Budget Energie: krijg €150 korting!

Profiteer nu van een tijdelijke actie van Budget Energie en krijg tot wel 150 euro cadeau op de energierekening! Budget Energie biedt kortingen aan bij contracten met een looptijd vanaf één jaar. Deze korting bedraagt €75. Kiest men voor een energiecontract met een looptijd van drie jaar, dan kan de korting oplopen tot wel €150. De korting is bedoeld voor nieuwe klanten. Door een energiecontract bij Budget Energie af te sluiten, weet de consument zeker dat hij altijd een vast tarief voor stroom en gas betaalt.

Claim nu €150 korting

Budget Energie heeft een tijdelijke kortingsactie waarbij de consument een korting tot wel 150 euro op de energierekening kan krijgen. Deze korting geldt enkel wanneer men ervoor kiest om een driejarig energiecontract bij Budget Energie af te sluiten. Het is ook mogelijk een leuke korting te krijgen wanneer men kiest voor een eenjarig contract. In dat geval bedraagt de korting 75 euro op het energiecontract.

Met deze actie is het mogelijk om te besparen op de kosten van zowel stroom als gas. Budget Energie kent vaste tarieven, waardoor van tevoren duidelijk is wat men voor de energierekening gaat betalen.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 9,3

  Combikorting van Budget Energie

  • Bespaar tot €17,5 per maand door diensten te combineren

  • Geniet van groene stroom en gas

  • Flexibele of vaste prijzen voor energie

  • Combineren van kortingen is mogelijk

 2. Star rating: 9,3

  Gratis groene stroom bij Budget Energie

  • Gratis groene stroom van april tot en met augustus

  • Geldig in het weekend tussen 12.00 en 17.00 uur

  • 1 jaar zeker van vaste prijzen

  • Combikorting van Budget Thuis

€150 euro korting bij 3 jaar

Overstapservice. Goede recensies. PSV fans opgelet!

Bekijk de aanbieding →

Voorwaarden van deze energie-aanbieding

Zoals bij elke energie aanbieding zijn er een aantal voorwaarden aan de aanbieding gesteld. Ten eerste is de kortingsactie enkel bedoeld voor nieuwe klanten. Dat betekent dat bestaande klanten al profiteren van alle voordelen die Budget Energie biedt. De korting tot wel 150 euro korting is de zogenaamde welkomstbonus en is alleen bedoeld voor consumenten die overstappen van energie-aanbieder en zo een nieuwe klant van Budget Energie worden.

Bovendien is de korting afhankelijk van de looptijd van een contract. Bij een eenjarig contract krijgt de consument 75 euro welkomstbonus op de energierekening. Bij een contract dat een looptijd heeft van drie jaar kan de korting worden verdubbeld.

Bekijk de aanbieding →

Stap over naar Budget Energie en profiteer van deze aanbieding

De korting is te bedingen door nu over te stappen van de huidige energie-aanbieder naar Budget Energie. Een contract heeft bij Budget Energie een looptijd van tenminste een jaar, maar kan ook met een looptijd van drie jaar worden afgesloten. De tarieven voor stroom en gasverbruik zijn van tevoren vastgesteld. Dat betekent dat zolang het contract loopt, de prijs van energie altijd hetzelfde is. Een voordeel van de keuze voor een vast tarief, is dat de consument altijd weet wat hij moet betalen. Zo komt hij niet voor verrassingen te staan tijdens het contract.

Budget Energie doet geen thermostaat cadeau en schenkt evenmin andere cadeaus bij het overstappen van energieleverancier, daarentegen voorzien ze directe korting op de energierekening. De energie-aanbieder garandeert gas en groene stroom tegen een lage prijs. Daarom noemt deze energie-aanbieder zichzelf een zeer sympathieke prijsvechter. Bij Budget Energie is het enkel mogelijk om het energiecontract pas in te laten gaan als het huidige contract bij de huidige energie-aanbieder is afgelopen. Daardoor krijgen consumenten dus niet te maken met een overstapboete.

Veelgestelde vragen over de kortingsactie van Budget Energie

Overweeg je de kortingsactie van Budget Energie maar zit je met een paar vragen? Bijvoorbeeld, of je de korting kan combineren met de combikorting of de MediaMarkt-actie? Of vraag je je af of de stroom die je krijgt groen is? Lees dan vooral verder, want deze en andere vragen worden behandeld in deze FAQ.

Om welk energiecontract gaat het?

Deze korting van Budget Energie is maximaal wanneer je energie en stroom afneemt via de formule ‘3 jaar vast’. Bij deze formule blijft de actuele energieprijs gedurende drie jaar behouden. Dit is voordelig als de energieprijzen later zouden stijgen. Het nadeel is wel dat je gedurende drie jaar niet boetevrij kan overstappen.

Ik heb al een contract bij een andere energieleverancier. Kan ik dan ook van deze korting genieten?

Ja, Budget Energie zal dan de overstap voor je regelen. Controleer wel altijd even of je bij je huidige energieleverancier boetevrij kan overstappen.

Kan ik deze korting combineren met de combikorting?

Ja, je kan deze korting combineren met de combikorting die hoog kan oplopen. De korting wordt wel toegepast op het andere abonnement (Budget Mobiel of Alles-in-1) en is niet op de energiefactuur terug te vinden, maar het resultaat is hetzelfde: minder betalen.

Is de stroom die ik bij deze actie krijg groen?

Ja. Bij deze actie garandeert Budget Energie dat ze 100% groene stroom leveren.

Kan ik deze actie combineren met de MediaMarkt-actie van Budget Energie?

Nee, maar de MediaMarkt-actie is nog voordeliger omdat je dan een MediaMarkt-cadeaukaart van 175 euro ontvangt. Zo kan je de nieuwste PlayStation 5 met korting kopen. Hiervoor dien je wel het energiecontract af te sluiten bij een MediaMarkt in je buurt.