Gratis Acer Chromebook t.w.v. €349 bij Vattenfall

Bij Vattenfall kunnen nieuwe klanten kiezen uit een van de vele leuke welkomstcadeaus. Een aantal van deze welkomstcadeaus zijn echte klassiekers die niet zomaar zullen verdwijnen. Denk bijvoorbeeld aan een bol.com-cadeaubon of een nieuwe snoerloze stofzuiger. Daarnaast heeft Vattenfall echter ook de maanddeal. Elke maand is er ander welkomstcadeau waar nieuwe klanten uit kunnen kiezen. In april 2021 gaat het om de Acer Chromebook 514 die volgens Vattenfall een winkelwaarde heeft van €349. Dit welkomstcadeau is er enkel voor wie in deze maand overstapt en zal nadien opnieuw verdwijnen, wees er dus snel bij.

Alles wat je moet weten over de Acer Chromebook 514

De Acer Chromebook 514 is een stijlvolle laptop met een aluminium behuizing. Hierdoor deukt het minder snel in en zal het niet zo snel vervormen, terwijl deze gratis Acer Chromebook 514 wel gewoon heel licht is. De Acer Chromebook 514 heeft een smalle rand en een Full-HD-IPS-scherm van 14 inch, waardoor het echt wel mag worden gezien. Dankzij het touchscreen wordt navigeren er alleen maar eenvoudiger op en het verlichte toetsenbord zorgt ervoor dat je zelfs in slecht verlichte omgevingen aan het werk kan. De batterijduur van maximaal 12 uur is ruimschoots voldoende om de hele werkdag door te gaan. Het haarscherp camerabeeld is dan weer een ideale toevoeging voor Skype, wat je gewoon gratis op je Acer Chromebook 514 kan installeren. Het geheel draait wel op Chrome OS dus daar moet je voor te vinden zijn, maar het gaat al met al om een heel mooi welkomstcadeau.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel contract bij Vattenfall

  • Standaard gas en groene stroom uit Nederland

  • Maandelijks opzegbaar voor flexibiliteit

  • Betaal de actuele prijs

  • Overstap wordt voor jou geregeld

 2. Star rating: 10

  Vast contract bij Vattenfall

  • Stroom en gas met prijszekerheid

  • Krijg grip op energieverbruik met Vattenfall-app

  • Gratis bespaaradvies op maat

  • Vast energiecontract voor 1 of 3 jaar

 3. Star rating: 8

  Vattenfall Flex: beweeg mee met de energiemarkt

  • Dynamische energietarieven

  • Betaal nooit te veel voor energie

  • Eenvoudig overstappen

  • Ga slim met energieverbruik om

  € 190

  per maand

  Aanbieding bekijken →
 4. Star rating: 8,8

  €250 korting bij 1 jaar energie van Vattenfall

  • Ontvang €250 korting bij 1 jaar stroom en gas

  • 1 jaar zekerheid van vaste tarieven

  • Niet voor eigenaars van zonnepanelen

  • Eenvoudig overstappen via overstapservice

"Het gaat hier om een kortlopend energiecontract voor groene energie en daarbij krijg je een laptop met een hoge winkelwaarde. Natuurlijk is het een mooi welkomstcadeau. Weet wel dat een Chromebook ook beperkingen oplegt en dat het niet voor iedereen een even goede keuze is."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

Krijg een gratis Acer Chromebook 514 bij 1 jaar groene stroom en gas

1 jaar stroom en gas. Welkomstcadeau. Groene energie.

Bekijk de aanbieding →

Energie-aanbieding: een gratis Acer Chromebook bij een 1-jarig energiecontract

Dit energiecadeau is er voor wie kiest voor een 1-jarig contract voor Groen uit Nederland Vast en VastePrijs MixGroen Gas, ofwel de duurzame keuze voor stroom en gas van Vattenfall. Het gaat om vaste prijzen gedurende een jaar, groene stroom en een combinatie van 90% aardgas en 10% groen gas afkomstig van onder meer gft-afval, mest en slib. Dit is een tijdelijke actie die enkel geldt in april 2021 en zoals steeds zijn er ook voorwaarden aan verbonden. Zo moet je €100 cadeauwaarde terugbetalen wanneer je opzegt in het eerste contractjaar. Bovendien ontvang je het cadeau nog niet meteen, maar pas nadat het derde termijnbedrag is afgeschreven. Dit laatste houdt ook in dat je verplicht bent om te kiezen voor een automatische incasso.

