Energie aanbiedingen van Energiedirect.nl

Bij veel energiebedrijven krijg je tegenwoordig dure cadeaus. Maar overstappen van energieleverancier gaat niet bij iedere aanbieder even eenvoudig. Sommige bestaande klanten van andere energiemaatschappijen krijgen een beter aanbod dan nieuwe klanten. Energiedirect.nl vindt dat niet eerlijk. Daarom krijgt bij hen iedereen gewoon hetzelfde scherpe aanbod, zo genieten zowel de bestaande als de nieuwe klanten telkens van het beste aanbod.
Energie aanbiedingen van Energiedirect.nl
 • kwalitatief hoogwaardige energie Nederlands bedrijf
 • kwalitatief hoogwaardige energie Groene windstroom
 • kwalitatief hoogwaardige energie Handige app

Waar sommige energieleveranciers er niet voor kiezen om geen sponsor te zijn van een grote voetbalclub, maar alleen investeren in energie, kiest Energiedirect.nl hier toch voor een iets andere aanpak.

Energiedirect.nl is dan ook de trotse sponsor van PSV en dat mag iedereen weten. De energieleverancier vergelijkt het scoren van een doelpunt tijdens een voetbalwedstrijd met het scoren op de energiemarkt. Een doelpunt maken is volgens hen relatief eenvoudig en zo zou een energiecontract afsluiten ook moeten zijn. Het bedrijf werd in 2002 opgericht en is onderdeel van het Duitse Innogy. Energiedirect.nl is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

1
€90 PSV tegoed voor supporters

€90 PSV tegoed voor supporters PSV fans

 • kwalitatief hoogwaardige energie Slechts 1 jaar contract
 • rondje voor groene energie Groene energie
 • liefdevolle energie aanbieding en leverancier PSV-fantegoed
2
Gas & stroom met €80 cashback

Gas & stroom met €80 cashback tip

 • 🌱 100% groene energie
 • handjes in de lucht voor goede energie Goede klantenservice
 • energie dat geld oplevert en bespaart €80 Cashback
3
€175 cashback

€175 cashback verlopen

 • energie afkomstig uit nederland Nederlandse leverancier
 • kwalitatief hoogwaardige energie Gratis overstap
 • energie dat geld oplevert en bespaart Hoge cashback
4
200 euro PSV fantegoed

200 euro PSV fantegoed verlopen

 • handjes in de lucht voor goede energie Overstapservice
 • verantwoorde energie aanbieding 100% groene energie
 • energie dat geld oplevert en bespaart Exclusief!
5
€90 cashback op de jaarnota

€90 cashback op de jaarnota groen

 • kwalitatief hoogwaardige energie 3 jaar vaste prijs
 • handjes in de lucht voor goede energie 8,2 klantbeoordeling
 • energie dat geld oplevert en bespaart Hoge cashback

Iedereen hetzelfde scherpe aanbod

Bij Energiedirect.nl krijgt iedereen hetzelfde scherpe aanbod, zo schrijft de aanbieder op haar website. Met andere woorden: het maakt niet uit of een nieuwe klant of een huidige klant een nieuw contract met de energieaanbieder aangaat: iedereen krijgt telkens hetzelfde aanbod en er is dus geen verschil in de prijs.

Daardoor weten nieuwe klanten meteen dat ze goed zitten, zonder dat bestaande klanten voordelen mislopen. Het maakt daarbij geen verschil uit als het energiecontract reeds een half jaar, een jaar of misschien al langer loopt. Dit heeft uiteraard tot gevolg dat deze energieaanbieder geen dure cadeaus zal aanbieden. Want volgens Energiedirect.nl betalen consumenten die dure cadeaus in de meeste gevallen helemaal zelf door een hogere eindfactuur. Het cadeautje is dan wel ‘gratis’, maar de energieprijs ligt wel gewoon hoger.

Het grote voordeel van het achterwege blijven van dure cadeaus bij deze energieleverancier merk je meteen aan de lagere energieprijs. Bovendien is de goedkope energie die Energiedirect.nl hierdoor kan leveren ook nog eens groene energie. Volgens de energieleverancier is dat ‘lekker direct en zonder poespas’.

