Tot wel 200 euro PSV fantegoed bij Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een trotse supporter van voetbalclub PSV. Daarom krijgen consumenten die nu overstappen naar Energiedirect.nl tot wel 200 euro fantegoed. Het tegoed wordt uitgekeerd in de vorm van een cadeaubon en is te besteden bij de PSV FANstore. De hoogte van de cadeaubon is afhankelijk van de contractduur van het gekozen energiepakket.

PSV-fantegoed en korting in de store bij Energiedirect.nl

Als trotse supporter van PSV heeft Energiedirect.nl een actie opgezet voor iedereen die PSV een warm hart toedraagt. Iedereen die nu een eenjarig, tweejarig of driejarig energiecontract bij de energieleverancier afsluit, krijgt een cadeaubon met een waarde tot wel 200 euro, afhankelijk van het gekozen energiecontract. Bovendien krijgen consumenten een speciale PSV-kortingspas, goed voor 10 procent korting in de PSV FANstore.

Afhankelijk van het gekozen energiecontract kan men een PSV-fantegoed tot wel 200 euro krijgen. Bij een eenjarig contract bedraagt het fantegoed al 135 euro, bij een tweejarig contract is het bedrag 185 euro. Wanneer men ten slotte kiest voor een driejarig energiecontract loopt het fantegoed op tot maar liefst 200 euro. Dat is bovendien drie jaar lang profiteren van vaste lage energieprijzen, 100 procent groene stroom en ook het milieu pikt een minder vervuilend graantje mee. Ten slotte krijgen klanten ook 10 procent korting in de PSV FANstore. Bij een driejarig contract krijgt men zelfs een gratis PSV-shirt cadeau!

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel energiecontract bij Energiedirect

  • Eenvoudig overstappen

  • Flexibele energieprijzen

  • Snel geholpen

  • Handige app

 2. Star rating: 10

  3 jaar vast bij Energiedirect

  • 3 jaar zekerheid over energieprijzen

  • Geen onverwachte prijsstijgingen

  • Zelf energiezaken regelen

  • Overstapservice

 3. Star rating: 10

  2 jaar vast bij Energiedirect

  • 2 jaar zekerheid

  • Korting bij verlenging

  • Goede klantenservice

  • Handige app

 4. Star rating: 10

  1 jaar vast bij Energiedirect

  • 100% groene stroom

  • Korting bij verlenging

  • 24/7 klantenservice

  • Eenvoudige overstap

200 euro PSV fantegoed

Overstapservice. 100% groene energie. Exclusief!

Bekijk de aanbieding β†’

Voorwaarden voor 200 euro PSV-fantegoed bij Energiedirect.nl

Er zijn maar weinig voorwaarden om mee te kunnen doen aan deze actie van Energiedirect.nl. Zo is de actie niet enkel geldig voor nieuwe klanten, maar komen ook bestaande klanten van Energiedirect.nl in aanmerking voor deze bonus. Bestaande klanten kunnen deze actie meepikken zodra het energiecontract verlengbaar is.

Bij veel energieleveranciers moet men bovendien eerst het energiecontract uitdienen voordat hij recht op het geschenk wordt geopend. Bij Energiedirect.nl werkt dit anders. Consumenten die gebruikmaken van deze actie ontvangen de cadeaukaart namelijk al binnen twee weken na ingang van het contract. Dat is nog zo makkelijk en voordelig.

Wanneer men overstapt naar Energiedirect.nl profiteert men direct van 100 procent groene stroom, tien procent korting in de PSV FANstore en speciale PSV-extra’s. Daarnaast gaan de vaste lage tarieven direct in en krijgt men binnen twee weken het geschenk al thuisgestuurd.

Bekijk de aanbieding β†’

Overstappen naar Energiedirect.nl

Wie wil overstappen naar Energiedirect.nl kan profiteren van de vele voordelen die een van de grootste energie-aanbieders van ons land te bieden heeft. Zo zijn er regelmatig energie-aanbiedingen en acties. Het uitgangspunt van Energiedirect.nl is voordelig stroom en gas te leveren tegen lage tarieven. Ten slotte krijgen alle consumenten toegang tot de Regelneef-app, waarmee het mogelijk is om energiezaken eenvoudig via de telefoon te regelen. Ook krijgt men toegang tot het kortingsprogramma Tankey, om voordeliger te kunnen tanken.

Dankzij de overstapservice van Energiedirect.nl hoeft men zelf niets meer te regelen met de oude energie-aanbieder. Energiedirect.nl regelt de gehele overstap. Bovendien betaalt Energiedirect.nl ook de overstapboete bij een meerjarig contract. Echter: dit geldt alleen voor het Altijd Voordeel-contract wanneer dit niet online werd afgesloten. Dat betekent dat men geen vergoeding voor de overstapboete krijgt wanneer men gebruikmaakt van deze actie.

Veelgestelde vragen over het gratis PSV-fantegoed bij Energiedirect.nl

Over PSV kan jij wellicht wel veel vertellen. Deze prachtige voetbalclub houdt uiteraard geen geheimen meer voor je in. Maar over Energiedirect.nl en over deze energie aanbieding kun je uiteraard wel nog vragen hebben. Check daarom de onderstaande FAQ en vind het antwoord op al jouw vragen.

Waarom sponsort Energiedirect.nl voetbalploeg PSV?

Heel eenvoudig: om meer merkbekendheid te vergaren en meer omzet te genereren. Energiedirect.nl is geen liefdadigheidsinstelling die zomaar geld schenkt aan voetbalploegen. Door meer naamsbekendheid te krijgen kan Energiedirect.nl nog meer klanten vergaren en nog voordeliger energie inkopen. Daar profiteert iedereen van.

Zijn de tarieven na de sponsordeal met PSV omhooggegaan?

Nee, integendeel. Net omdat meer mensen de bijzondere aanpak van Energiedirect.nl hebben leren kennen, konden ze de prijzen zo scherp houden.

Hoe werken de exclusieve extra's van PSV Energie?

Voor deze acties kan je je via Facebook of via een speciale actiesite aanmelden. Het is aangeraden om de Facebook-pagina van Energiedirect.nl in de gaten te houden zodat je nooit een actie hoeft te missen.

Wat kan ik zoal kopen in de PSV FANstore?

In de PSV FANstore vind je de shirts van je favoriete spelers terug. Zowel de thuiscollectie als de uitcollectie, de keeperscollectie en de retrocollectie zijn er verkrijgbaar. Op de rug van deze shirts vind je het logo van sponsor Energiedirect.nl terug. Altijd leuk. Tevens koop je er trainingssweaters, broeken, jassen, handschoenen, badslippers, sjaals en jacks. Daarnaast kan je er voetballen, polsbandjes en PSV-bidons kopen, net zoals diverse fanartikelen zoals gymtassen, toilettassen, mutsen, sleutelhangers, dekbedovertrekken, voederbakken, headsets, smartphonehoesjes, lampen, hondenriemen, mokken, waterkokers enzovoort. Je merkt het: het aanbod is heel ruim en dankzij je 10% korting steek je eenvoudig je hele woning in een PSV-jasje.

Verzendt men bij PSV gratis mijn verzending?

Raadpleeg altijd de algemene voorwaarden van de webshop voor de meest actuele voorwaarden, maar in principe wel. Ze doen dit vanaf een bestelwaarde van 50 euro. Als de bestelwaarde lager ligt, betaal je €4,95 verzendkosten.