Een gratis Xbox Series en een headset bij Essent

Voor alle gamers onder ons heeft Essent nu een mooie energie aanbieding. Nieuwe klanten krijgen er namelijk een eigen Xbox Series S, net zoals een bijpassende headset om helemaal van de game-ervaring te genieten. Gamen doe je gewoon discvrij en voor de kleinste Xbox-console ooit heb je altijd wel een plaatsje. Om van deze energie aanbieding te kunnen genieten, moet je intekenen op een energiecontract van drie jaar voor gas en groene stroom. Wees er wel snel bij, want het aantal spelconsoles is beperkt.

Bij Essent wordt ook gedacht aan de echte gamers

Het welkomstcadeau bij deze energie aanbieding bestaat enerzijds uit de Xbox Series S. Dit is een witte Xbox met een intern geheugen van 10.240 MB, acht processorkernen en een SSD van 512 GB. Het intern geheugen van deze Xbox van Essent is tot 2 TB uitbreidbaar. Het komt inclusief een meegeleverde gamepad en AC- en HDMI-kabels. Je gebruikt deze nieuwe Xbox Series S om discvrij te gamen. De gratis Xbox van Essent komt met twee jaar garantie.

Daarnaast ontvang je de headset Razer Kraken X. Deze headset is niet alleen geschikt voor de Xbox series S, maar ook voor de PC, PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X en Nintendo Switch. Je draagt deze gratis headset van Essent on-ear. De headset is bedraad en heeft een geïntegreerde microfoon. Het gaat om de zwarte uitvoering.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  3 jaar groene stroom en gas met € 290 korting

  • Groene stroom en gas met €290 korting

  • 3 jaar zekerheid over energiekosten zonder zorgen

  • Stroom van windmolens en zonnepanelen

  • Meer dan alleen een energieleverancier

 2. Star rating: 9

  1 jaar groene stroom en gas met € 230 korting

  • Korting van 230 euro na het eerste jaar

  • Groene stroom en gas

  • Tarieven staan voor één jaar vast en stijgen niet

  • Uitstekende overstapservice

 3. Star rating: 9

  Flexibele stroom en gas van Essent

  • Flexibele contracten met maandelijkse opzegbaarheid

  • Hulp bij energiebesparing

  • Eenvoudige overstapservice

  • Persoonlijke energiezaken regelbaar via app

  € 219

  per maand

  Aanbieding bekijken →
 4. Star rating: 10

  Vaste stroom en gas van Essent

  • 1 of 3 jaar energie tegen vaste prijzen.

  • Eerste jaar met korting!

  • Klantvriendelijkste energiebedrijf van Nederland

  • Thuisvoordeel-klantprogramma voor extra korting

"De Xbox Series S is nog maar net uit en wordt nu al weggegeven door Essent. Het gaat om een heel goede en compacte spelconsole. Het is de snelste Xbox, maar ook de krachtigste en de meest geliefde. Ik raad deze energie aanbieding dan ook zeker aan."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

Gratis Xbox Series S + een headset bij 3 jaar gas en groene stroom

Mooi cadeau. Groene stroom. 2 jaar garantie.

Bekijk de aanbieding →

Gratis Xbox Series S en headset bij Essent: voorwaarden bij deze energie aanbieding

Dit is een heel mooie energie aanbieding, maar zoals altijd zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Zo moet je verplicht kiezen voor Essent ZekerheidsGarantie Plus Deal voor drie jaar gas en groene stroom. Hierbij reken je op vaste energietarieven gedurende drie jaar. Houd er wel rekening mee dat de vaste leveringskosten bij de Essent ZekerheidsGarantie Plus Deal hoger liggen dan de reguliere tarieven. Je betaalt dus iets meer voor je energie.

Deze actie geldt niet voor zakelijke klanten, bestaande klanten en/of een collectief van klanten. Als je eerder klant van Essent bent geweest en de overeenkomst voortijdig beëindigde, kan je enkel een beroep doen op deze energie aanbieding wanneer de overeenkomst normaal gesproken zou zijn afgelopen.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: interessante energie aanbieding bij een driejarig contract

Dit welkomstcadeau heeft een hoge winkelwaarde en alleen al daarom is het een heel interessante energie aanbieding. Weet echter wel dat je je gedurende drie jaar aan een energieleverancier verbindt en dat de vaste leveringskosten net iets hoger zijn. Hierdoor misloop je bovendien twee jaar aan welkomstcadeaus. Wie jaarlijks opnieuw overstapt en daarbij de mooiste energie aanbieding kiest, zal uiteindelijk het meeste voordeel halen uit energie aanbiedingen. Als je liever kiest voor de zekerheid van drie jaar vaste prijzen, is deze energie aanbieding echter aan te raden.

 • Cadeau met een hoge winkelwaarde

 • 100% groene windstroom

 • Al binnen zes weken thuisbezorgd

 • Gratis Air Miles en cadeautjes

 • Extra korting met Thuisvoordeel

 • Drie jaar vaste tarieven

 • Enkel bij gas en groene stroom

 • Enkel voor nieuwe klanten

 • Op=op-principe

 • Hogere vaste leveringskosten

Veelgestelde vragen over Gratis Xbox Series S

Een gratis Xbox Series S bij Essent is een verleidelijke aanbieding. Toch is het normaal dat er vragen opkomen. Leer meer over onder meer de looptijd van de energie aanbieding, de levering van de Xbox Series S, de opzegvergoeding en de garantie die wordt geboden op de console.

Tot wanneer loopt deze energie aanbieding van Essent?

Deze energie aanbieding van Essent loopt van 1 juni 2021 tot en met 31 december 2021. Echter, het aantal spelconsoles om uit te delen is beperkt. De actie loopt dan ook af wanneer de voorraad is uitgeput. Het is met andere woorden belangrijk om er snel bij te zijn.

Wanneer en hoe krijg ik de Xbox Series S van Essent?

De Xbox Series S ontvang je uiterlijk zes weken na aanmelding en wordt geleverd door Gezamenlijk Voordeel. De Xbox Series S wordt aan huis geleverd. Gezamenlijk Voordeel verzendt een informatiemail over de levering en de garantie. Vooraf ontvang je ook een track-en-tracelink zodat je de levering kan volgen. Houd er wel rekening mee dat je het recht op de Xbox Series S verliest wanneer je betalingsachterstand hebt op het moment dat het cadeau wordt uitgekeerd of verzonden.

Betaalt Essent de opzegvergoeding van mijn huidige energieleverancier terug?

Nee, deze kosten zijn voor je eigen rekening. Ook andere kosten die je huidige energieleverancier in rekening brengt, bijvoorbeeld voor een reeds toegekend welkomstcadeau, moet je zelf betalen.

Moet ik de Xbox Series S teruggeven als ik voortijdig overstap?

Eenmaal je de Xbox Series S hebt ontvangen, hoef je het niet meer terug te geven. Wel is het zo dat Essent dan een vergoeding van €100 in rekening brengt. Dit komt bovenop de opzegvergoeding. Als je overstapt alvorens de Xbox Series S is verzonden, verlies je het recht op je cadeau.

Krijg ik garantie op mijn Xbox Series S en headset?

Ja, de Xbox Series S en de headset komen standaard met twee jaar garantie. Deze garantie start op de datum van de orderbevestiging die je van Gezamenlijk Voordeel krijgt. Houd deze orderbevestigingsmail goed bij, want dit is het garantiebewijs. De garantie geldt niet wanneer je de Xbox Series S modificeert of uit elkaar haalt.