Krijg een gratis Sonos Beam bij 3 jaar stroom en gas bij Essent

Let op: deze energie aanbieding is verlopen.

Heel af en toe hebben energieleveranciers energie aanbiedingen waar we alleen maar lovend over kunnen zijn. Deze energie aanbieding van Essent is daar een voorbeeld van. Bij een driejarig energiecontract krijg je er nu tijdelijk een gratis Sonos Beam. Het heeft een geafficheerde winkelwaarde van maar liefst €449. Dit is een ongezien hoog bedrag voor een welkomstcadeau. Het gaat wel om een op-is-op actie dus wees er snel bij zodat je deze energie aanbieding niet hoeft mis te lopen.

Energie aanbiedingen van Essent →Info over een 3 jaarcontract bij Essent →

Alternatieve en actuele energie aanbiedingen van Essent

 1. Star rating: 10

  3 jaar groene stroom en gas met € 290 korting

  • Groene stroom en gas met €290 korting

  • 3 jaar zekerheid over energiekosten zonder zorgen

  • Stroom van windmolens en zonnepanelen

  • Meer dan alleen een energieleverancier

 2. Star rating: 9

  1 jaar groene stroom en gas met € 230 korting

  • Korting van 230 euro na het eerste jaar

  • Groene stroom en gas

  • Tarieven staan voor één jaar vast en stijgen niet

  • Uitstekende overstapservice

 3. Star rating: 9

  Flexibele stroom en gas van Essent

  • Flexibele contracten met maandelijkse opzegbaarheid

  • Hulp bij energiebesparing

  • Eenvoudige overstapservice

  • Persoonlijke energiezaken regelbaar via app

  € 219

  per maand

  Aanbieding bekijken →
 4. Star rating: 10

  Vaste stroom en gas van Essent

  • 1 of 3 jaar energie tegen vaste prijzen.

  • Eerste jaar met korting!

  • Klantvriendelijkste energiebedrijf van Nederland

  • Thuisvoordeel-klantprogramma voor extra korting

Sonos en Essent: een goede combinatie?

De Sonos Beam die je bij Essent krijgt, is een zwarte soundbar die een optimale geluidsweergave garandeert. Het is een must-have voor wie zijn favoriete films of series met optimaal geluid wil ervaren. De Sonos Beam heeft een nachtmodus waarbij het basgeluid wordt verminderd, maar het heeft ook een spraakversterkingsmodus. Vooral voor wie al eens naar een cabaretshow kijkt, is deze spraakversterkingsmodus een welgekomen toevoeging. Een extra pluspunt is dat de Sonos Beam over een ingebouwde Google Assistant beschikt. Hierdoor vraag je je soundbar even naar het weer of om verkeersinformatie en het ding antwoordt nog ook. Heb je nog andere Sonos-speakers? Dan kan je ze eenvoudig met elkaar verbinden en ze zijn dus zeer geschikt voor een smart home. Houd er wel rekening mee dat deze Sonos Beam van Essent enkel geldt bij een driejarig energiecontract voor stroom én gas. Op deze website vind je echter ook mooie energie aanbiedingen voor eenjarige energiecontracten of voor contracten voor enkel stroom of gas.

"Hoewel dit welkomstcadeau een hoge winkelwaarde heeft, is deze energie aanbieding minder gunstig dan het lijkt. De energietarieven zijn namelijk vrij hoog in vergelijking met andere energieleveranciers. Hierdoor betaal je zelf een groot deel van je Sonos Beam. Het is belangrijk om altijd het totaalplaatje te bekijken."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

Sonos Beam ter waarde van €449 bij 3 jaar stroom en gas

Groene energie. Mooi welkomstcadeau. 3 jaar stroom en gas.

