Ontvang €250 korting bij een 1-jarig energiecontract

Vattenfall biedt momenteel een aantrekkelijke energie aanbieding met een cashback van €250 bij een éénjarig vast contract. Dit aanbod garandeert vaste lage tarieven voor gas en stroom voor de duur van het contract, waardoor consumenten beschermd zijn tegen eventuele prijsstijgingen in de energiemarkt. Het is belangrijk op te merken dat de cashback na één jaar op je bankrekening wordt gestort en dat de aanbieding exclusief is voor nieuwe klanten. Deze promotie is echter niet geldig in combinatie met zonnepanelen en/of teruglevering. Overstappen naar Vattenfall is eenvoudig: na aanmelding via de speciale actielink wordt alles van aanmelding tot overstap voor je geregeld, inclusief een periode van 14 dagen bedenktijd.

Energie aanbieding bekijken ➜

Meer informatie over deze energie aanbieding

Waarom kiezen voor Vattenfall en gebruikmaken van deze energie aanbieding?

Vattenfall staat bekend als een van de grootste en meest betrouwbare energieleveranciers in Nederland. Met de huidige aanbieding, een cashback van €250 bij een éénjarig vast contract, biedt Vattenfall aantrekkelijke voorwaarden voor nieuwe klanten die overwegen over te stappen. Deze promotie combineert de zekerheid van vaste, lage energietarieven met een substantiële korting, wat het een ideaal moment maakt om te switchen. Daarnaast zorgt Vattenfall voor een soepele overstapprocedure en een uitstekende klantenservice, beoordeeld met een hoge klanttevredenheidsscore.

Financieel voordeel

Met de cashback aanbieding van €250 biedt Vattenfall direct financieel voordeel aan nieuwe klanten. Dit bedrag wordt aan het einde van het contractjaar teruggestort, wat een mooie besparing oplevert op de jaarlijkse energiekosten. De vaste lage tarieven beschermen daarnaast tegen prijsschommelingen op de energiemarkt, waardoor je gedurende het hele jaar precies weet waar je aan toe bent. Dit maakt het financieel plannen een stuk eenvoudiger en betrouwbaarder.

Betrouwbaarheid en zekerheid

Als een van de marktleiders op het gebied van energielevering staat Vattenfall bekend om zijn betrouwbaarheid en stabiliteit. Door te kiezen voor een vast contract van een jaar ben je verzekerd van ongewijzigde tarieven, ongeacht fluctuaties op de energiemarkt. Deze zekerheid is essentieel voor gezinnen die waarde hechten aan stabiliteit en voorspelbaarheid in hun maandelijkse uitgaven. De sterke reputatie van deze energieleverancier en de hoge mate van klanttevredenheid onderstrepen hun betrouwbaarheid en klantgerichte service.

Eenvoudig en zorgeloos overstappen

Vattenfall maakt overstappen eenvoudig en zorgeloos, onder andere door hun volledig geregeld overstapproces. Vanaf het moment van aanmelding tot het opzeggen van je huidige contract, alles wordt voor je geregeld. Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging en begint de 14 dagen bedenktijd te lopen. Na deze periode zorgt Vattenfall dat de overstap naadloos verloopt, zonder dat je zonder gas of stroom komt te zitten. Dit gemak maakt het kiezen voor Vattenfall bijzonder aantrekkelijk voor iedereen die zonder gedoe wil overstappen.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel contract bij Vattenfall

  • Standaard gas en groene stroom uit Nederland

  • Maandelijks opzegbaar voor flexibiliteit

  • Betaal de actuele prijs

  • Overstap wordt voor jou geregeld

 2. Star rating: 10

  Vast contract bij Vattenfall

  • Stroom en gas met prijszekerheid

  • Krijg grip op energieverbruik met Vattenfall-app

  • Gratis bespaaradvies op maat

  • Vast energiecontract voor 1 of 3 jaar

 3. Star rating: 8

  Vattenfall Flex: beweeg mee met de energiemarkt

  • Dynamische energietarieven

  • Betaal nooit te veel voor energie

  • Eenvoudig overstappen

  • Ga slim met energieverbruik om

  € 190

  per maand

  Aanbieding bekijken →

Laurens van EnergieAanbieding.nl

25 Augustus 2023

"Als energie-expert ben ik onder de indruk van deze aanbieding die niet alleen een aantrekkelijke cashback van €250 biedt, maar ook vaste lage tarieven garandeert Dit éénjarige contract is een uitstekende keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar financiële stabiliteit en willen besparen op hun energiekosten. Bovendien maakt het efficiënte en zorgeloze overstapproces van Vattenfall deze aanbieding bijzonder aantrekkelijk."

