€150 euro voordeel op de groene stroom van ENGIE

ENGIE is een bekende energie-aanbieder van 100% groene stroom. Wie nu een driejarig contract bij ENGIE afsluit, profiteert drie jaar lang van de vaste lage en voordelige tarieven. Bovendien biedt de energieleverancier 150 euro voordeel.
€150 euro voordeel op de groene stroom van ENGIE
  • energie afkomstig uit nederland  Nederlandse energie
  • handjes in de lucht voor goede energie 94% beveelt Engie aan
  • klappende handen voor goede energie Handige energie app

150 euro voordeel bij ENGIE

ENGIE is een bekende energieleverancier die steeds meer terrein wint in Nederland. Dat komt vooral door de voordelige en lage tarieven. ENGIE biedt namelijk altijd 100 procent groene stroom aan tegen een laag bedrag. Dat is wel zo voordelig voor het milieu en de portemonnee van de consument. Naast de lage tarieven krijgt de consument ook nog eens 150 euro voordeel en toegang tot de gratis ENGIE-app.

ENGIE heeft een eigen windmolenpark. Daar komt alle groene energie vandaan. Bovendien profiteren consumenten die vandaag nog overstappen van een voordeel van 150 euro bij een driejarig energiecontract met ENGIE. Daarnaast krijgen klanten van ENGIE toegang tot de app van de energieleverancier, waarmee het mogelijk is om alle energiezaken direct online te regelen. Eveneens biedt de energieleverancier een goed inzicht in het energieverbruik van de klant. Daarmee wordt niet alleen een stukje bewustwording gecreëerd, maar het voorkomt ook nare verrassingen op de afrekening.

Voorwaarden voor 150 euro voordeel bij ENGIE

Om in aanmerking te komen voor de voordeelactie van ENGIE moeten consumenten aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo krijgt men 150 euro voordeel wanneer men een energiecontract met een looptijd van drie jaar aangaat. Dat lijkt vrij lang, maar in deze periode biedt ENGIE wel 100 procent groene stroom tegen een voordelig vast laag tarief.

Deze actie is bovendien enkel geldig voor consumenten die ervoor kiezen om zowel gas als stroom bij ENGIE af te nemen. De actie is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten die hun energiecontract verlengen.

Als nieuwe klant profiteren van deze actie? Dat kan. De voorwaarde is dat consumenten die al klant zijn bij ENGIE, van deze actie gebruikmaken tijdens de actieperiode. Bovendien moet het voor hen al mogelijk zijn om een nieuw contract af te sluiten. Het voordeel van deze voordeelactie is dus dat deze niet enkel voor nieuwe klanten geldt.

Overstappen naar ENGIE

Overstappen naar ENGIE is zeer eenvoudig. Binnen een paar minuten is de overstap al geregeld en dit alles lekker eenvoudig online. Het enige wat de consument hoeft te doen, is het overstapformulier bij de nieuwe energieleverancier in te vullen. ENGIE stuurt vervolgens een bevestigingsmail, waarin nog eens wordt vermeld dat men veertien dagen bedenktijd heeft. Na deze periode stuurt de energieleverancier een bevestiging dat men is overgestapt. Het overstapproces van deze energieleverancier staat bekend als zeer goed. Het overstapproces wordt gewaardeerd met maar liefst een 9,9!

Bij het overstappen naar ENGIE is het wel belangrijk om eerst goed de voorwaarden van het huidige energiecontract door te nemen. ENGIE biedt namelijk geen vergoedingen voor de overstapboetes bij een energiecontract van minder dan drie jaar. Dit kan wel per actie verschillen. Lees daarom altijd eerst goed de actievoorwaarden door.

Overstappen naar ENGIE is heel voordelig omdat consumenten kunnen profiteren van een driejarig contract met vaste lage tarieven.

Veelgestelde vragen over een energiecontract bij ENGIE

verantwoorde energie aanbieding Is de energie die ENGIE levert groen?

Ja, want je rekent op 100% groene stroom uit Nederland. Hiervoor heeft ENGIE zelf talloze duurzame energiebronnen, zoals windmolens en zonneparken. Daarnaast werken ze samen met energiecoöperaties in Nederland. Het gas is in principe niet groen, maar wordt wel gecompenseerd. Hiervoor werkt ENGIE samen met Trees for All.

overstappen en switchen van energie Hoe verloopt het overstappen naar ENGIE?

Je meldt je online aan en vervolgens ontvang je de overeenkomst per mail. Nadien heb je 14 dagen bedenktijd. Eenmaal deze bedenktijd is afgelopen, zal ENGIE de vorige energieleverancier contacteren en het contract opzeggen. Op het afgesproken moment start ENGIE met de levering van energie.

computer op zoek naar energie vraagstuk Ik weet mijn energieverbruik niet. Hoe weet ik wat ik zal betalen?

Het is altijd beter als je je energieverbruik weet. Als je het echt niet weet, heeft ENGIE wel een tool waarmee je een vrij accurate schatting kan maken. Bij de berekening klik je dan op de knop ‘Ik weet mijn verbruik niet’, waarna je een vragenlijst krijgt voorgeschoteld.

meter om energie in te stellen Kan ik na het aanmelden mijn termijnbedrag wijzigen?

Ja, dit kan via de ENGIE-app of via het online portaal MijnENGIE. Zorg er wel voor dat je naderhand niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

energie in huis Is een energiescan bij ENGIE gratis?

De online energiescan is inderdaad gratis. Als je persoonlijk energieadvies wil, betaal je 50 euro voor telefonisch advies of video-advies of 150 euro voor een volledige scan ter plaatse.