€100 korting op stroom & gas van Eneco

Eneco heeft een hoge korting voor iedereen die tenminste een jaar voor stroom én gas van deze energie-aanbieder kiest. De consument ontvangt bij een jaarcontract 100 euro korting. Daardoor kan men profiteren van dit tijdelijke aanbod dat exclusief online geldig is.
€100 korting op stroom & gas van Eneco
  • kwalitatief hoogwaardige energie 100% groene stroom
  • energie dat geld oplevert en bespaart Huis verduurzamen met Eneco Home
  • verantwoorde energie aanbieding Eneco Omschakelaar®

De 100 euro korting op de jaarnota wordt aan het einde van het jaar verwerkt. Het berekenen van het maandbedrag kan eenvoudig online. De geleverde stroom is bij Eneco 100 procent groen en is afkomstig van Europese windparken. Bij een jaarcontract profiteert men één jaar lang van een voordelig vast tarief.

Overstappen naar Eneco

Overstappen gaat bij Eneco heel gemakkelijk, want de energie-aanbieder neemt alle zorg uit handen en regelt de overstap. Bevestig ten eerste het opgegeven e-mailadres. Vervolgens ontvangt men een contract. Conform de wet heeft men veertien dagen bedenktijd voordat het contract ingaat. Wanneer de bedenktijd is verstreken, wordt de gratis overstapservice in gang gezet. Binnen vijf weken is de overstap geregeld en is Eneco de nieuwe energieleverancier.

Actievoorwaarden bij Eneco

Er zijn wel een aantal voorwaarden aan deze energie actie verbonden. Zo kan men slechts eenmaal per leveringsadres van de actie gebruikmaken, moet men in Nederland wonen, ouder dan 18 zijn en geen onderdeel zijn van een collectief. Het gaat hier enkel om de particuliere markt, de actie geldt dus niet voor zakelijke klanten van Eneco.

Wanneer men gebruikmaakt van deze actie, gaat de consument automatisch akkoord met de actievoorwaarden. In de actievoorwaarden is te lezen dat men 100 euro korting krijgt bij een jaarcontract en dat deze aanbieding alleen voor nieuwe klanten bedoeld is. Bestaande klanten kunnen op andere manieren profiteren van een blijvend laag tarief. Schakel daarom nu over op Eneco. Kies voor dit aanbod en geniet van de actuele actievoorwaarden. Dat is een eerste stap naar 100 procent schone en duurzame energie opgewekt in Nederland.

Veelgestelde vragen over de kortingsactie van Eneco

vinkje voor goede energie Ik heb een dubbele meter. Kan ik ook van deze actie genieten?

Ja, je kan eveneens van deze actie genieten als je een dubbele meter hebt.

de zon en energie Ik heb zonnepanelen. Kan ik ook van deze actie genieten?

Ja, je kan van deze actie genieten als je zonnepanelen hebt. Bovendien reken je dan eveneens op een mooie terugleververgoeding.

kwalitatief hoogwaardige energie Ik wil enkel stroom of gas afnemen. Kan ik ook van deze actie genieten?

Nee, voor deze actie is het vereist dat je stroom en gas afneemt.

agenda emoji Ik wil een ¬variabel energiecontract afsluiten. Kan ik ook van deze actie genieten?

Nee, voor deze actie is het vereist dat je kiest voor de formule ‘3 jaar vast’. Dit wil zeggen dat de energieprijzen voor drie jaar worden vastgeklikt en dat je gedurende deze periode minder eenvoudig kan overstappen.

deur Rekent Eneco bij dit contract opzegboetes aan als ik voortijdig opzeg?

Net zoals alle energieleveranciers rekent ook Eneco opzegboetes aan wanneer je voortijdig het contract stopzet terwijl de vaste termijn nog loopt. De hoogte van de opzegboete is afhankelijk van wanneer je het contract stopzet. Hieronder zijn de boetes weergegeven. Houd er rekening mee dat ze per energieproduct gelden en doorgaans dus te vermenigvuldigen zijn.

Resterende looptijd van het contract Opzegboete per energieproduct
< 18 maanden € 50
18-24 maanden € 75
24-30 maanden € 100
> 30 maanden € 125