Ontvang een gratis Garmin Venu Sq bij Budget Energie

Bij Budget Energie krijgen nieuwe klanten momenteel een gratis Garmin Venu Sq als ze stroom en gas afnemen. Dit komt bovenop de welkomstkorting van €150. De Garmin Venu Sq is een slim horloge waarmee je ook je gezondheid en conditie kan monitoren. Het gaat om de vierkante variant die extra stijlvol oogt. Volgens Budget Energie heeft de Garmin Venu Sq een winkelwaarde van €199, maar houd er rekening mee dat je het in de praktijk ook voordeliger kan kopen. Een pluspunt van deze energie aanbieding is dat je het welkomstcadeau zowel bij een eenjarig als een driejarig energiecontract krijgt.

Informatie over de Garmin SQ

De Garmin Venu Sq is een smartwatch die in december 2020 nog als beste uit de test kwam bij Consumentenbond. Deze smartwatch ontvang je zowel bij een eenjarig als driejarig energiecontract voor stroom en gas. De smartwatch is meer dan gewoon een stappenteller en staat je toe om je gezondheid diepgaand te monitoren. Met meer dan twintig geïnstalleerde sportapps track je al je workouts. Daarnaast kan je gratis Garmin Venu Sq ook gebruiken om contactloos te betalen en ontvang je telefoonmeldingen op je horloge. Zo zie je meteen wanneer iemand je tagt of wanneer je een appje krijgt. Het is uitgerust met een helder kleurenscherm en de batterij van de gratis Garmin Venu Sq gaat zes dagen mee. Het gaat met andere woorden om een goede smartwatch en alleen al daarom is deze energie aanbieding van Budget Energie te overwegen.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 9,3

  Combikorting van Budget Energie

  • Bespaar tot €17,5 per maand door diensten te combineren

  • Geniet van groene stroom en gas

  • Flexibele of vaste prijzen voor energie

  • Combineren van kortingen is mogelijk

 2. Star rating: 9,3

  Gratis groene stroom bij Budget Energie

  • Gratis groene stroom van april tot en met augustus

  • Geldig in het weekend tussen 12.00 en 17.00 uur

  • 1 jaar zeker van vaste prijzen

  • Combikorting van Budget Thuis

"Deze energie aanbieding is om verschillende redenen interessant. Zo gaat het hier om groene energie en kan je vrij kiezen tussen een eenjarig of driejarig energiecontract. Bovendien gaat het welkomstcadeau niet ten koste van de cashbackkorting en de maandelijkse combikorting."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

€150 korting & gratis Garmin Venu Sq

Contract van 1 of 3 jaar. Gratis smartwatch. Tot €150 korting.

Bekijk de aanbieding →

Energie aanbieding: gratis Garmin Venu Sq bij Budget Energie

Bij deze energie aanbieding krijgt iedere nieuwe klant die kiest voor een eenjarig of driejarig energiecontract een gratis Garmin Venu Sq. Enkel variabele energiecontracten komen niet in aanmerking. Bovendien is het vereist dat je zowel stroom als gas afneemt. Wie daarenboven kiest voor een energiecontract met drie jaar vaste prijzen krijgt daarbovenop ook nog eens een korting van €150. Ten slotte kan je ook nog een combikorting krijgen wanneer je andere diensten als telefonie afneemt.

Bijzondere voorwaarden bij deze energie aanbieding van Budget Energie

Zoals altijd zijn er ook bij deze actie voorwaarden van toepassing. Alvast goed om te weten is dat deze actie duurt zolang de voorraad strekt, maar sowieso afloopt op 15 juni 2021. Daarnaast mag je het energiecontract niet binnen één jaar na de aanvang van de looptijd beëindigen, want anders moet je een vergoeding van €50 betalen voor de ontvangen Garmin Venu Sq. Dit komt bovenop mogelijke andere opzegvergoedingen. Verder kan deze energie aanbieding niet worden gecombineerd met eventuele andere energie aanbiedingen van Budget Energie, met uitzondering van de combikorting en de korting van €150.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: vooral interessant bij drie jaar stroom en gas

