Blog

Het klimaat wijzigt en de technologie staat niet stil. Energie en klimaat zijn nauw met elkaar verweven. Meer zelfs: het klimaatbeleid bepaalt de toekomst van hoe we met energie zullen omgaan, hoe we energie zullen opwekken en hoe we deze energie zullen opslaan. In deze blog ontdek je meer over duurzaamheid en hoe jij je steentje kan bijdragen. Ook verdiepingsartikelen die focussen op uiteenlopende duurzaamheidsthema’s komen aan bod.

29.6.2023

Energiedoelen van de overheid

Ontdek hoe de Nederlandse overheid met een aantal rake doelstellingen de klimaatopwarming wil beperken.

Lees verder

29.6.2023

Geld besparen door te salderen

Hoe levert salderen je geld op, en wat is het eigenlijk? Salderen is het terugleveren van een overschot aan duurzaam opgewekte energie.

Lees verder

27.6.2023

Bewust worden van je energieverbruik

Door bewust met je energieverbruik om te gaan, valt er op jaarbasis flink wat geld te besparen. Hoe begin je? Lees het hier!

Lees verder

27.6.2023

Energierekening stijgt per 1 juli

Gemiddelde huishoudens zijn vanaf 1 juli meer kwijt aan energiekosten. Meer informatie hierover binnen het bericht op EnergieAanbieding.nl.

Lees verder

27.6.2023

Wat is kWh?

De afkorting kWh staat onder andere op de energierekening. EnergieAanbieding.nl legt uit wat het betekent en wat je met een kWh kan doen.

Lees verder

27.6.2023

Alles over kortsluiting

Alles over kortsluiting ✅. Hoe ontstaat kortsluiting? Wat zijn de gevaren van kortsluiting? Tips bij kortsluiting op EnergieAanbieding.nl.

Lees verder