Rituals-cadeaubon van €150 bij een eenjarig contract bij Essent

Het Nederlandse cosmeticabedrijf Rituals heeft de leukste en aangenaamste zeep, crèmes en verzorgingsproducten met heerlijk oriëntaalse geuren. Ze laten zich daarbij inspireren op de eeuwenoude kennis en tradities uit de Aziatische culturen. Met een ruime collectie luxueuze home- en bodyproducten inspireren ze keer op keer opnieuw. Een Rituals-cadeaubon is dan ook een leuk welkomstgeschenk, zeker bij een eenjarig energiecontract. Met deze cadeaubon leg je jezelf in de watten, maar je kan er ook leuke geschenkjes mee kopen. Ze hebben namelijk talloze leuke geschenkjes in mooie verpakkingen, waardoor Essent ook de meest betekenisvolle momenten extra bijzonder maakt.
Rituals-cadeaubon van €150 bij een eenjarig contract bij Essent
 • kwalitatief hoogwaardige energie 1 jaar stroom en gas
 • vinkje voor goede energie €150 shoptegoed
 • verantwoorde energie aanbieding Groene energie

De cadeaubon van Rituals is te gebruiken in de winkels van Rituals of in de online webshop. Rituals hanteert uitstekende verkoopvoorwaarden, met onder meer een bedenktermijn van niet minder dan 90 dagen. Daarnaast zijn er ook nog eens de vele voordelen waarvan members genieten. Een voordeel is dat je niet hoeft te wachten tot je energiecontract afloopt, maar dat je al veel eerder je Rituals-cadeaubon ontvangt. En na een jaar kan je natuurlijk opnieuw overstappen en ontvang je opnieuw een welkomstcadeau.

Laurens Arends

Hoewel een Rituals-cadeaukaart een mooie energie aanbieding is, moet je wel weten dat het aanbod wel heel specifiek is. In tegenstelling tot bij een bol.com-cadeaubon is de keuze dus eerder beperkt. Bovendien is een cadeautje van 150 euro zeker niet het meest royale cadeau dat we de afgelopen maanden zagen passeren. De scherpe tarieven en de goede service maken echter veel goed.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 7.5

Energie aanbieding: Rituals-cadeaukaart van €150 bij Essent

Deze energie aanbieding is er voor wie een jaar lang kiest voor de vaste en lage energietarieven van Essent. Het is wel zo dat deze energie aanbieding er enkel is voor degenen die zowel stroom als gas afnemen. Je moet bovendien zelf de cadeaukaart aanvragen. Daarbij kan je echter ook kiezen voor een cadeaukaart van bol.com. Houd er rekening mee dat je ook daar de producten van Rituals kan kopen en dat je er over een ruime keuze beschikt. Daarom kan zo’n cadeaubon eventueel interessanter zijn. Het gekke is dat een aantal producten bij bol.com goedkoper te vinden zijn dan op de website van Rituals. Anderzijds krijg je als member bij Rituals ook al eens cadeautjes, wat bij bol.com niet het geval is. Maak dan ook zelf de afweging, welke het beste bij je past.

Energie-aanbieding bij Essent

Voordelen

 • Cadeaubon van €150
 • 1 jaar lang lage prijzen
 • 100% groene stroom
 • Thuisvoordeel-programma
 • Beperkte keuze

Nadelen

 • Alleen voor nieuwe klanten
 • Alleen voor stroom & gas
 • Alleen voor particulieren
 • Niet voortijdig overstappen
 • Zelf aan te vragen

Conclusie: mooie energie-aanbieding, maar ga na of er interessantere zijn

Voor wie echt fan is van de producten van Rituals en zichzelf of een ander in de watten wil leggen, kan dit een mooie energie aanbieding zijn. Enkel moet je je er even van vergewissen of de bol.com-cadeaubon niet interessanter is. Het aanbod is er namelijk net iets ruimer, de drempelbedragen voor gratis verzending liggen er lager en je vindt er ook gewoon alle producten van Rituals terug. Anderzijds heeft ook Rituals veel voordelen te bieden, zoals de gratis geschenkjes voor members. Maak zelf de afweging, maar onthoud tegelijkertijd dat er soms royalere energie aanbiedingen zijn waarbij nieuwe klanten welkomstgeschenken van 200 euro of meer kunnen ontvangen. Kijk daarom ook eerst even op deze website of er momenteel geen interessantere energie aanbiedingen lopen.

Kan ik deze cadeaubon ook op de website van Rituals gebruiken?

Ja, de Rituals-cadeaubon is te besteden in alle Rituals-winkels en in de online webshop.

Wat zijn de voordelen voor My Rituals-members?

Bij je inschrijving krijg je meteen een welkomstcadeau. Bovendien word je als eerste op de hoogte gebracht van nieuwe producten en betaal je geen bezorgkosten bij bestellingen met een waarde vanaf 30 euro. Ten slotte kan je elke maand een exclusief cadeautje bij je aankoop krijgen.

In welk opzicht is een bol.com-cadeaukaart beter?

Sommige producten van Rituals zijn voordeliger te vinden bij bol.com. Bovendien verzendt bol.com gratis vanaf 20 euro en is de keuze er veel uitgebreider. Zo kan je naast je Rituals-producten bijvoorbeeld ook nog even een boek kopen. Toch zijn er ook punten waarop Rituals betere voorwaarden hanteert. Hier kan je namelijk tot 90 dagen retourneren.

Moet ik mijn Rituals-cadeau terugsturen als ik bij Rituals retourneer?

Ja, wanneer je je aankoop in zijn geheel retourneert moet dit wel. Anders zal men het aankoopbedrag van het cadeau met het te retourneren bedrag verrekenen.

Wanneer krijg ik mijn Rituals-cadeaukaart?

De Rituals-cadeaukaart is zelf aan te vragen. Hiervoor ontvang je vier maanden na de start van de energielevering een activatiecadeau.