Minimaal €100 cashback bij 1 jaar gas en groene stroom van Oxxio

Er is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar goede tarieven voor gas en groene stroom. Niet alleen blijven de tarieven bij Oxxio minstens één jaar zonder stijging. Deze cashback is geldig bij minimaal 250 m³ gasverbruik per jaar.

Informatie over de cashbackactie van Oxxio

100 euro cashback bij een energiecontract van 1 jaar? Dit is duidelijk een straffe energie aanbieding van de altijd al supervoordelige energieleverancier. Omdat je er een energiecontract van één jaar afsluit, kan je elk jaar netjes opnieuw vergelijken. Hierdoor kan je elk jaar opnieuw de beste energie aanbieding te pakken krijgen.

"Oxxio is een betrouwbare energieleverancier en de prijzen zijn heel aangenaam, terwijl het wel gewoon gaat om 100% groene stroom. De cashback-actie maakt deze energieleverancier extra voordelig. Een nadeel is wel dat de groene stroom uit andere Europese landen afkomstig is."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

€100 cashback met groene stroom

1 jaar contract. Groene gas en elektriciteit. Cashback per maand.

Bekijk de aanbieding →

Overstappen is zo gepiept

Wil je de cashback-actie van Oxxio gebruiken? Dan kan je eenvoudig overstappen naar deze groene energieleverancier. Hiervoor hoef je je enkel even via de website aan te melden. Je ontvangt dan een bevestiging in je mailbox en je kan meteen een eigen Oxxio-account aanmaken. Binnen een termijn van twee dagen ontvang je een leveringsovereenkomst en Oxxio doet vervolgens de rest. Het team van Oxxio zal dan de overeenkomst met je oude energieleverancier netjes opzeggen en ze zullen je op tijd vragen om de meterstanden online aan hen door te geven.

Bijzondere actievoorwaarden

De actievoorwaarden voor dit aanbod zijn terug te vinden op de website van Oxxio. De voorwaarden zijn echter heel eenvoudig. Zo gelden ze bijvoorbeeld voor personen die woonachtig zijn in Nederland, ouder zijn dan 18 jaar en voor locaties die een verblijfsfunctie hebben. Houd er enkel rekening mee dat je een compensatie moet betalen voor de ontvangen cashback wanneer je binnen het jaar opzegt.

Bekijk de aanbieding →

100% groene stroom

Oxxio werd in het jaar 2000 opgericht door een stel ondernemers die dachten dat het helemaal anders kon. Het is geen energiereus, maar wel een pionier die gaat voor duurzame aanbiedingen. De stroom die je van Oxxio krijgt is dan ook altijd vrij van CO2-uitstoot en radioactief afval. Deze groene stroom wordt voor 100% opgewekt door windmolens van Europese bodem. Er is echter ook een formule voor wie de voorkeur geeft aan enkel Nederlandse windmolens, maar uiteindelijk zijn ze alle twee even groen. En dankzij het systeem met groencertificaten (garantie van oorsprong) ben je altijd zeker dat de energie van Oxxio ook echt 100% groen is.

Verder hoef je je geen zorgen te maken. De groene stroom die uit het stopcontact komt, werkt net zo goed als grijze stroom. Er is zelfs helemaal geen verschil. Ook niet in prijs, want bij Oxxio krijg je groene stroom voor de prijs van grijs. Superslim. Supervoordelig.

Conclusie

Een cashback van €100 is zeker een mooie deal en is altijd te overwegen. Echter, het is goed om te weten dat er ook een aantal minpuntjes aan deze energie aanbieding verbonden zijn. Zo levert men vrijwel geen groene stroom uit Nederland.

  • Minstens 100 euro cashback

  • Eenvoudig overstappen

  • Groene stroom voor de prijs van grijs

  • Actie is enkel geldig bij min. 250 m³ gasverbruik

  • Cashback-voordeel terug te betalen bij voortijdig opzeggen

  • Bijna geen groene stroom van Nederlandse bodem

Veelgestelde vragen over de cashbackactie van Oxxio

Cashbackacties kunnen een geweldige manier zijn om te besparen, maar zoals bij elke aanbieding kan het soms vragen oproepen. Krijg helderheid over wie in aanmerking komt voor de actie, wanneer en hoe het cashbackbedrag ontvangen kan worden en meer.

Wie is uitgesloten van deze actie?

Een collectief van klanten en zakelijke klanten kunnen geen beroep doen op deze actie. Ook locaties zonder verblijfsfuncties en personen die niet in Nederland woonachtig zijn, zijn uitgesloten.

Wanneer ontvang ik het cashbackbedrag?

Je ontvangt het cashbackbedrag via de eerste jaarnota. Wanneer er betalingsachterstand is of je moet bijbetalen, wordt het cashbackbedrag hier eerst mee verrekend.

Kan het dat het cashbackbedrag momenteel hoger of lager is?

Ja, de hoogte van het cashbackbedrag kan per dag wijzigen. Wel is het zo dat Oxxio de hoogte van het bedrag niet meer kan wijzigen nadat het overeen is gekomen. Wees er dus snel bij wanneer het cashbackbedrag piekt.

Hoelang blijft deze actie lopen?

Daarover is er geen duidelijkheid. In de actievoorwaarden staat te lezen dat de actie blijft duren “zolang de voorraad strekt”.

Kan ik deze actie cumuleren met andere aanbiedingen en/of acties van Oxxio?

Nee, in de actievoorwaarden is duidelijk opgenomen dat cumulatie met andere aanbiedingen of acties niet mogelijk is.

Op deze site vindt je de energie aanbiedingen van 2023. Daarnaast zijn er vele bespaartips en tips rondom een efficienter huis. Zo helpen we niet alleen jouw portemonee, maar ook het milie.