Bekijk de aanbieding →

Een goed welkomstcadeau, maar wees beducht voor de nadelen van een Chromebook

Dit is een mooie energie aanbieding voor wie daadwerkelijk op zoek is naar een nieuwe laptop en voor wie een Chromebook een goed idee is. Het gaat om een snelle laptop die vrij licht is, gebruikmaakt van de gratis apps uit de Play Store en die langdurig meegaat. Vooral voor studenten of recreatieve computergebruikers is het een goede keuze.

Er zijn echter ook nadelen aan verbonden. Zo werken sommige Windows-apps niet en beschik je slechts over 64 GB geheugen. Je bent dus al snel aangewezen op cloudopslag en dit werkt dan weer enkel wanneer je een internetverbinding hebt. Ook om bijvoorbeeld te gamen – de eenvoudige games uit de Play Store buiten beschouwing gelaten – is het niet geschikt. Desondanks heeft een hoge winkelwaarde en is het een heel royaal cadeau bij een kort en groen energiecontract, waardoor het een mooie totaalscore krijgt toegekend.

 • Hoge winkelwaarde

 • Al na 3 termijnen in huis

 • Groene stroom en gas

 • Contractduur van 1 jaar

 • Compact en stijlvol

 • Verplicht betalen met automatische incasso

 • Enkel voor nieuwe klanten

 • Geringe opslag

 • Draait op Chrome OS

 • Niet geschikt voor zware programma's

Veelgestelde vragen over de gratis Chromebook van Vattenfall

Ben je nieuwsgierig naar de gratis Chromebook van Vattenfall en heb je een paar vragen? Bekijk dan deze veelgestelde vragen. We belichten het verschil tussen een Chromebook en andere laptops, onderzoeken de winkelwaarde en meer!

Wat is het verschil tussen een Chromebook en andere laptops?

Een Chromebook is een budgetvriendelijk en toegankelijk alternatief dat draait op het besturingssysteem van Google. Hierdoor werken Windows- en macOS-programma’s niet, hoewel er in de Play Store vaak alternatieven voor te vinden zijn. De opslag vindt bovendien voornamelijk in de cloud plaats, waardoor een internetverbinding cruciaal is. Daar staan echter ook voordelen tegenover. Zo gaat de batterij lang mee, is de laptop automatisch beveiligd tegen virussen en kan je gratis aan de slag met talloze apps uit de Play Store.

Klopt de geafficheerde winkelwaarde van €349?

Het lijkt zelfs een onderschatting te zijn. Op het moment van schrijven is deze laptop namelijk alleen voor hogere aanschafprijzen op het internet te vinden. Wellicht heeft Vattenfall een scherpe deal in de wacht kunnen slepen en de laptops voordelig kunnen aanschaffen. Bij het doornemen van de prijshistorie zakte de prijs in het verleden wel al eens tot €332, maar dat was wellicht een tijdelijke actie. De geafficheerde winkelprijs is dus zeker niet gelogen.

Is deze Acer Chromebook interessanter dan de ASUS Chromebook C223 die ook kan worden gekozen?

Ja, toch wel. De accu gaat namelijk langer mee, het scherm is groter en de camera is ook beter. De winkelwaarde ligt bovendien hoger. Daarom raden we aan om te kiezen voor de Acer Chromebook 514 en niet voor de ASUS Chromebook C223.

Tot wanneer loopt deze maanddeal?

Deze maanddeal geldt gedurende een maand en loopt af op 22 april 2021. Nadien komt er een nieuwe maanddeal waarvan wij jou zeker op de hoogte houden.

Geldt deze aanbieding ook voor bestaande klanten?

Nee, dit welkomstcadeau is er enkel om nieuwe klanten welkom te heten. Bestaande klanten kunnen er dus geen beroep op doen wanneer ze hun contract verlengen. In het platform ‘Mijn Vattenfall’ kunnen zij echter nagaan of er een persoonlijk aanbod voor hen klaarstaat.