Gratis Apple AirPods 2 met draadloze oplaadcase bij 1 jaar stroom en gas bij Vattenfall

Er zijn zo van die cadeautjes waar je ons altijd mee kan plezieren en de Apple AirPods 2 horen daar zeker bij. Het zijn namelijk best wel prijzige oortjes waarin we niet allemaal willen investeren, maar tegelijkertijd zijn het echte hebbedingen die iedere Apple-fanaat zal appreciëren. Gooi die lightning-naar-mini-jack-adapter dus maar weg, want nu kan je eindelijk draadloos van je favoriete deuntjes genieten. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is overstappen naar Vattenfall en kiezen voor één jaar stroom en gas. Zij regelen de overstap en jij krijg de Apple AirPods helemaal gratis.

Gratis Apple AirPods of keuze uit honderden andere producten

Deze actie van Vattenfall is er enkel voor nieuwe klanten die intekenen op één jaar stroom en gas. Bestaande klanten kunnen dus geen welkomstcadeau krijgen. Bovendien ben je ook niet verplicht om voor de Apple AirPods 2 te kiezen, want ze hebben ook nog talloze andere aanbiedingen voor jou in petto waarvoor je kan kiezen. En het is net daar dat het schoentje knelt. Je kan namelijk ook kiezen voor een bol.com-cadeaubon ter waarde van 200 euro. Met zo’n bol.com-cadeaubon koop je natuurlijk wat je wil, maar je kan zo ook gewoon je nieuwe Apple AirPods 2 met een draadloze oplaadcase kopen. Dit kost op het moment van schrijven zo’n 182 euro. Dit wil zeggen dat je dan nog 18 euro over hebt om te besteden aan een boek over de inleiding tot de psychoanalyse, een olifantenknuffel of een leuk shirt. Het is dan ook om deze reden dat deze actie slechts een magere 6 scoort: leuk, maar er zijn dus betere opties.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel contract bij Vattenfall

  • Standaard gas en groene stroom uit Nederland

  • Maandelijks opzegbaar voor flexibiliteit

  • Betaal de actuele prijs

  • Overstap wordt voor jou geregeld

 2. Star rating: 10

  Vast contract bij Vattenfall

  • Stroom en gas met prijszekerheid

  • Krijg grip op energieverbruik met Vattenfall-app

  • Gratis bespaaradvies op maat

  • Vast energiecontract voor 1 of 3 jaar

 3. Star rating: 8

  Vattenfall Flex: beweeg mee met de energiemarkt

  • Dynamische energietarieven

  • Betaal nooit te veel voor energie

  • Eenvoudig overstappen

  • Ga slim met energieverbruik om

  € 190

  per maand

  Aanbieding bekijken →
 4. Star rating: 8,8

  €250 korting bij 1 jaar energie van Vattenfall

  • Ontvang €250 korting bij 1 jaar stroom en gas

  • 1 jaar zekerheid van vaste tarieven

  • Niet voor eigenaars van zonnepanelen

  • Eenvoudig overstappen via overstapservice

"Een welkomstcadeau is altijd fijn en elke iPhone-eigenaar kan je plezieren met een stel leuke AirPods. Toch is dit niet de meest voordelige actie en raad ik aan om voor de bol.com-cadeaubon van 200 euro te kiezen."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

Gratis Apple AirPods 2 met oplaadcase

1 jaar gas en stroom. Gratis Apple AirPods 2. Gratis oplaadcase.

Bekijk de aanbieding →

Maak kennis met de gratis Apple AirPods 2 van Vattenfall

De Apple AirPods 2 maken het nog eenvoudiger om overal muziek te beluisteren. Je doet dit draadloos en je rekent daarbij op een optimaal draagcomfort. De geluidskwaliteit is uitstekend en je kan ze gebruiken in combinatie met je iPhone, iPad, Mac of Apple Watch. Bedienen kan je gewoon doen via Siri en eenmaal opgeladen gaan ze tot 5 uur mee. Je kan ze zelfs meerdere keren opladen zodat ze meer dan 24 uur batterijduur garanderen. Dit opladen doe je in de meegeleverde draadloze oplaadcase. In deze oplaadcase gaat het opladen heel snel. Na ongeveer 15 minuten opladen kan je al drie uur muziek beluisteren.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: mooie aanbieding, maar er zijn betere opties

Eigenlijk is het heel eenvoudig: dit is een mooie deal waarmee je velen kan plezieren, maar zolang ze voordeliger bij bol.com te verkrijgen zijn en je ook kan opteren voor een bol.com-cadeaubon, is het toch niet de juiste keuze. Het is dan ook aangeraden om goed je huiswerk te maken en te controleren welke optie het meest voordelig is. Als de bol.com-cadeaubon niet meer te verkrijgen is of als de Apple AirPods 2 er niet meer beschikbaar is, is het ook aangeraden om de andere cadeaubonnen die je als welkomstgeschenk kan kiezen te vergelijken. Ook bij webwinkels als Wehkamp kan je de Apple AirPods 2 met een draadloze oplaadcase namelijk gewoon verkrijgen. En ook daar zijn ze op het moment van schrijven voordeliger te vinden, al bedraagt het verschil daar slechts een euro.

 • 1 jaar vaste prijzen

 • Gratis Apple AirPods 2

 • Lage energietarieven

 • Gratis oplaadcase

 • Gratis overstapservice

 • Bol.com-cadeaubon is beter

 • Alleen voor nieuwe klanten

 • Alleen voor gas en stroom

 • Niet tussentijds overstappen

 • Geen groene energie

Veelgestelde vragen over de Gratis Apple AirPods 2 met oplaadcase

Wat AirPods zijn, hoeven we je wellicht niet te vertellen. Dat wil echter niet zeggen dat je geen vragen kan hebben over deze energie aanbieding. Dankzij deze FAQ hoef je niet met deze vragen te blijven zitten.

Waarom is het interessanter om te kiezen voor de bol.com-cadeaubon?

Ten eerste is er natuurlijk de keuzevrijheid, maar daarnaast is het ook gewoon voordeliger omdat je een cadeaubon van 200 euro krijgt en de Apple AirPods 2 er goedkoper te vinden zijn. Daarnaast behoud je op die manier ook je consumentenrechten, zoals het recht om de aankoop te retourneren.

Kan ik ook als bestaande klant van deze actie genieten?

Nee, deze actie is er enkel voor nieuwe klanten. Als bestaande klant kan je wel andere energie aanbiedingen vinden in de digitale omgeving.

Wanneer zal ik mijn Apple AirPods 2 of cadeaubon ontvangen?

In beide gevallen geldt dat je binnen een week nadat het derde termijnbedrag is afgeschreven een vouchercode krijgt die je online kan inwisselen. Een week na het inwisselen, krijg je dan je cadeau.

Hoe moet ik betalen bij Vattenfall?

Betalen doe je via automatische incasso. Je kiest daarbij wel zelf je betaaldag.

Wat als ik na de ontvangst van mijn cadeau overstap naar een andere energieleverancier?

Als dit na de periode van één jaar is, is er in principe geen probleem. Als je voortijdig overstap, moet je een opzegboete betalen en zal Vattenfall een deel van het cadeau terugvorderen. Volgens de actievoorwaarden gaat het om een aanvullende claim van 100 euro. Voortijdig overstappen is dus niet interessant, maar gelukkig gaat het hier slechts om een energiecontract van één jaar.