De jaarcontract-met-nu-nóg-lagere-vaste-tarieven-deal 

Bij Energiedirect.nl hanteren ze een directe aanpak, zonder poespas en zonder gedoe. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe energie aanbieding die lekker duidelijk is: de jaarcontract-met-nu-nóg-lagere-vaste-tarieven-deal. Bij deze energie aanbieding van Energiedirect.nl reken je een jaar lang op extra lage, vaste tarieven. Deze energie aanbieding van Energiedirect.nl is er zowel voor trouwe klanten als voor nieuwe klanten, zodat iedereen kan genieten van een jaar lang extra lage energieprijzen.

Energie aanbieding van Energiedirect.nl bekijken ➜

Meer informatie over deze energie aanbieding

Waarom kiezen voor Energiedirect.nl en gebruikmaken van deze energie aanbieding?

Energiedirect.nl is een leverancier van groene energie tegen lage, vaste prijzen. Klanten kunnen kiezen voor 1, 2 of 3 jaar lang vaste prijzen ongeacht wat de toekomst brengt. Je bent dus jarenlang zeker van scherpe prijzen, ook als er gekke dingen gebeuren. Bovendien gaat het om groene stroom en krijg je er de handige Regelneef-app bij. Deze app gebruik je om zelf je energiezaken te regelen.

1, 2 of 3 jaar lang vaste prijzen

Veel energieleveranciers werken nog altijd met variabele contracten of zijn zelfs overgestapt naar dynamische tarieven. Voor de energieleverancier is dat fijn, want het risico komt helemaal bij de consument te liggen. En voor de verbruiker kan dat ook een goed idee zijn, want door slim te verbruiken, kunnen dynamische tarieven extra voordelig zijn. Maar niet iedereen is in staat om zijn verbruik te verleggen. Voor mensen die vooral verbruiken op piekmomenten, blijft een energiecontract met vaste prijzen wellicht interessanter. Dit biedt namelijk meer zekerheid en je kan gewoon verbruiken wanneer je dat wilt.

Bij Energiedirect.nl kun je nu extra lang rekenen op vaste prijzen die bovendien behoorlijk laag liggen. Je kiest zelf of je kiest voor 1 jaar vaste prijzen (de zet-‘m-nu-vast-en-zit-goed-tot-volgend-jaar-zomer-deal), 2 jaar vaste prijzen (de zekerheid-van-2-jaar-voordeel-zonder-poespas-deal) of 3 jaar vaste prijzen (de 3-jaarcontract-met-nu-nóg-lagere-vaste-tarieven-deal).

Handige energie-app

Bij Energiedirect.nl zijn ze terecht trots op de Regelneef-app. Deze goed beoordeelde app gebruik je om al je energiezaken te regelen. Je hebt elke dag weer inzicht in jouw verbruik en je kunt bijvoorbeeld eenvoudig nagaan of jouw termijnbedrag al dan niet te hoog of te laag is. Het verhogen of het verlagen van je termijnbedrag doe je gewoon in de app en vragen stel je direct aan de chatbot. Deze app is gratis voor klanten van Energiedirect.nl en is beschikbaar voor Google Android en Apple iOS (iPhone).

100% groene stroom en gas

Energiedirect.nl is een leverancier van groene stroom. Standaard krijgt iedereen groene stroom van 100% windenergie zonder extra kosten, ongeacht voor welk contract je kiest. Het gaat om Europese windstroom. Handig, want windmolens produceren geen CO2 en het waait altijd wel ergens in Europa. Wil je ook zelf verduurzamen? Doe dan de isolatiecheck en bespaar met spouwmuurisolatie, speciaal aangeboden voor klanten van Energiedirect.nl.

Meer energie aanbiedingen

 1. Star rating: 10

  Variabel energiecontract bij Energiedirect

  • Eenvoudig overstappen

  • Flexibele energieprijzen

  • Snel geholpen

  • Handige app

 2. Star rating: 10

  3 jaar vast bij Energiedirect

  • 3 jaar zekerheid over energieprijzen

  • Geen onverwachte prijsstijgingen

  • Zelf energiezaken regelen

  • Overstapservice

 3. Star rating: 10

  2 jaar vast bij Energiedirect

  • 2 jaar zekerheid

  • Korting bij verlenging

  • Goede klantenservice

  • Handige app

 4. Star rating: 10

  1 jaar vast bij Energiedirect

  • 100% groene stroom

  • Korting bij verlenging

  • 24/7 klantenservice

  • Eenvoudige overstap

Laurens van EnergieAanbieding.nl

9 September 2023

"Deze energie aanbieding van Energiedirect.nl is interessant voor wie veel belang hecht aan groene energie en vaste prijzen. Het gaat om relatief lage prijzen, hoewel slechts enkele euro’s minder dan wat je betaalt bij andere energieleveranciers die ook vaste prijzen aanbieden. Doordat de klantenservice niet telefonisch bereikbaar is, is deze energieleverancier vooral een goede keuze voor wie graag digitaal het gesprek aangaat met zijn energieleverancier of zelf zijn energiezaken wil regelen."