 • Klantenservice
  Star rating: 9
 • Energie aanbiedingscore
  Star rating: 8,5
 • Duurzaamheidscore
  Star rating: 9
Vattenfall logo (officieel)

Energie bij Vattenfall

8.8

 • Klantenservice
  Star rating: 9,00
 • Energie aanbiedingscore
  Star rating: 8,50
 • Duurzaamheidscore
  Star rating: 9,00

Vattenfall heeft een aantrekkelijke energieaanbieding met een cashback van €250 bij het afsluiten van een éénjarig vast contract. Deze aanbieding garandeert vaste lage tarieven voor gas en stroom, waardoor je beschermd bent tegen prijsstijgingen en van financiële stabiliteit geniet gedurende het contractjaar. Het overstapproces is eenvoudig en volledig voor jou geregeld, ideaal voor nieuwe klanten die willen profiteren van deze financieel voordelige en zorgeloze overstap.

 • €250 cashback bij 1-jarig vast contract.

 • Vaste lage tarieven voor gas, stroom.

 • Eenvoudig overstappen, volledig geregeld.

Overstappen en informatie over Vattenfall als energieleverancier

Vattenfall is een grote energieleverancier die zich onderscheidt door betrouwbare en kostenefficiënte energieoplossingen aan te bieden. Met deze recente promotie, de energie aanbieding met €250 cashback bij een éénjarig vast contract, trekt Vattenfall de aandacht van consumenten die op zoek zijn naar zowel financiële besparingen als energiezekerheid. Deze aanbieding, gecombineerd met het soepele overstapproces en de gunstige voorwaarden, maakt Vattenfall een aantrekkelijke keuze voor nieuwe klanten.

Voorwaarden van de cashback van Vattenfall

De huidige promotie van Vattenfall is exclusief beschikbaar voor nieuwe klanten die een éénjarig vast contract aangaan voor zowel gas als stroom. Belangrijk om te weten, is dat deze aanbieding niet geldig is voor eigenaren van zonnepanelen die stroom terugleveren aan het net. Dit komt doordat de tarieven en kortingen anders berekend worden voor klanten die energie terugleveren. De actie richt zich op klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare stroom- en gaslevering tegen voorspelbare tarieven.

Eenvoudig overstapproces

 Overstappen naar Vattenfall verloopt gestroomlijnd en het hele proces is gebruikersvriendelijk ingericht. Na het aanmelden via de website van Vattenfall, start het proces met een eenvoudige verificatie van je gegevens. Vattenfall regelt vervolgens alles voor de overstap, inclusief het opzeggen van je huidige contract bij een andere leverancier. Klanten hoeven zich geen zorgen te maken over de continuïteit van hun energievoorziening, aangezien Vattenfall zorgt dat je nooit zonder stroom of gas komt te zitten.

Werking van de cashback van Vattenfall

De cashback van €250 krijg je na afloop van het eerste contractjaar. Deze eenmalige korting van Vattenfall dient als een financiële tegemoetkoming en vermindert effectief de totale kosten van je energierekening over het jaar. Het is een stimulans voor nieuwe klanten om te kiezen voor Vattenfall, bedoeld om de betaalbaarheid en de klanttevredenheid te verhogen. De cashback is echter gebonden aan de voorwaarde dat het contract niet voortijdig wordt opgezegd.

Vattenfall als energieleverancier

Vattenfall heeft een robuuste reputatie als een van de grootste energieleveranciers in Nederland. Het staat bekend om zijn betrouwbaarheid en klantgerichte service. Het bedrijf zet sterk in op duurzaamheid en biedt verschillende groene energie-opties aan. Dit aanbod bevat echter geen groen biogas. Klanten waarderen Vattenfall voor de transparantie op het gebied van prijsstelling en de uitstekende klantenservice, zoals blijkt uit de hoge klanttevredenheidsscores.

Voor- en nadelen van de €250 cashback bij Vattenfall

De €250 cashback actie van Vattenfall biedt nieuwe klanten een interessante financiële stimulans bij het aangaan van een éénjarig vast energiecontract. Deze aanbieding kan aantrekkelijk zijn voor diegenen die willen overstappen naar een betrouwbare leverancier en op zoek zijn naar zekerheid in hun energietarieven. Echter, zoals bij elke promotie, zijn er naast voordelen ook potentiële nadelen die mee in overweging moeten worden genomen. Het is belangrijk om deze voor- en nadelen zorgvuldig af te wegen om te bepalen of deze aanbieding goed past bij je persoonlijke of huishoudelijke energiebehoeften.

