Bol.com-cadeaubon van €150 bij een eenjarig Essent-contract

Bol.com is en blijft de winkel van ons allemaal, maar momenteel toch vooral van Essent-klanten. Wie nu klant wordt bij Essent krijgt namelijk een cadeaubon ter waarde van niet minder dan 150 euro. Daarmee koop je 789 keer het e-boek 'De wasmachine' van Marco Driehuizen – gewoon, omdat het kan –, bijna 6 kilogram Tony's Chocolonely – dat lijkt er al meer op – of je hebt de eerste spaarcentjes voor je nieuwe PlayStation 5 alvast te pakken. Waar je ook voor kiest, bij Essent ben je in de tussentijd zeker van lage energietarieven die minstens een jaar behouden blijven. Nadien kan je met een gerust hart overstappen naar een andere energieleverancier. Wie weet krijg je er ook een mooi welkomstcadeau.

Een bol.com-cadeaubon speciaal voor een nieuwe klanten

Deze aanbieding van Essent is er alleen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen natuurlijk altijd even kijken of er voor hen een interessante energie aanbieding is. Weet wel dat je even zal moeten wachten op je gratis bol.com-cadeaubon. Je krijgt ‘m namelijk niet meteen, maar anderzijds moet je ook geen jaar wachten zoals dat vaak bij een cashbackkorting wel het geval is. Ongeveer vier maanden na de start van je energiecontract ontvang je de bol.com-cadeaubon in je brievenbus. Nadien geef je het uit aan wat jij wil. Je kan het gebruiken voor iets groots, je kan er veel kleine spulletjes mee kopen of je kan het in verschillende keren uitgeven. Heb je liever nog wat meer bol.com-tegoed? Kies dan voor een driejarig energiecontract bij Essent, want dan kan je maar liefst 250 euro uitgeven in de winkel van ons allemaal.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  3 jaar groene stroom en gas met € 290 korting

  • Groene stroom en gas met €290 korting

  • 3 jaar zekerheid over energiekosten zonder zorgen

  • Stroom van windmolens en zonnepanelen

  • Meer dan alleen een energieleverancier

 2. Star rating: 9

  1 jaar groene stroom en gas met € 230 korting

  • Korting van 230 euro na het eerste jaar

  • Groene stroom en gas

  • Tarieven staan voor één jaar vast en stijgen niet

  • Uitstekende overstapservice

 3. Star rating: 9

  Flexibele stroom en gas van Essent

  • Flexibele contracten met maandelijkse opzegbaarheid

  • Hulp bij energiebesparing

  • Eenvoudige overstapservice

  • Persoonlijke energiezaken regelbaar via app

  € 219

  per maand

  Aanbieding bekijken →
 4. Star rating: 10

  Vaste stroom en gas van Essent

  • 1 of 3 jaar energie tegen vaste prijzen.

  • Eerste jaar met korting!

  • Klantvriendelijkste energiebedrijf van Nederland

  • Thuisvoordeel-klantprogramma voor extra korting

"Een mooie energie aanbieding bij een eenjarig energiecontract is altijd een pluspunt omdat je daarna opnieuw vlot kan overstappen en elders een energie aanbieding kan kiezen. Daarnaast is een bol.com-cadeaubon sowieso leuk, want je vindt er bijna alle mogelijke spulletjes aan scherpe prijzen."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

Bol.com-cadeaubon t.w.v. €150

1 jaar vaste tarieven. €150 shoptegoed. Makkelijk overstappen.

Bekijk de aanbieding →

Energie-aanbieding: bol.com-cadeaubon van €150

Deze energie aanbieding van Essent werkt heel eenvoudig. Je kiest namelijk voor een eenjarig energiecontract en na vier maanden krijg je je Essent-keuzekaart in de bus. Vervolgens surf je naar de website van Yesty waar je de Essent-keuzekaart omruilt voor een bol.com-cadeaukaart. Daarna surf je dan weer naar de website van bol.com waar je de cadeaukaart omruilt voor leuke spulletjes. Het is misschien een beetje omslachtig, maar dat is dan ook een van de weinige nadelen. Daarnaast is het wel zo dat als je binnen het jaar voortijdig overstapt, je 100 euro terug moet betalen. Daar moet je dan natuurlijk even rekening mee houden..

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: een goede energie aanbieding voor wie zich een jaar wil binden

Deze energie aanbieding is heel voordelig en het is een belangrijk pluspunt dat je de bol.com-cadeaubon al na vier maanden ontvangt. Het inwisselproces is daarentegen een tikkeltje omslachtig en een cashback die het hart van je rekening treft, is nog steeds interessanter. Toch is en blijft het een goede energie aanbieding voor wie op zoek is naar een oplossing voor komend jaar. Als je nadien vergeet te zoeken naar een andere energie aanbieding is het echter geen ramp, want met het Thuisvoordeel-programma spaar je gewoon voor extra veel korting en ontvang je ook nog eens leuke cadeautjes.

 • Vrij te besteden

 • Snel in huis

 • Ruime keuze

 • 100% groen

 • Lage tarieven

 • Enkel voor nieuwe klanten

 • Enkel voor consumenten

 • Enkel voor stroom en gas

 • Zelf aan te vragen

 • Niet voortijdig overstappen

Veelgestelde vragen over de Bol.com-cadeaubon t.w.v. €150

Benieuwd naar de details van de Bol.com-cadeaubon actie ter waarde van €150? In deze FAQ behandelen we een aantal belangrijke punten, zoals de specifieke voorwaarden van deze actie en of het al dan niet alleen om groene stroom gaat.

Kan ik enkel voor een bol.com-cadeaubon kiezen?

Nee, in de Yesty-app zie je welke cadeaukaarten je kan kiezen. Je bent wel verplicht om het volledige bedrag van 150 euro in één cadeaukaart om te zetten. Je kan dus geen cadeaukaart van 100 euro van bol.com nemen en een cadeaukaart van 50 euro van Wehkamp.

Gaat het bij deze actie om groene stroom?

Ja, bij dit energiecontract gaat het om 100% groene stroom.

Wat als mijn jaarcontract afloopt?

Dan kan je even kijken of er een interessant verlengingsaanbod is, kan je overstappen naar een andere energieleverancier of wordt je contract overgezet naar een variabel energiecontract. Aan jou de keuze.

Moet ik een waarborgsom betalen?

Dit is afhankelijk van een aantal zaken. Zo kan een kredietscore-onderzoek op risico’s wijzen, bijvoorbeeld omdat je eerder al een betalingsachterstand had. In dit geval moet je een waarborgsom betalen. Essent geeft echter aan dat ze ook een waarborgsom vragen wanneer je bij een vorige energieleverancier werd afgesloten én wanneer iemand die toevallig dezelfde naam draagt schulden heeft. Ze nemen blijkbaar liever het zekere voor het onzekere en vragen dan aan iedereen met dezelfde naam een waarborgsom.

Tot wanneer loopt deze actie?

Momenteel loopt deze actie van 1 november 2020 tot en met 31 december 2021. Essent kan deze actie echter nog verlengen of zelfs tussentijds afblazen. Ze kunnen dit laatste te allen tijde doen, zonder je vooraf in te lichten en zonder opgaaf van redenen.