€90 cashback bij 3 jaar groene energie van EnergieDirect.nl

Overstappen op Energiedirect.nl is een slimme keuze. Bij het overstappen naar deze energie-aanbieder ontvangt men namelijk aan het einde van het contract 90 euro cashback op de energierekening. Daarnaast kan iedereen besparen op stroom en gas, want de aanbieder doet een zogenaamde ‘beste bod’. Dat betekent dat de consument dubbel kan profiteren, zowel van de cashback als van de voordeligste tarieven voor groene stroom en gas.

€90 cashback bij 3 jaar energie van Energiedirect

Op die manier ontvangt iedereen altijd een scherpe deal. Dit geldt overigens ook voor trouwe klanten die al jaren klant zijn bij deze energie-aanbieder. De consument ontvangt standaard 100% windstroom en kan ook nog eens besparen op tanken aan de hand van de handige Tankey-app.

Alle energiezaken zijn direct te regelen met de slimme smartphone-app van Energiedirect, Regelneef. De overstap wordt bovendien geregeld door Energiedirect zelf, waardoor de consument er amper omkijken naar heeft. Profiteer van 90 euro cashback bij het afsluiten van een éénjarig contract én de voordelige groene stroom en gas, zonder poespas. Dankzij de toegang tot de Regelneef-app heeft de consument meteen inzicht in zijn energieverbruik en de laatste rekeningen. Geen vervelende verrassingen achteraf.

Energiedirect.nl is namelijk altijd groen en voordelig. Voor de wasmachine maakt dit niet zoveel verschil, maar groene stroom is uiteraard beter voor het milieu. Daarom levert deze aanbieder alleen groene stroom, zonder daarvoor extra te moeten betalen.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel energiecontract bij Energiedirect

  • Eenvoudig overstappen

  • Flexibele energieprijzen

  • Snel geholpen

  • Handige app

 2. Star rating: 10

  3 jaar vast bij Energiedirect

  • 3 jaar zekerheid over energieprijzen

  • Geen onverwachte prijsstijgingen

  • Zelf energiezaken regelen

  • Overstapservice

 3. Star rating: 10

  2 jaar vast bij Energiedirect

  • 2 jaar zekerheid

  • Korting bij verlenging

  • Goede klantenservice

  • Handige app

 4. Star rating: 10

  1 jaar vast bij Energiedirect

  • 100% groene stroom

  • Korting bij verlenging

  • 24/7 klantenservice

  • Eenvoudige overstap

€90 cashback op de jaarnota

3 jaar vaste prijs. 8,2 klantbeoordeling. Hoge cashback.

Bekijk de aanbieding →

Eenvoudig overstappen

Overstappen naar deze aanbieder is zeer eenvoudig. Tijdens de overstap houdt deze aanbieder de nieuwe klant per e-mail en sms op de hoogte. Bovendien heeft men altijd 14 dagen bedenktijd. De ingangsdatum van het contract kan variëren. De contractdatum staat daarom altijd in de aanmeldingsmail vermeld.

Bekijk de aanbieding →

Veelgestelde vragen over de €90 cashback bij 3 jaar energie van Energiedirect.nl

Ontdek de ins en outs van de €90 cashback bij 3 jaar energie van Energiedirect.nl. Wat maakt deze actie zo uniek? Of benieuwd hoe je bij Energiedirect.nl kunt betalen? Lees verder als je het antwoord op deze vragen hoopt te krijgen.

Wat maakt deze actie van Energiedirect.nl zo bijzonder?

Normaal gesproken houdt Energiedirect.nl er niet van om klanten een vast contract van drie jaar aan te bieden. Dit omdat de energieprijzen voortdurend wijzigen en jij hierdoor wel eens drie jaar lang voordelig stroom zou kunnen afnemen terwijl de prijzen intussen een stuk hoger zijn. Met deze actie maken ze daar een uitzondering op en heb je alsnog de zekerheid van drie jaar vaste energietarieven.

Houdt het voorgesteld termijnbedrag al rekening met de cashback?

Nee, want deze cashback wordt eenmalig toegekend op het einde van het eerste jaar. Je kan echter wel zelf het termijnbedrag aanpassen. Zo kan je het termijnbedrag tijdens het eerste contractjaar lager instellen en nadien verhogen.

Hoe moet ik betalen bij Energiedirect.nl?

De voorkeur gaat naar automatische incasso. In dit geval worden er ook geen extra kosten in rekening gebracht. Als je liever handmatig betaalt, kan dat maar betaal je wel 3 euro administratie- en servicekosten per factuur.

Hoe moet ik mijn meterstanden doorgeven?

Als je een slimme meter hebt, worden de meterstanden in principe automatisch doorgegeven. Enkel wanneer dit niet lukt of wanneer je geen slimme meter hebt, moet je handmatig de meterstanden doorgeven. Hiervoor klik je op de link in de e-mail die je van Energiedirect.nl krijgt en geef je op de geopende internetpagina je meterstanden door. Eenvoudig, toch?

Kan ik ook kiezen voor een flexibel energiecontract bij Energiedirect.nl?

Ja, maar dan kan je niet van deze actie genieten. Op het moment van schrijven zijn er geen kortingen voor flexibele energiecontracten voorzien. Dergelijke kortingen zijn sowieso uitzonderlijk. Overweeg eventueel een energiecontract van 1 jaar vast, want daarbij is er wel een cashbackactie mogelijk.