Krijg tot maximaal 150 euro korting bij Budget Energie

Profiteer nu van een tijdelijke actie van Budget Energie en krijg tot wel 150 euro cadeau op de energierekening! Budget Energie biedt kortingen aan bij contracten met een looptijd vanaf één jaar. De korting loopt op naarmate er voor een langere contractduur wordt gekozen.
Krijg tot maximaal 150 euro korting bij Budget Energie
 • energie dat geld bespaart 100% groene stroom en gas
 • energie dat geld bespaart Tot €150 korting voor nieuwe klanten
 • energie dat geld oplevert en bespaart Tot €30 extra combikorting

Dit is een korting die afhankelijk is van de duur van het energiecontract. Het is niet de meest royale korting, maar het is wel goed om te weten dat Budget Energie sowieso al hartstikke goedkoop energie levert. Met deze korting erbovenop zijn ze wel heel voordelig.

Laurens Arends

Het mooie aan deze actie is dat Budget Energie hun klanten echt de keuze geeft hoelang ze zich willen verbinden aan hun energiecontract. Ook wie kiest voor een eenjarig energiecontract kan al een mooie korting krijgen. Wie extra lang zekerheid wil, geniet ook van een ruimere korting.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.1

Krijg 150 euro korting bij Budget Energie

Budget Energie heeft een tijdelijke kortingsactie waarbij de consument een korting tot wel 150 euro op de energierekening kan krijgen. Deze korting geldt enkel wanneer men ervoor kiest om een driejarig energiecontract bij Budget Energie af te sluiten. Het is ook mogelijk een leuke korting te krijgen wanneer men kiest voor een eenjarig contract. In dat geval bedraagt de korting 75 euro op het energiecontract.

Met deze actie is het mogelijk om te besparen op de kosten van zowel stroom als gas. Budget Energie kent vaste tarieven, waardoor van tevoren duidelijk is wat men voor de energierekening gaat betalen.

energie aanbieding van budget energie (€150 korting)

Voordelen

 • € 2,50 combikorting met Budget Mobiel
 • € 5 combikorting met Budget Alles-in-1
 • Kies zelf de korting en contractduur
 • Voordelige energietarieven
 • Eenvoudig overstappen

Nadelen

 • Niet de meest royale korting
 • Geen cadeautjes
 • Beperkte korting bij beperkte contractduur

Voorwaarden van de energie-aanbieding

Zoals bij elke energie aanbieding zijn er een aantal voorwaarden aan de aanbieding gesteld. Ten eerste is de kortingsactie enkel bedoeld voor nieuwe klanten. Dat betekent dat bestaande klanten al profiteren van alle voordelen die Budget Energie biedt. De korting tot wel 150 euro korting is de zogenaamde welkomstbonus en is alleen bedoeld voor consumenten die overstappen van energie-aanbieder en zo een nieuwe klant van Budget Energie worden.

Bovendien is de korting afhankelijk van de looptijd van een contract. Bij een eenjarig contract krijgt de consument 75 euro welkomstbonus op de energierekening. Bij een contract dat een looptijd heeft van drie jaar kan de korting worden verdubbeld.

Stap over naar Budget Energie en profiteer van deze aanbieding

De korting is te bedingen door nu over te stappen van de huidige energie-aanbieder naar Budget Energie. Een contract heeft bij Budget Energie een looptijd van tenminste een jaar, maar kan ook met een looptijd van drie jaar worden afgesloten. De tarieven voor stroom en gasverbruik zijn van tevoren vastgesteld. Dat betekent dat zolang het contract loopt, de prijs van energie altijd hetzelfde is. Een voordeel van de keuze voor een vast tarief, is dat de consument altijd weet wat hij moet betalen. Zo komt hij niet voor verrassingen te staan tijdens het contract.

Budget Energie doet geen thermostaat cadeau en schenkt evenmin andere cadeaus bij het overstappen van energieleverancier, daarentegen voorzien ze directe korting op de energierekening. De energie-aanbieder garandeert gas en groene stroom tegen een lage prijs. Daarom noemt deze energie-aanbieder zichzelf een zeer sympathieke prijsvechter. Bij Budget Energie is het enkel mogelijk om het contract pas in te laten gaan als het huidige contract bij de huidige energie-aanbieder is afgelopen. Daardoor krijgen consumenten dus niet te maken met een overstapboete.

Extra producten voor extra voordeel

Budget Energie biedt meer aan dan alleen energie. Je kan er bijvoorbeeld ook terecht voor mobiele telefonie, televisie, internet en vast bellen. Het mooie daaraan is dat je van een extra pakketkorting kan genieten als je ook al andere producten bij hen afneemt. De combikorting bedraagt minimaal €2,50 per maand als je Budget Energie combineert met Budget Mobiel. Wanneer Budget Energie met Budget Alles-in-1 én Budget Mobiel wordt gecombineerd, ontvang je een extra hoge korting. Houd er wel rekening mee dat er aan de combikorting allerlei voorwaarden verbonden zijn. Zo moeten de verschillende abonnementen aan eenzelfde adres verbonden zijn. Bovendien moet je er rekening mee houden dat de korting niet op de rekening van Budget Energie komt, maar op de rekening van Budget Alles-in-1 en/of Budget Mobiel.

kwalitatief hoogwaardige energie Wat houdt het Alles-in-1-pakket in?

Bij dit pakket worden alle energie- en telecomdiensten bij Budget Energie ondergebracht. Door internet, tv, bellen, stroom, gas en mobiele telefonie bij hen onder te brengen, krijgt men een mooie korting.

kwalitatief hoogwaardige energie Hoe werkt overstappen naar Budget Energie?

Budget Energie regelt de overstap. Het volstaat om online aan te melden en na de wettelijke bedenktijd zal Budget Energie de nodige stappen ondernemen. Wanneer er nog geen slimme meter is, dienen de meterstanden wel nog handmatig te worden doorgegeven.

kwalitatief hoogwaardige energie Levert Budget Energie groene energie?

Ja, bij Budget Energie leveren ze 100% groene energie. Het maakt daarbij niet uit voor welk energiepakket er wordt gekozen.

kwalitatief hoogwaardige energie Welke energiepakketten biedt Budget Energie aan?

Klanten hebben de keuze uit een vast of een  variabel energietarief. Bij een variabele formule worden er actuele tarieven in rekening gebracht en is het energiecontract vervolgens maandelijks opzegbaar. Tevens kunnen de energietarieven ook voor 1 jaar of voor 3 jaar worden vastgelegd. De energietarieven stijgen of dalen dan niet, maar opzeggen kan niet zomaar boetevrij gebeuren. De grootste korting wordt verkregen bij een energiepakket van 3 jaar.

kwalitatief hoogwaardige energie Geldt deze actie ook voor zakelijke verbruikers?

Nee, deze actie is er enkel voor particulieren. Wel rekenen zakelijke verbruikers ook gewoon op de scherpe tarieven van Budget Energie.