Bekijk de aanbieding →

Energie aanbieding: gratis Sonos Beam bij een driejarig energiecontract

De gratis Sonos Beam krijg je bij een driejarig energiecontract voor groene stroom en gas. Binnen een termijn van zes weken na het begin van de levering ontvang je je Sonos Beam al. De actie loopt in principe tot en met eind 2021, maar wel volgens het op-is-opprincipe. Twijfel dus zeker niet te lang. Weet bovendien dat de energietarieven vrij hoog liggen en dat je mogelijk je eigen welkomstcadeau afbetaalt. Dit is zeker iets om op te letten dus maak zelf even de vergelijking met de tarieven bij andere energieleveranciers. Weet anderzijds ook dat het Thuisvoordeelprogramma dan weer mooie extraatjes en kortingen voor je in petto heeft.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: vergelijk goed de energietarieven

Hoewel deze energie aanbieding zeker interessant lijkt te zijn, is er een belangrijk nadeel en dat zijn de energietarieven die toch wat hoger liggen. Bovendien moet je ook meteen drie jaar trouw blijven aan Essent. Anderzijds zorgt het Thuisvoordeelprogramma wel meteen voor 5% korting. Het beste wat je kan doen, is de energietarieven vergelijken met de energietarieven bij andere energieleveranciers. Op deze website vind je een energievergelijker. Bekijk hoeveel je meer moet betalen bij Essent en ga na of de energie aanbieding dan nog steeds interessant is. Dit zal voor iedereen verschillen. Onthoud wel dat dit een van de meest gulle welkomstcadeaus is die we al hebben gezien en dat het op-is-opprincipe geldt. Twijfel dus niet te lang.

 • Mooi cadeau met een hoge winkelwaarde

 • 100% groene windstroom

 • Al binnen 6 weken in huis

 • Thuisvoordeelprogramma

 • 2 jaar garantie op Sonos Beam

 • Hoge maandelijkse kosten

 • Enkel voor nieuwe klanten

 • Niet voor zakelijke klanten

 • Op-is-opprincipe

 • Betaalt geen opzegvergoeding terug

Veelgestelde vragen over de Sonos Beam aanbieding van Essent

Ben je nieuwsgierig naar de Sonos Beam energie aanbieding van Essent? Hier vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen. Zo behandelen we wat er gebeurt als je vroegtijdig wilt overstappen.

Klopt de door Essent geafficheerde winkelwaarde?

In de eerste mailings had Essent het nog over een winkelwaarde van €499. Later heeft het dit bijgesteld naar €449. Dit is niet gelogen want je vindt het wel degelijk voor deze prijs terug bij een aantal energieleveranciers. Het kan echter ook voordeliger en wij vonden ‘m ook al terug voor €431. In het wit zelfs voor €399. Desondanks blijft het een heel mooi welkomstcadeau en is zo’n hoge winkelwaarde vrij ongezien.

Wanneer krijg ik mijn Sonos Beam van Essent?

Na afloop van de wettelijke bedenktijd van 14 dagen geeft Essent een seintje aan hun partner Gezamenlijk Voordeel. Binnen twee weken stuurt Gezamenlijk Voordeel een mail met informatie over het leverproces. Binnen de twee weken die daarop volgen, plant Gezamenlijk Voordeel een levermoment in. Je ontvangt vervolgens een track-en-tracecode en binnen 24 uur ontvang je je gratis Sonos Beam. Als je bij de eerste leverpoging niet thuis bent, kan je je Sonos Beam zelf ophalen in een DHL-ophaalpunt in je buurt of een nieuwe bezorgafspraak inplannen.

Kan ik mijn Sonos Beam ook bij de buren laten afleveren?

Nee, dit kan niet. Het welkomstcadeau wordt automatisch naar het doorgegeven correspondentieadres verzonden.

Zit er garantie op mijn Sonos Beam?

Ja, de Sonos Beam komt inclusief twee jaar garantie. Deze garantieperiode begint te lopen op de datum van de orderbevestiging. Houd deze orderbevestiging goed bij want dit is het garantiebewijs.

Moet ik mijn Sonos Beam terugbetalen als ik voortijdig opnieuw overstap?

Nee, maar wel gedeeltelijk bij een voortijdige overstap in het eerste contractjaar. Dan moet je €100 terugbetalen. Nadien hoeft dit niet meer. Houd wel rekening met eventuele opzegboetes. Deze opzegboetes komen bovenop de €100 die moet worden terugbetaald.