€175 cashback bij ‘Wind&Gas’ van Eneco

Goed nieuws voor iedereen die de wereld een stukje groener wil maken: dit kan met korting. Wie nu overstapt naar Eneco Wind&Gas met een looptijd van drie jaar, krijgt aan het einde van het jaar 175 euro cashback. Daarna wordt het contract niet stiekem verlengd, waardoor overstappen gewoon opnieuw mogelijk is. Met eventuele nieuwe kortingen om van te profiteren.
€175 cashback bij ‘Wind&Gas’ van Eneco
  • energie dat geld oplevert en bespaart €175 korting op jaarnota
  • energie dat geld bespaart 100% groene energie
  • kwalitatief hoogwaardige energie Voordelig tarief voor 3 jaar

Eneco staat bekend om haar toonaangevende slimme energieproducten, zoals bijvoorbeeld slimme meter Toon. Het voordeel van deze actie is dat ook huidige klanten van Eneco mee kunnen doen met deze actie. Er zijn twee voorwaarden: het energiecontract moet zijn afgelopen en men sluit een stroom- en gas contract af. Profiteer nu van de lage tarieven van Eneco en stap vandaag nog over.

175 euro cashback bij Eneco

Eneco biedt als energieleverancier al lage tarieven aan, maar geeft ook nog eens 175 euro terug op de energierekening. Aan het einde van het eerste jaar krijgt de consument maar liefst 175 euro terug.

Het gaat hier om een exclusief aanbod van de energieleverancier. Door nu over te stappen naar Eneco, krijgen consumenten drie jaar lang de lage vaste tarieven en 100 procent groene stroom. Het contract loopt automatisch af en wordt niet stiekem verlengd.

Voorwaarden bij 175 euro cashback bij Eneco

De voorwaarden voor de 175 euro cashback zijn bij Eneco heel voordelig. Iedereen die nu tenminste drie jaar EuropeseWind & Gas van Eneco afsluit, komt in aanmerking voor 175 euro cashback. Dit betekent dat de consument zowel het gas- als energiecontract moet oversluiten naar deze energie-aanbieder.

Door over te stappen naar Eneco profiteert men van de vaste lage prijzen van zowel 100% groene stroom als gas. Doordat het contract automatisch afloopt, wordt deze niet stilzwijgend verlengd. Het contract heeft een looptijd van drie jaar, waardoor men aan het einde van het jaar flexibel kan overstappen. Uiteraard is het ook mogelijk om het contract opnieuw te verlengen, tegen een nieuw mooi aanbod. Zo kunnen consumenten flink besparen en profiteren van de acties van de energieleverancier.

Tijdens het contract profiteert men van lage tarieven en bespaartips. Deze energie aanbieding is exclusief te vinden via deze website.

Overstappen naar Eneco

Overstappen naar Eneco kan lonen. Dit kan aan de hand van het pakket ‘Wind & Gas’ van Eneco. De energieleverancier heeft met innovatieve technieken, zoals de slimme meter Toon, haar sporen in de energiemarkt ruimschoots verdiend. Daarnaast zet Eneco zich in zodat consumenten optimaal kunnen besparen. Dit aan de hand van een goed inzicht in het huidige energieverbruik. Onder meer dankzij het gebruik van enkele slimme energieproducten. Eneco biedt 100% groene stroom aan.

Zo profiteert men van vaste lage prijzen, 100 procent groene stroom en wordt de wereld bovendien weer een stukje groener. Overstappen naar Eneco is heel eenvoudig dankzij de overstapservice. Eneco zegt dan het oude energiecontract op. Wie toch te maken krijgt met een overstapboete, krijgt bij een minimaal driejarig contract de overstapboete tot 125 euro per product vergoed.

Veelgestelde vragen over de cashbackactie van Eneco

hoe wordt de korting toegekend Hoe wordt deze korting toegekend bij nieuwe klanten?

Deze korting van 175 euro wordt eenmalig toegekend op de jaarnota. Deze jaarnota ontvang je ongeveer een jaar na de start van het energiecontract.

verantwoorde energie aanbieding Hoe wordt deze korting toegekend bij bestaande klanten?

Bij bestaande klanten verloopt het procedé meestal identiek: ook zij krijgen de eenmalige korting op hun eerstvolgende jaarnota te zien. Enkel wanneer ze binnen 80 dagen hun jaarnota zouden krijgen, zal de korting pas op de daaropvolgende jaarnota worden verwerkt.

overzicht van energie details Geldt deze actie ook als ik enkel stroom of gas afneem?

Nee, voor deze actie is het vereist om zowel stroom als gas af te nemen bij Eneco. Anders wordt de korting niet toegekend.

vinkje voor goede energie Vergoedt Eneco eventuele opzegboetes bij een vorige energieleverancier?

Ja, maar dan wel met een maximum van 125 euro. Je moet deze opzegboete zelf bij Eneco declareren. Dit kan je tot zes maanden na de start van het energiecontract doen. Je betaalt dan zelf de opzegboete bij de vorige energieleverancier en Eneco betaalt tot 125 euro aan jou terug.

verantwoorde energie aanbieding Gaat het bij deze actie om groene stroom?

Ja. Het gaat om het pakket HollandseWind & Zon, wat wil zeggen dat je 100% groene stroom uit Nederland ontvangt. Deze stroom is afkomstig van diverse zonne- en windenergieparken in Nederland.