Krijg tot €175 cashback van Energiedirect.nl

Tijdelijk geeft Energiedirect.nl tot wel 175 euro cashback wanneer men kiest voor een energiecontract bij deze energieleverancier. Men krijgt 175 euro cashback wanneer men kiest voor een tweejarig energiecontract bij Energiedirect.nl. Wanneer men kiest voor een eenjarig energiecontract, komt men in aanmerking voor 90 euro cashback aan het einde van het contract.

175 euro geld terug bij Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een bekende Nederlandse energie-aanbieder die bekendstaat om haar eenvoud. De energieleverancier wil zo weinig mogelijk poespas en doet niet moeilijk over het oversluiten van een energiecontract. Klanten krijgen gewoon gas en groene stroom, terwijl de energieprijzen laag blijven. Met deze actie is het mogelijk om tot wel 175 euro terug te krijgen op de energierekening. De hoogte van de cashback is afhankelijk van de lengte van het contract.

Sluit een energiecontract af met een looptijd van tenminste één jaar en krijg 90 euro cashback aan het einde van het contract. Het is ook mogelijk een energiecontract met een looptijd van twee jaar af te sluiten. In dat geval krijgt men tot wel 175 euro terug op de energierekening. Mede dankzij de aantrekkelijke acties en tarieven is Energiedirect.nl een van onze grotere aanbieders in het land. Wie kiest voor Energiedirect.nl krijgt bovendien gratis toegang tot de slimme app Regelneef. Met Regelneef is het mogelijk alle energiezaken volledig zelf te regelen. Bovendien krijgen klanten altijd 100 procent windenergie en CO2-neutraal gas.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel energiecontract bij Energiedirect

  • Eenvoudig overstappen

  • Flexibele energieprijzen

  • Snel geholpen

  • Handige app

 2. Star rating: 10

  3 jaar vast bij Energiedirect

  • 3 jaar zekerheid over energieprijzen

  • Geen onverwachte prijsstijgingen

  • Zelf energiezaken regelen

  • Overstapservice

 3. Star rating: 10

  2 jaar vast bij Energiedirect

  • 2 jaar zekerheid

  • Korting bij verlenging

  • Goede klantenservice

  • Handige app

 4. Star rating: 10

  1 jaar vast bij Energiedirect

  • 100% groene stroom

  • Korting bij verlenging

  • 24/7 klantenservice

  • Eenvoudige overstap

€175 cashback

Nederlandse leverancier. Gratis overstap. Hoge cashback.

Bekijk de aanbieding →

Voorwaarden gratis 175 euro cashback bij Energiedirect.nl

Om in aanmerking te komen voor deze actie moeten consumenten aan een aantal actievoorwaarden voldoen. Zo geldt deze energie aanbieding enkel voor klanten die zowel gas als stroom bij Energiedirect.nl afnemen. Dit betekent dat men bij het oversluiten van een energiecontract enkel kan meedoen aan deze actie als zowel gas en stroom tegen een vast laag tarief bij Energiedirect.nl worden afgenomen.

Een tweede voorwaarde is dat de actie alleen geldt voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten komen automatisch in aanmerking voor de cashback-actie als zij een eenjarig of tweejarig energiecontract afsluiten. Ten slotte is de actie ook geldig voor consumenten die al klant zijn bij Energiedirect.nl en van wie het contract is verlopen. Het contract mag dan wel nog niet tussentijds zijn beëindigd.

Om in aanmerking te komen voor deze cashbackactie, dienen consumenten alle actievoorwaarden af te vinken. Bovendien is cashback al mogelijk bij een energiecontract met een looptijd van één jaar. Na het uitdienen van het contract mogen consumenten uiteraard weer vrijelijk overstappen naar een andere energie-aanbieder of blijven profiteren van de vaste lage tarieven van Energiedirect.nl. Wie het contract niet tussentijds beëindigt, kan namelijk in aanmerking komen voor nieuwe gunstige acties van de energie-aanbieder. De cashback kan oplopen tot wel 175 euro op het einde van het contract, afhankelijk van de contractduur.

Bekijk de aanbieding →

Overstappen naar Energiedirect.nl

Overstappen naar Energiedirect.nl is heel eenvoudig. De energieleverancier geeft regelmatig interessante aanbieden en houdt bovendien acties met cashbacks of gratis producten. Consumenten die overstappen naar deze energieleverancier, kunnen blijvend profiteren van groene stroom en gas tegen zeer lage tarieven. Bovendien krijgt men gratis toegang tot de Regelneef-app, om alle energiezaken zelfstandig op de smartphone te regelen. Ten slotte krijgen klanten van Energiedirect.nl ook toegang tot Tankey, een kortingsprogramma waarmee men voordeliger kan tanken.

Energiedirect.nl regelt de gehele overstap, wat betekent dat consumenten zelf niets hoeven te doen. Bovendien vergoedt Energiedirect.nl onder bepaalde voorwaarden ook de overstapboete. Hiervoor komen 1-jarige contracten echter niet in aanmerking en moet men tenminste het Altijd Voordeel-contract afsluiten. Dit contract mag enkel afgesloten zijn via de telefoon, aan de deur of in de winkel. Deze actie is uitgesloten van de mogelijke vergoeding van een overstapboete.

Veelgestelde vragen over de cashbackactie van Energiedirect.nl

Heb je vragen over de cashbackactie van Energiedirect.nl? Ben je nieuwsgierig of de actie invloed heeft op je bedenktijd, of vraag je je af hoe concurrerend hun energieprijzen zijn? Deze FAQ zal deze kwesties en nog veel meer verduidelijken.

Heb ik bij deze actie nog steeds recht op bedenktijd?

Ja. Deze bedenktijd is wettelijk geregeld en daar kan Energiedirect.nl, behalve bij spoedaansluitingen, niet van afwijken. Hierdoor heb je ook bij deze actie recht op 14 dagen bedenktijd.

Levert Energiedirect.nl daadwerkelijk goedkope energie?

Ja. Energiedirect.nl behoort tot de goedkoopste energieleveranciers van Nederland. Dit wil echter nog niet zeggen dat ze ook automatisch de goedkoopste zijn. Enkel door grondig te vergelijken en energie aanbiedingen maximaal te benutten, kan je rekenen op de goedkoopste energie.

Wanneer gaat mijn contract bij Energiedirect.nl in?

Na de aanmelding krijg je een mail waarin de ingangsdatum van het contract staat. Nadien kan je wel nog steeds handmatig de startdatum aanpassen. Dan krijg je opnieuw een mail met de nieuwe startdatum. Het aanpassen van de startdatum kan als de originele startdatum minstens twee dagen in de toekomst ligt.

Waarom is deze cashbackactie van Energiedirect.nl verlopen?

Om competitief te blijven en voortdurend scherpe tarieven te kunnen blijven hanteren. Echter, ze hebben deze cashbackactie wel vervangen door een nieuwe interessante actie waarmee je tot 160 euro cashback krijgt. Daarvoor moet je kiezen voor twee jaar groene stroom & gas in combinatie met de Regel ’t Zelf-cashback. Hierbij dien je zelf je energiezaken online te regelen. Ook dit is een mooie actie die zeker te overwegen valt.

Hoe kan ik zelf mijn energiezaken regelen?

Daarvoor is er de Regelneef-app. Met de Regelneef-app werk je je persoonlijke gegevens bij, pas je je termijnbedrag aan, bekijk je rekeningen en dergelijke meer. Dankzij de push-notificaties mis je bovendien geen belangrijke momenten, zoals het moment waarop je de meterstanden moet doorgeven.