 • Klantenservice
  Star rating: 6
 • Energie aanbiedingscore
  Star rating: 7
 • Duurzaamheidscore
  Star rating: 9
energiedirect.nl logo

Energiedirect.nl in het kort

7.3

 • Klantenservice
  Star rating: 6,00
 • Energie aanbiedingscore
  Star rating: 7,00
 • Duurzaamheidscore
  Star rating: 9,00

De energieleverancier Energiedirect.nl is een goedkope energieleverancier zonder een goedkope service. Goed en goedkoop gaan bij deze energieleverancier nog hand in hand. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat klanten Energiedirect.nl positief waarderen. Dankzij de zogeheten Goedzitters, zoals spouwmuurisolatie met €100 korting, zit je bij Energiedirect.nl helemaal goed. De service van Energiedirect.nl is helemaal digitaal, dus je kunt deze energieleverancier niet bellen of mailen.

 • Groene stroom uit Europa.

 • Vrij kiezen tussen 1, 2 of 3 jaar vaste prijzen.

 • Spouwmuurisolatie met €100 korting.

Energiedirect.nl: vaste prijzen en extra voordelen voor klanten

De energiemarkt kan fluctuerend en onvoorspelbaar zijn, waardoor het voor klanten soms lastig is om de beste keuze te maken. Energiedirect.nl biedt hier een oplossing voor: energie aan vaste prijzen. Klanten kunnen kiezen voor een vast tarief voor 1, 2 of 3 jaar. Hiermee weet je exact waar je aan toe bent, zonder het risico op onverwachte prijsstijgingen. Naast dit prijsvoordeel heeft Energiedirect.nl nog enkele andere aantrekkelijke aanbiedingen voor hun klanten.

Voordelig verduurzamen met spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is niet alleen een slimme investering voor je woning, het biedt ook een aanzienlijke besparing. Door deze isolatie te laten aanbrengen, verhoog je de waarde van je huis, verminder je tocht en kou en draag je bij aan een beter energielabel. Het resultaat? Een woning die zowel in de zomer koel blijft als warm in de winter. Bovendien is het proces snel en eenvoudig: na een technische check door een expert, wordt de isolatie vaak al binnen één dag aangebracht. En nu komt het mooiste: klanten van Energiedirect.nl ontvangen €100 korting op hun spouwmuurisolatie!

Zelf groene stroom opwekken met zonnepanelen

Duurzame energie wordt steeds belangrijker. Door zonnepanelen op je dak te plaatsen, draag je actief bij aan een groenere toekomst en genereer je bovendien je eigen energie. Energiedirect.nl houdt het simpel: ze bieden twee soorten panelen aan met duidelijke uitleg en transparante kosten. Ongeacht welke soort je kiest, het is altijd een win-winsituatie. Klanten ontvangen nu zelfs €250 korting op hun zonnepanelen. En het gehele installatieproces? Dat is in handen van erkende specialisten die zorgen voor een vlekkeloze plaatsing binnen één dag.

Overstappen naar Energiedirect.nl: eenvoudig en zonder gedoe

Voor velen lijkt de overstap naar een andere energieleverancier een grote stap. Maar bij Energiedirect.nl zorgen ze ervoor dat dit proces zo soepel en eenvoudig mogelijk verloopt. Na je keuze voor Energiedirect.nl ontvang je duidelijke communicatie over de volgende stappen. Of je nu kiest voor spouwmuurisolatie, zonnepanelen of voor alle twee, het bedrijf zorgt ervoor dat je van A tot Z wordt begeleid, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Voor- en nadelen van de jaarcontract-met-nu-nóg-lagere-vaste-tarieven-deal van Energiedirect.nl

De jaarcontract-met-nu-nóg-lagere-vaste-tarieven-deal van Energiedirect.nl biedt consumenten een aantrekkelijk voorstel: groene energie tegen een vaste, lage prijs. Het is een deal die zowel financiële stabiliteit garandeert als helpt om het milieu te beschermen. Daarnaast worden extra diensten aangeboden tegen gereduceerde prijzen.