Het aanbod

Naast een scherpe prijs belooft Energiedirect.nl gewoon groene stroom en gas zonder poespas’. Stroom en gas is uiteindelijk gewoon stroom en gas – en meer gedoe is daarbij dan ook niet nodig. Ze zijn dan ook enkel een aanbieder van stroom en niet de Sint die dure cadeautjes uitdeelt die uiteindelijk toch uit eigen zak worden betaald, want sprookjes bestaan nu eenmaal niet.

De basisgedachte van Energiedirect.nl is dan ook om heel Nederland te laten profiteren van haar aanbod. Het bedrijf is inmiddels de vierde grootste energieleverancier van Nederland. Maar dat is voor deze aanbieder nog niet goed genoeg. De ambitie reikt hoger en het bedrijf gaat dan ook vol voor een vaste positie in de Nederlandse energieleverancier-top 3.

Overstappen doe je zelf

Overstappen op Energiedirect.nl doe je gemakkelijk zelf. Direct en online. Alle energiezaken zijn namelijk met slechts een paar muisklikken te regelen via de website van de aanbieder. Contracten schriftelijk opzeggen is niet nodig. Dat kan allemaal eenvoudig online. Wanneer er toch nog vragen zijn, kunnen deze eenvoudig via de site, Facebook of Twitter worden verholpen.

Het aanbod is voor iedereen gelijk. Zelfs bij het verlengen van een bestaand contract. Bestaande klanten krijgen namelijk hetzelfde aantrekkelijke aanbod als nieuwe klanten, met dezelfde vaste lage tarieven. Energiedirect.nl biedt twee soorten contracten aan: 1 jaar vast of 2 jaar vast. En hierbij geniet iedereen telkens van de beste voorwaarden.

Veelgestelde vragen over Energiedirect.nl

klappende handen voor goede energie Wat zijn de Goedzitters van Energiedirect.nl?

De Goedzitters zijn extra voordelen waar klanten van Energiedirect.nl op kunnen rekenen. Deze Goedzitters wijzigen voortdurend, maar het gaat onder meer op kortingen bij diverse winkels en leveranciers. Voorbeelden daarvan zijn: korting op je tankbeurt, korting op spouwmuurisolatie of gratis e-scootertegoed.

energie voor het hele gezin Hoe werkt Vriendenvoordeel van Energiedirect.nl?

Vriendenvoordeel is een referral-programma waarbij klanten worden beloond als ze zelf een nieuwe klant aanbrengen. Zowel de huidige als de nieuwe klant krijgen 25 euro voordeel. Er is een maximum van 15 vrienden die je op deze manier kan aanmelden. Jij ontvangt 25 euro op je rekening en je vriend krijgt de 25 euro in de vorm van een cashback bij de eerste jaarnota.

kwalitatief hoogwaardige energie Heeft Energiedirect.nl energie-aanbiedingen?

Ja en het zijn er heel wat. Bijzonder is vooral dat je vaak niet verplicht bent om gas en stroom bij hen af te nemen, maar dat ze ook aanbiedingen hebben voor wie alleen stroom afneemt. De aanbiedingen wijzigen wel voortdurend en daarom raden we aan om deze website blijvend te volgen.

overzicht van energie detailsHoe komt het dat het gratis PSV-tegoed ruimer is dan de cashbackbedragen?

Dit komt door de samenwerking tussen Energiedirect.nl en PSV. Door deze unieke samenwerking kan Energiedirect.nl nog meer gratis tegoed aanbieden in de FANstore van PSV. Daarnaast krijgen klanten van Energiedirect.nl sowieso nog een extra korting van 10%.

agenda emoji Wanneer betaal ik bij Energiedirect.nl mijn eerste termijnbedrag?

Het eerste termijnbedrag wordt binnen de twee weken na de start van de energielevering in rekening gebracht. Hierbij geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer je hebt gekozen voor automatische incasso kan je in de digitale omgeving de exacte dag zien waarop het termijnbedrag wordt afgeschreven.