieverbruik om

  € 190

  per maand

  Aanbieding bekijken →
 4. Star rating: 8,8

  €250 korting bij 1 jaar energie van Vattenfall

  • Ontvang €250 korting bij 1 jaar stroom en gas

  • 1 jaar zekerheid van vaste tarieven

  • Niet voor eigenaars van zonnepanelen

  • Eenvoudig overstappen via overstapservice

"Dit is de beste actie die ik de afgelopen tijd heb zien verschijnen. Je moet namelijk niet wachten op een cashback bij de eindafrekening, maar krijgt al vroeger je persoonlijke bol.com-cadeaubon. Bovendien is een cadeaubon van 300 euro in combinatie met een vaste prijs voor één jaar gewoon heel royaal en zelfs hoogst uitzonderlijk. Het is nog niet duidelijk tot wanneer deze actie loopt en daarom is het belangrijk om er snel bij te zijn."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

Gratis bol.com-cadeaubon t.w.v. €300

1 jaar zeker van vaste prijzen. Gratis bol.com-cadeaubon. Bon blijft 3 jaar geldig.

Bekijk de aanbieding →

Energie-aanbieding: bol.com-cadeaubon van €300 bij Vattenfall

Om van deze actie te kunnen genieten, teken je in op stroom en gas met een vaste prijs tot één jaar. Het gaat om de formule ‘VastePrijsStroom en VastePrijsGas’. Vattenfall regelt daarbij de overstap. Je krijgt met andere woorden de zekerheid van een vast leveringstarief en je verliest de grip niet, want je bent niet langdurig aan Vattenfall verbonden. Zo kan je snel weer van een andere energie aanbieding genieten.

Actievoorwaarden voor de gratis bol.com-cadeaubon bij Vattenfall

Deze actie is er enkel voor nieuwe klanten en niet voor bestaande klanten. De bol.com-cadeaubon krijg je binnen de week nadat het derde termijnbedrag is afgeschreven. De cadeaubon is vervolgens drie jaar geldig. Deze actie is er alleen voor particuliere klanten en kan niet worden gecombineerd met andere energie aanbiedingen. Voorts geldt de actie alleen als je zowel gas als stroom afneemt bij energieleverancier Vattenfall.

Houd er ook rekening mee dat je bij een voortijdige opzegging niet alleen een opzegvergoeding moet betalen, maar dat Vattenfall ook de bol.com-cadeaubon deels kan terugvorderen. Volgens de actievoorwaarden vorderen zij dan 100 euro terug.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: heel mooie actie en een absolute aanrader

Na het doornemen van de actievoorwaarden en het bestuderen van de energietarieven kunnen we enkel maar concluderen dat deze actie een absolute aanrader is. Het is een van de royaalste acties die we de afgelopen tijd hebben gezien en het zal wellicht nog even duren alvorens er nog eens zo’n actie komt met zo weinig voorwaarden. Voor iedereen die eraan denkt om over te stappen en zich niet langdurig wil verbinden aan een energieleverancier is deze actie dan ook aanbevolen. Weet bovendien dat Vattenfall een heel betrouwbare en klantgerichte energieleverancier is waarbij je op nog talloze andere voordelen rekent, zoals een handige app en de overstapservice waarbij je zelf niks hoeft te regelen. We kunnen alleen maar aanraden om van deze actie gebruik te maken.

 • Cadeauwaarde van €300

 • Zelf kiezen wat je koopt

 • 1 jaar lang vaste tarieven

 • Handige overstapservice

 • Ontvangst na 3de termijnbedrag

 • Alleen voor nieuwe klanten

 • Geen cash op je rekening

 • Alleen bij gas én stroom

 • Voortijdig opzeggen = terugbetalen

 • Niet cumuleerbaar

Veelgestelde vragen over de bol.com-cadeaubon t.w.v. €300

Ontdek de antwoorden op je vragen over de bol.com-cadeaubon t.w.v. €300. Is de stroom groen bij deze actie? En ben je als voormalig Vattenfall-klant in aanmerking? Lees verder voor alle antwoorden op deze en andere vragen.

Gaat het bij deze actie om groene stroom?

Nee, bij deze actie heb je geen contract met groene stroom. Er loopt momenteel wel een soortgelijke actie waarbij je een bol.com-cadeaubon krijgt bij een nieuw contract voor groene stroom en MixGroen gas bij Vattenfall.

Ik was vroeger al klant bij Vattenfall. Kan ik ook van deze actie genieten?

Deze actie is er enkel voor nieuwe klanten. In de actievoorwaarden staat te lezen dat het gaat om nieuwe inschrijvers die het afgelopen jaar geen stroom en/of gas hebben afgenomen bij Vattenfall. Als je langer dan een jaar geleden klant was bij Vattenfall kan je dus ook van deze actie genieten.

Wanneer start de energielevering bij Vattenfall?

Op de door jou ingegeven datum start Vattenfall met het leveren van energie. Als je geen datum hebt ingegeven, start de energielevering 60 dagen na de aanmelding.

Vergoedt Vattenfall ook de opzegkosten bij mijn huidige energieleverancier?

Nee, deze kosten zijn voor jou. Ga daarom goed na of je wel boetevrij kan overstappen en pas de eventuele overstapdatum daarop aan.

Tot wanneer loopt deze actie?

Dat is op dit moment nog niet duidelijk. In de actievoorwaarden staat wel te lezen dat de actie loopt “zolang de voorraad strekt.” Wellicht heeft Vattenfall een akkoord gesloten met bol.com en kan het dus dat de cadeaubonnen op een bepaald moment opgebruikt zullen zijn. In dit geval heeft Vattenfall het recht om een ander vergelijkbaar product aan te bieden. Dit kan bijvoorbeeld een cashback van 300 euro zijn of een Wehkamp-cadeaubon. Uiteraard zullen ze de actie dan snel offline halen. Daarom blijft het belangrijk om er snel bij te zijn.