Hoewel de werkelijke winkelwaarde van de Garmin Venu Sq iets lager ligt dan door Budget Energie wordt geafficheerd, blijft het wel nog steeds een mooie energie aanbieding. Dit heeft vooral te maken met de €150 korting die er bij een driejarig energiecontract bovenop komt, naast de eventuele combikorting die hoog kan oplopen. Ook de keuze voor groene energie is wat ons betreft een goede keuze. Een minpunt is wel dat je de Garmin Venu Sq niet krijgt bij een eenjarig energiecontract. Hierdoor is deze keuze toch minder interessant, want er zijn energieleveranciers die bol.com-cadeaubonnen weggegeven die gunstiger zijn. Daarmee kan je de Garmin Venu Sq kopen en houd je nog geld over voor andere leuke spulletjes.

 • Tot €150 korting bij een driejarig energiecontract

 • Gratis Garmin Venu Sq als welkomstcadeau

 • Door Consumentenbond als beste verkozen

 • 100% groene stroom en gas

 • Elke maand combikorting

 • Actie is geldig zolang de voorraad strekt

 • Deels terugbetalen bij vroege overstap

 • Je kan de kleur niet zelf kiezen

 • Lagere winkelwaarde dan geafficheerd

 • Geen korting bij een eenjarig contract

Veelgestelde vragen over de €150 korting & de gratis Garmin Venu Sq

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen over de €150 korting en de gratis Garmin Venu Sq. Leer onder andere meer over de werkelijke winkelwaarde van de Garmin Venu Sq en wanneer je deze thuis kunt verwachten.

Hoeveel bedraagt de werkelijke winkelwaarde van de Garmin Venu Sq?

Hoewel Budget Energie afficheert dat de Garmin Venu Sq een winkelwaarde heeft van €199, kan je deze veel voordeliger te koop vinden. Bij Coolblue bijvoorbeeld kost de Garmin Venu Sq €177,99 en bij bol.com koop je ‘m voor €177. De voordeligste optie vonden we bij Amazon, waar de Garmin Venu Sq €170,10 kost. Enkel op de website van Garmin zelf vinden we het voor de geafficheerde winkelprijs terug, maar bij alle andere grote webshops is het telkens flink goedkoper.

Wanneer ontvang ik de gratis Garmin Venu Sq?

Budget Energie geeft aan dat de Garmin Venu Sq vier weken na de aanmelding wordt verzonden. Enkele dagen later heb je de gratis Garmin Venu Sq in huis.

Wat zijn de voor- en nadelen van de Garmin Venu Sq?

Het grootste voordeel is de vele mogelijkheden. Naast de mogelijkheden voor sporters beschik je bijvoorbeeld ook over gps en GLONASS en kan je contactloos betalen. Daarnaast is ook de lange accuduur een pluspunt. Een nadeel is dat het in tegenstelling tot de Garmin Venu Sq Music geen ingebouwde muziekopslag heeft. Bovendien kan je inkomende berichten met deze smartwatch niet beantwoorden.

Is automatische incasso bij deze energie aanbieding verplicht?

Ja, bij het aanmelden voor deze energie aanbieding ga je automatisch akkoord met een automatische incasso. Daarnaast machtig je Budget Energie om de terugvordering van €50 van je rekening te incasseren als je het energiecontract binnen een jaar opzegt. Bovendien machtig je Budget Energie om de volledige waarde van €199 terug te vorderen in de situatie waarbij je frauduleus handelt of je niet aan de actievoorwaarden houdt.

Hoe groen is de stroom van Budget Energie?

De stroom van Budget Energie is steeds 100% groen. Het stroometiket van vorig jaar toont aan dat het grotendeels is opgewekt door Europese windmolens. Budget Energie geeft ook aan dat een deel van de stroom afkomstig is van Nederlandse zonne-energie. In 2020 bleek dit om 0,03% te gaan.