 • Directe financiële besparing van €250 na afloop van het contractjaar.

 • Vaste lage energietarieven gedurende de contractduur beschermen tegen marktfluctuaties.

 • Een eenvoudig en volledig Vattenfall geregeld overstapproces.

 • Aantrekkelijke aanbieding van een betrouwbare en grote energieleverancier.

 • Mogelijkheid tot aanvullende diensten en voordelen van Vattenfall.

 • De aanbieding is niet geldig voor klanten die stroom terugleveren met zonnepanelen.

 • De cashback ontvang je pas aan het einde van het contractjaar.

 • De promotie bindt je aan een contract van één jaar zonder de mogelijkheid vroegtijdig kosteloos op te zeggen.

 • Mogelijk minder aantrekkelijk als de energieprijzen dalen binnen het contractjaar.

 • Exclusief voor nieuwe klanten, dus niet beschikbaar voor bestaande klanten van Vattenfall.

"De huidige energie-aanbieding van Vattenfall, waarbij nieuwe klanten een cashback van €250 ontvangen, geldt helaas alleen voor diegenen zonder zonnepanelen. Het is teleurstellend, maar steeds vaker zien we dat eigenaars van zonnepanelen minder gunstig worden behandeld bij dergelijke promoties. Dit ontmoedigt op een bepaalde manier de investering in duurzame energieoplossingen. Gelukkig biedt Vattenfall ook goede deals en scherpe tarieven voor eigenaars van zonnepanelen."

Laurens van EnergieAanbieding.nl

Stap nu over en claim de €250 cashback bij Vattenfall!

Mis deze kans niet om te profiteren van deze exclusieve energie aanbieding. Met €250 cashback en een jaar lang vaste, lage tarieven, biedt Vattenfall je de perfecte gelegenheid om zorgeloos te besparen op je energiekosten. Meld je aan en begin direct met besparen terwijl je geniet van de betrouwbaarheid van een vooraanstaande energieleverancier!

Energie aanbieding bekijken

Veelgestelde vragen over de €250 cashback energie aanbieding van Vattenfall

Heb je interesse in de energie-aanbieding van Vattenfall waarbij je een cashback van €250 ontvangt? Dan is het belangrijk dat je eerst goed bent geïnformeerd. Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen die je kunnen helpen om meer te begrijpen over deze aantrekkelijke deal en hoe je ervan kunt profiteren.

Wat houdt de €250 korting aanbieding van Vattenfall in?

Deze aanbieding van Vattenfall geeft nieuwe klanten die een 1-jarig vast contract afsluiten een eenmalige korting van €250, die wordt verrekend met de jaarafrekening.

Wie komt in aanmerking voor de €250 cashback?

De aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten van Vattenfall die een jaarcontract voor gas en stroom afsluiten, zonder dat ze stroom terugleveren met zonnepanelen.

Hoe kan ik de cashback claimen?

De cashback wordt automatisch verrekend met je eerste jaarafrekening nadat je een jaarcontract hebt afgesloten via de speciale actielinks van Vattenfall.

Zijn de energietarieven vast gedurende de contractperiode?

Ja, met deze aanbieding ben je zeker van vaste tarieven voor zowel gas als stroom gedurende de gehele contractduur van één jaar.

Kan ik de aanbieding gebruiken als ik al zonnepanelen heb?

Nee, de €250 cashback aanbieding is niet geldig als je energie teruglevert van zonnepanelen.

Wat gebeurt er na afloop van het jaarcontract?

Na het eerste jaar kun je kiezen om je contract te verlengen of over te stappen naar een andere aanbieder. Vattenfall informeert je vooraf over de vervolgstappen en nieuwe tarieven.

Hoe wordt mijn maandbedrag berekend?

Je maandbedrag wordt berekend op basis van je geschatte jaarverbruik en de huidige tarieven. Je kunt dit eenvoudig zelf berekenen via de website van Vattenfall.

Wat als ik wil annuleren binnen de bedenkperiode?

Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat je contract is afgesloten, waarin je zonder kosten kunt annuleren.

Biedt Vattenfall ook groene energie aan onder deze deal?

Ja, Vattenfall levert 100% groene stroom onder deze deal, opgewekt uit hernieuwbare bronnen als zon, water en wind. Groen gas is momenteel niet beschikbaar voor deze energie aanbieding.