€80 cashback-aanbieding van EnergieDirect.nl

Energiedirect.nl doet de dingen graag anders. Daarom zet het in de eerste plaats in op een wel heel scherpe prijs. Ze behoren ook al jaren tot de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. Daarnaast geven ze een aantal beperkte kortingen die niet altijd de hoogste zijn, maar vergeet daarbij niet om het totaalplaatje te bekijken.
€80 cashback-aanbieding van EnergieDirect.nl
 • 🌱 100% groene energie
 • handjes in de lucht voor goede energie Goede klantenservice
 • energie dat geld oplevert en bespaart €80 Cashback

Bij Energiedirect.nl vinden ze duurzame energie heel belangrijk. Daarom leveren ze standaard groene stroom, voor 100 procent afkomstig van windenergie. Goedkoop gas en stroom zijn altijd gegarandeerd, net zoals een aantrekkelijke cashback.

Laurens Arends

De cashbackactie van Energiedirect.nl is zeker niet de voordeligste korting en er zijn energieleveranciers die het ruimschoots overtreffen, maar anderzijds zijn de energietarieven van Energiedirect.nl ook gewoon heel laag. Hierdoor is deze groene energieleverancier vaak alsnog voordeliger. Een minpunt is dat men dat eigenlijk pas kan weten wanneer er een grondige vergelijking wordt gemaakt. Dat maakt het overstappen van energieleverancier toch wel wat complexer.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • 5 ster
 • 9

Over de cashbackactie van Energiedirect.nl

De cashbackactie van Energiedirect.nl geldt standaard voor wie één jaar lang groene stroom en gas afneemt. De korting van €80 wordt dan op de eindafrekening verwerkt, waardoor deze gunstiger uitvalt. Het is zeker niet de grootste korting op de energiemarkt, maar de energietarieven zijn er automatisch al heel laag. Door even een simulatie te maken op de website van Energiedirect.nl is meteen te zien hoe hoog het voorgestelde termijnbedrag is.

Inclusief de ‘Regel ’t Zelf-Cashback’

Deze cashbackactie kan worden gecombineerd met de Regel ’t Zelf Cashback. Deze extra cashback is er voor wie de energiezaken gewoon zelf online afhandelt. Daarvoor gebruikt men dan de Regelneef-app om bijvoorbeeld het termijnbedrag aan te passen in functie van het inzicht in het verbruik. Eventuele vragen kunnen wel nog steeds worden gesteld via de chatfunctie in de app. Niemand komt er alleen voor te staan. Wie hiervoor kiest, ziet de cashback van €80 naar €90 verhoogd worden. Hierdoor is Energiedirect.nl vaak de goedkoopste optie.

Cashback energiedirect

Voordelen

 • 100% groene energie van windmolens
 • Heel scherpe energieprijzen
 • € 80 cashback

Nadelen

 • Zeker niet de royaalste cashback
 • Veel telefoontjes op het einde van het contract
 • Niet mogelijk om online verbruiksrapporten in te kijken

Extra goedzitters bij Energiedirect.nl

Niet alleen nieuwe klanten worden bij Energiedirect.nl in de watten gelegd. Via allerlei zogenaamde goedzitters, een collectie van handige deals en kortingen, is het mogelijk om nog voordeliger met energie om te gaan.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om zelf een vriend of een familielid aan te sluiten bij deze energieleverancier. Dan ontvangt zowel de huidige als de nieuwe klant een beloning van 25 euro. Een ander voorbeeld is de korting van 100 euro voor het plaatsen van spouwmuurisolatie of gratis Felyx-scootertegoed.

De exacte deals en kortingen wijzigen voortdurend dus kijk vooral zelf even op de website welke kortingen en deals er momenteel voor het grijpen liggen.

Veelgestelde vragen over de cashbackactie van Energiedirect.nl

vinkje voor goede energie Kan deze cashbackactie worden gecombineerd met de Regel 't Zelf-bonus?

Ja, bovenop deze cashbackactie van 80 euro komt 10 euro extra bonus als je beslist om zelf je energiezaken te regelen.

energie dat geld bespaart Deze cashbackactie geldt voor 1 jaar vast. Wat als ik toch kies voor 2 jaar vast?

Dan hebben we goed nieuws, want dan geniet je van een nog royalere cashbackactie waarmee je 150 euro cashback krijgt. Ook hier komt daar eventueel nog de Regel ’t Zelf-bonus van 10 euro bovenop.

verantwoorde energie aanbieding Gaat het bij deze cashbackactie van Energiedirect.nl om groene stroom?

Ja, je ontvangt 100% groene stroom van windenergie. Dit wordt gewaarborgd door middel van een Garantie van Oorsprong (GvO).

computer op zoek naar energie vraagstuk Hoe komt het dat Energiedirect.nl zijn groene stroom zo voordelig kan aanbieden?

Omdat Energiedirect.nl zijn groene stroom slim aankoopt. In Nederland is de vraag naar groene stroom groter dan het aanbod, waardoor de prijzen hoog liggen. Energiedirect.nl koopt de groene stroom echter in het buitenland in, waar net het omgekeerde geldt. Daarnaast streeft Energiedirect.nl naast een beperkte overheadkost, onder meer door klanten zelf hun energiezaken te laten regelen.

temperatuur en energieKan ik deze cashbackactie cumuleren met het gratis PSV-fantegoed?

Nee, dus hier moet je even een keuze in maken. Als PSV-fan is het fantegoed mogelijk interessanter omdat je dan standaard 90 euro fantegoed krijgt en ook nog eens rekent op 10% korting in de FANstore. Als Feyenoord-fan is de keuze dan weer snel gemaakt.