Ontvang minstens €2,50 combikorting bij Budget Energie

Onder het bedrijf Nuts Groep vallen verschillende labels, zoals Budget Energie, Budget Mobiel en Budget Thuis. Ze bieden dan ook meer diensten aan dan alleen gas of stroom. Ook voor internet, telefonie, televisie en mobiel gebruik kan je er terecht. En wanneer je een energiecontract combineert met een van deze andere diensten, krijg je er elke maand een combikorting bovenop. Deze combikorting bedraagt minimaal €5 maar kan oplopen tot €30 per maand. En ten slotte is het ook nog eens handig communiceren als al je energie- en telecomdiensten onder één dak zijn ondergebracht.

Korte intro over Budget Energie

Bij Budget Energie beloven ze minder aan wie voor meer kiest. Het is een gekke formulering, maar de realiteit is helder: neem je meer diensten bij hen af, dan betaal je minder. Deze combikorting is er voor wie Budget Energie combineert met Budget Mobiel en Budget Alles in 1. Het bedrag van de combikorting bedraagt minstens €2,50 en is afhankelijk van een aantal zaken. Er gelden ook een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden en bovendien komt de combikorting nooit op de energiefactuur te staan, maar dit zal je wellicht worst wezen.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 9,3

  Combikorting van Budget Energie

  • Bespaar tot €17,5 per maand door diensten te combineren

  • Geniet van groene stroom en gas

  • Flexibele of vaste prijzen voor energie

  • Combineren van kortingen is mogelijk

 2. Star rating: 9,3

  Gratis groene stroom bij Budget Energie

  • Gratis groene stroom van april tot en met augustus

  • Geldig in het weekend tussen 12.00 en 17.00 uur

  • 1 jaar zeker van vaste prijzen

  • Combikorting van Budget Thuis

"De combikorting is een mooi extraatje, maar is nu niet meteen de reden waarom je van energieleverancier overstapt. Eigenlijk is het eerder omgekeerd: wie overstapt naar Budget Energie hoort te overwegen om eveneens andere diensten bij hen onder te brengen."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

€5 tot €30 combikorting (energie + mobiel + internet)

100% groene stroom. Overstapdienst. Tot €30 korting.

Bekijk de aanbieding →

Energie aanbieding: combikorting bij Budget Energie

Als klant krijg je automatisch een combikorting wanneer je verschillende producten bij hen afneemt. Zo krijg je €5 korting als je Budget Energie combineert met Budget Alles in 1 of Budget Mobiel. Als je Budget Energie combineert met Budget Alles in 1 (internet, tv en vast bellen) en Budget Mobiel krijg je €10 combikorting. Per extra mobiel abonnement krijg je bovendien €5 extra combikorting. Combineer je Budget Energie met Budget Alles in 1 en vijf mobiele abonnementen (Budget Mobiel), dan krijg je €30 combikorting.

Regels bij de combikorting van Budget Energie

De combikorting van Budget Energie wordt niet onvoorwaardelijk toegekend. Zo krijg je de combikorting pas wanneer een eventuele actieperiode voor je Budget Mobiel-abonnement of je Alles-in-1-pakket is verstreken. De combikorting kan je dus niet combineren met dergelijke energie acties. Verder verlies je de combikorting wanneer je gedurende een maand niet langer klant bent voor een bepaald pakket of abonnement. De combikorting verschijnt verder nooit op de factuur van Budget Energie maar op je factuur van Budget Mobiel en/of Budget Alles in 1.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: mooi extraatje, maar ook niet meer dan dat

De combikorting is vooral een mooi extraatje en helpt om te besparen op vaste lasten, maar het zal nooit de hoofdreden zijn om over te stappen naar Budget Energie. In het beste geval bedraagt de korting namelijk €360 per jaar. Alleen al op energiecontracten zijn er soms cashbackacties te vinden die €350 korting opleveren, waardoor vergelijken en jaarlijks overstappen nog steeds rendabeler kan zijn. Wel heeft het natuurlijk een belangrijk voordeel: je hoeft niet jaarlijks over te stappen, je hebt meteen al je contracten onder één dak en je rekent ook nog eens op een mooie korting. En vanuit dit perspectief is de combikorting toch best wel interessant.

 • Minstens €5 combikorting bij op de factuur

 • Hogere korting wanneer er meer mobiele abonnementen zijn

 • De combikorting kan oplopen tot €30 per maand

 • De combikorting loopt niet af en blijft geldig zolang je klant bent

 • De korting wordt automatisch toegekend

 • Pas toegekend na een actieperiode op Budget Mobiel of Budget Alles in 1

 • Geldt maar tot maximaal vijf Budget Mobiel-abonnementen

 • Kan verloren gaan als je overstapt naar een andere telecomdienstverlener

 • De combikorting dwingt om trouw te zijn

 • Alles-in-1-pakket is verplicht voor een maximale korting

Veelgestelde vragen over de €5 tot €30 combikorting

Geldt de combikorting ook voor bestaande klanten?

Ja. Als je bijvoorbeeld nu al een Alles-in-1-pakket hebt en overstapt naar Budget Energie, krijg je vanaf de volgende factuur de combikorting van €5 toegekend (automatisch).

Kan ik de combikorting combineren met andere acties?

De combikorting kan worden gecombineerd met energie aanbiedingen van Budget Energie, maar niet met acties op het Alles-in-1-pakket of het Budget Mobiel-abonnement. De combikorting wordt dan pas toegekend wanneer de actieperiode is verstreken.

Ik betaal ook het mobiel abonnement van mijn zoon of dochter. Telt dit mee voor de combikorting?

Elk product dat op naam van dezelfde klant en op hetzelfde adres is geregistreerd, telt mee voor de combikorting. Wanneer je echter het abonnement betaalt van een uitwonende zoon of dochter met een abonnement op eigen naam, telt dit niet mee voor de combikorting.

Geldt de maximale korting ook bij zes mobiele abonnementen?

Nee, maximaal vijf mobiele abonnementen komen in aanmerking voor de combikorting. Wanneer ze worden gecombineerd met Budget Energie én Budget Alles in 1 wordt deze korting wel verhoogd.

Behoud ik de korting wanneer ik verhuis?

Ja, op voorwaarde dat je ook op het nieuwe adres klant blijft bij Budget Energie. Geef dit wel op tijd door zodat de combikorting behouden blijft.