 • Groene energie uit 100% windenergie zonder extra kosten.

 • Zekerheid van lage, vaste tarieven voor 1, 2 of 3 jaar.

 • Tot €100 korting op spouwmuurisolatie.

 • Tot €250 korting op zonnepanelen.

 • Klantenservice is niet telefonisch of per mail te bereiken.

 • Niet mogelijk om te profiteren van dalende energietarieven.

 • Je moet zelf je energiezaken regelen via de app.

 • Geen welkomstkorting of overstapgeschenk.

"De vaste prijs van deze energie aanbieding van Energiedirect.nl kan veel consumenten overtuigen. Zeker als je van plan bent om spouwmuurisolatie en/of zonnepanelen te plaatsen, kan het door de kortingen een goed idee zijn om over te stappen naar Energiedirect.nl."

Laurens van EnergieAanbieding.nl

Claim het jaarcontract met lage, vaste prijzen van Energiedirect.nl

In een wereld waarin de energieprijzen onvoorspelbaar zijn, biedt Energiedirect.nl stabiliteit en betrouwbaarheid. Dat doet het met een jaarcontract met lage, vaste prijzen. Door dit contract vast te leggen, bescherm je jezelf tegen mogelijke prijsschommelingen en zorg je ervoor dat je het hele jaar door geniet van een consistent en aantrekkelijk tarief. Of je nu een nieuwkomer bent in de energiemarkt of op zoek bent naar een voordeliger alternatief, met Energiedirect.nl kies je voor duidelijkheid, groene energie en financiële zekerheid. Wacht niet tot de markt weer verandert, maar claim nu jouw jaarcontract en ervaar het verschil.

Energie aanbieding van Energiedirect.nl bekijken ➜

Veelgestelde vragen over de jaarcontract-met-nu-nóg-lagere-vaste-tarieven-deal   

Bij Energiedirect.nl is het afsluiten van vaste energiecontracten opnieuw mogelijk, terwijl de prijzen ook nog eens laag zijn. Het gaat om een heel bijzondere energie aanbieding. Eigenlijk hoeft het niet te verbazen dat sommige mensen hierover vragen hebben en hier meer over willen weten. In deze FAQ beantwoorden we vragen over Energiedirect.nl en over deze energie aanbieding van Energiedirect.nl.

Hoelang moet ik klant worden voor de jaarcontract-met-nu-nóg-lagere-vaste-tarieven-deal?

Voor deze deal kies je zelf of je een vast contract voor 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar afsluit. Kortere of langere vaste contracten worden momenteel niet aangeboden.

Welke energiecontracten biedt Energiedirect.nl aan?

Je hebt de keuze tussen een contract met vaste prijzen of een contract met variabele prijzen. Bij een contract met vaste prijzen kun je de prijzen 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar vastklikken. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw prijzen niet zullen stijgen als de prijzen op de internationale energiemarkt dat wel doen. Bij een variabel contract heb je deze zekerheid niet, maar kun je wel genieten van dalende prijzen op de internationale energiemarkt.

Werkt de Regelneef-app ook op een tablet?

De Regelneef-app kan worden gebruikt op compatibele smartphones en tablets. Echter, de app is speciaal ontworpen voor smartphones en de goede werking op tablets wordt hierdoor niet gegarandeerd.

Heeft Energiedirect.nl ook een welkomstkorting?

Momenteel is er enkel een welkomstkorting voor wie via een vriend klant wordt bij Energiedirect.nl. Hiervoor dien je je aan te melden via een speciale Vriendenvoordeel-link. Als nieuwe klant ontvang je dan 25 euro. Ook de vriend die jou de link heeft bezorgd, ontvangt 25 euro. Dit bedrag wordt niet verrekend met je energiefactuur, maar krijg je gewoon op je rekening gestort. Zo kies je zelf hoe je het besteedt.

Ik ben geen klant van Energiedirect.nl, maar ik wil wel spouwmuurisolatie laten plaatsen. Kan dit via Energiedirect.nl?

Nee, Energiedirect.nl biedt deze dienst enkel aan voor klanten. Deze klanten krijgen bovendien €100 korting op de spouwmuurisolatie. Als je spouwmuurisolatie wil laten plaatsen, kan het een goed idee zijn om over te stappen naar Energiedirect.nl.