€250 korting op een 3-jarig energiecontract bij Eneco

De beste manier om te besparen is door elk jaar opnieuw over te stappen. Hoewel vrijwel alle energieleveranciers tegenwoordig een gratis overstapservice aanbieden, heeft niet iedereen zin om elk jaar opnieuw energieleveranciers te vergelijken en een weg te zoeken doorheen alle energie-aanbiedingen. In dat geval kan een 3-jarig energiecontract met een flinke korting interessant zijn en dit is waar Eneco met deze actie op inspeelt. Een gratis overstapservice, drie jaar zekerheid over de prijzen voor stroom en gas en een mooie korting van €250 is wat zij nu aanbieden. Dat zijn wel heel veel voordelen voor particuliere verbruikers.

Informatie over Eneco en de aanbieding

Bij deze energie aanbieding biedt Eneco een korting aan van 250 euro. Deze energie aanbieding is er voor klanten die kiezen voor een driejarig energiecontract. Hierdoor heb je drie jaar lang zekerheid over de energietarieven. Ook als de marktprijzen stijgen, blijf jij hetzelfde lage tarief betalen. Hoe dan ook zijn de energietarieven bij Eneco heel scherp en reken je er op een goede service. Dit laatste niet alleen wat de overstapservice betreft, want ook de klantenservice mag er zeker zijn. Hieronder ontdek je meer over deze energie-aanbieding, de voordelen, de nadelen en de actievoorwaarden die er onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Contract met een combinatie tussen dynamisch en vast

  • Dynamische tarieven voor stroom

  • 1 jaar vast tarief voor gas

  • Combinatie van flexibiliteit en zekerheid

  • Boetevrij opzeggen van stroomcontract

 2. Star rating: 10

  Eneco Dynamisch (variabel contract)

  • Keuze voor meer flexibiliteit

  • Betaal minder als marktprijzen dalen

  • Overstappen gaat eenvoudig

  • Ontmasker energieslurpers met Eneco

 3. Star rating: 10

  Vaste contracten bij Eneco

  • Tot 3 jaar zekerheid van vaste prijzen

  • Altijd 100% groene stroom

  • Grip op energieverbruik

  • Hulp bij verduurzamen en besparen

"Bij Eneco hanteren ze heel scherpe tarieven waardoor er vaak weinig ruimte is voor royale kortingen. Dit wil niet automatisch zeggen dat zoiets negatief is. Hoe dan ook is dit een van de ruimste kortingen die Eneco al heeft toegekend, waardoor het toch wel een interessante aanbieding is."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

€250 korting op goede energie

3 jaar vaste prijzen. Groene stroom uit NL. 250 euro korting.

Bekijk de aanbieding →

€ 250 korting bij een driejarig energiecontract bij Eneco

Deze korting van 250 euro is er zowel voor nieuwe als bestaande klanten waarvan het contract is afgelopen. Hierbij teken je in op drie jaar vaste tarieven voor stroom en gas, waarbij de korting op de eerste jaarnota wordt verwerkt. Bij bestaande klanten die binnen 80 dagen hun jaarnota zouden krijgen, wordt dit wel naar de daaropvolgende jaarnota verplaatst. Verder regelt Eneco de overstap voor jou en zeggen zij je oude contract op. Mogelijke opzegboetes worden, mits een aantal beperkingen, voor je vergoed.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: mooie energie aanbieding voor wie zich langer wil verbinden

Voor wie liever niet elk jaar naar een andere energieleverancier overstapt, raden wij al langer Eneco aan. Onder andere het feit dat ook bestaande klanten van mooie kortingen en acties kunnen genieten, draagt daaraan bij. Deze actie vormt hier een bewijs van. Omdat Eneco ook nog eens lage energietarieven hanteert, is deze actie zelfs interessanter dan ooit tevoren. Na de periode van drie jaar vaste, lage tarieven kan je uiteraard altijd nog overstappen naar een andere energieleverancier, maar ga dan zeker eerst even na of Eneco een mooie actie voor bestaande klanten heeft.

 • € 250 korting op de jaarnota

 • 3 jaar zeker van lage prijzen

 • 100% groene stroom

 • Stroom van Nederlandse bodem

 • Gratis overstapservice

 • 3 jaar verbonden aan Eneco

 • Eenmalige korting

 • Verrekend op jaarnota

 • Niet de grootste korting

 • Enkel voor stroom en gas

Veelgestelde vragen over €250 korting

Een korting van 250 euro is natuurlijk heel mooi. met 250 euro kun je dan ook al heel wat doen. Het is logisch dat je argwanend bent en nog een aantal vragen hebt. In deze FAQ zijn de veelgestelde vragen over deze energie aanbieding beantwoord.M

Wordt deze korting over de periode van drie jaar gespreid?

Nee, het gaat om een eenmalige korting die in principe op de eerstvolgende jaarnota wordt toegekend. Enkel voor bestaande klanten kan het in sommige gevallen op de daaropvolgende jaarnota worden toegekend, maar op twee van de drie jaarnota’s is er dus geen korting van toepassing.

Wordt mijn maandelijks termijnbedrag gedurende het eerste jaar verlaagd?

Nee, het maandelijks termijnbedrag blijft identiek. Als de realiteit met de verwachtingen overeenstemt, wil dit zeggen dat je bij de jaarnota een cashback van 250 euro ontvangt. Eventueel kan je wel zelf het termijnbedrag verlagen.

Betaalt Eneco mijn opzegboete bij mijn huidige energieleverancier?

Ja, Eneco betaalt opzegboetes tot 125 euro per energieproduct bij contracten van minimaal drie jaar. Voor stroom en gas betekent dit dus een terugbetaling tot 250 euro die bovenop deze cashback komt. Je moet wel eerst zelf de opzegboete betalen en deze dan binnen zes maanden na de start van het energiecontract declareren.

Kan ik ook van deze actie genieten als ik zonnepanelen heb?

Ja, dit kan. Als je nog geen zonnepanelen hebt, kan je nadien zelfs via Eneco intekenen op nieuwe zonnepanelen. Zo kan je nog meer besparen en doe je de wereld een plezier.

Hoe snel wordt mijn overstap geregeld?

Veel is afhankelijk van de opzegmodaliteiten bij de huidige energieleverancier en er is natuurlijk ook de bedenktijd van 14 dagen waarmee rekening moet worden gehouden, maar over het algemeen wordt de overstap binnen vijf weken afgerond. In deze periode kom je nooit zonder energie te zitten.