€100 korting op stroom & gas van Eneco

Eneco heeft een hoge korting voor iedereen die tenminste een jaar voor stroom én gas van deze energie-aanbieder kiest. De consument ontvangt bij een jaarcontract 100 euro korting. Daardoor kan men profiteren van dit tijdelijke aanbod dat exclusief online geldig is.

De 100 euro korting op de jaarnota wordt aan het einde van het jaar verwerkt. Het berekenen van het maandbedrag kan eenvoudig online. De geleverde stroom is bij Eneco 100 procent groen en is afkomstig van Europese windparken. Bij een jaarcontract profiteert men één jaar lang van een voordelig vast tarief.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Contract met een combinatie tussen dynamisch en vast

  • Dynamische tarieven voor stroom

  • 1 jaar vast tarief voor gas

  • Combinatie van flexibiliteit en zekerheid

  • Boetevrij opzeggen van stroomcontract

 2. Star rating: 10

  Eneco Dynamisch (variabel contract)

  • Keuze voor meer flexibiliteit

  • Betaal minder als marktprijzen dalen

  • Overstappen gaat eenvoudig

  • Ontmasker energieslurpers met Eneco

 3. Star rating: 10

  Vaste contracten bij Eneco

  • Tot 3 jaar zekerheid van vaste prijzen

  • Altijd 100% groene stroom

  • Grip op energieverbruik

  • Hulp bij verduurzamen en besparen

€100 korting op stroom & gas

100% groene stroom. Huis verduurzamen met Eneco Home. Eneco Omschakelaar®.

Bekijk de aanbieding →

Overstappen naar Eneco

Overstappen gaat bij Eneco heel gemakkelijk, want de energie-aanbieder neemt alle zorg uit handen en regelt de overstap. Bevestig ten eerste het opgegeven e-mailadres. Vervolgens ontvangt men een contract. Conform de wet heeft men veertien dagen bedenktijd voordat het contract ingaat. Wanneer de bedenktijd is verstreken, wordt de gratis overstapservice in gang gezet. Binnen vijf weken is de overstap geregeld en is Eneco de nieuwe energieleverancier.

Actievoorwaarden bij Eneco

Er zijn wel een aantal voorwaarden aan deze energie actie verbonden. Zo kan men slechts eenmaal per leveringsadres van de actie gebruikmaken, moet men in Nederland wonen, ouder dan 18 zijn en geen onderdeel zijn van een collectief. Het gaat hier enkel om de particuliere markt, de actie geldt dus niet voor zakelijke klanten van Eneco.

Wanneer men gebruikmaakt van deze actie, gaat de consument automatisch akkoord met de actievoorwaarden. In de actievoorwaarden is te lezen dat men 100 euro korting krijgt bij een jaarcontract en dat deze aanbieding alleen voor nieuwe klanten bedoeld is. Bestaande klanten kunnen op andere manieren profiteren van een blijvend laag tarief. Schakel daarom nu over op Eneco. Kies voor dit aanbod en geniet van de actuele actievoorwaarden. Dat is een eerste stap naar 100 procent schone en duurzame energie opgewekt in Nederland.

Bekijk de aanbieding →

Veelgestelde vragen over €100 korting op stroom & gas

Wellicht denk je erover na om te profiteren van de €100 korting op stroom en gas. Je vraagt je misschien af of deze actie geldt voor zowel dubbele meters als voor huishoudens met zonnepanelen. Deze en andere vragen worden uitgebreid behandeld in deze FAQ . Lees verder om al je twijfels weg te nemen.

Ik heb een dubbele meter. Kan ik ook van deze actie genieten?

Ja, je kan eveneens van deze actie genieten als je een dubbele meter hebt.

Ik heb zonnepanelen. Kan ik ook van deze actie genieten?

Ja, je kan van deze actie genieten als je zonnepanelen hebt. Bovendien reken je dan eveneens op een mooie terugleververgoeding.

Ik wil enkel stroom of gas afnemen. Kan ik ook van deze actie genieten?

Nee, voor deze actie is het vereist dat je stroom en gas afneemt.

Ik wil een ¬variabel energiecontract afsluiten. Kan ik ook van deze actie genieten?

Nee, voor deze actie is het vereist dat je kiest voor de formule ‘3 jaar vast’. Dit wil zeggen dat de energieprijzen voor drie jaar worden vastgeklikt en dat je gedurende deze periode minder eenvoudig kan overstappen.

Rekent Eneco bij dit contract opzegboetes aan als ik voortijdig opzeg?

Net zoals alle energieleveranciers rekent ook Eneco opzegboetes aan wanneer je voortijdig het contract stopzet terwijl de vaste termijn nog loopt. De hoogte van de opzegboete is afhankelijk van wanneer je het contract stopzet. Hieronder zijn de boetes weergegeven. Houd er rekening mee dat ze per energieproduct gelden en doorgaans dus te vermenigvuldigen zijn. Resterende looptijd van het contractOpzegboete per energieproduct< 18 maanden€ 5018-24 maanden€ 7524-30 maanden€ 100> 30 maanden€ 125