Wehkamp-cadeaukaart t.w.v. €250 bij 3 jaar groene stroom en gas van Essent

Bij Essent zijn we mooie voordelen al langer gewoon. Lage energietarieven in combinatie met groene stroom behoren er tot de orde van de dag. Bovendien sparen klanten er via het Thuisvoordeel-programma voor extra korting, krijgen ze Air Miles en ontvangen ze zelfs leuke cadeautjes voor henzelf of om uit te delen. Met dit welkomstcadeau doet Essent er nog een schepje bovenop. Hierbij kies je voor drie jaar zekerheid met lage tarieven voor groene stroom en gas, terwijl je de Wehkamp-cadeaukaart uitgeeft aan wat jij leuk vindt.
Wehkamp-cadeaukaart t.w.v. €250 bij 3 jaar groene stroom en gas van Essent
 • kwalitatief hoogwaardige energie 3 jaar vaste prijzen
 • vinkje voor goede energie Cadeaubon van €250
 • verantwoorde energie aanbieding 100% groene stroom

Bij deze actie krijg je eigenlijk een Essent-keuzekaart die je vervolgens inwisselt voor een Wehkamp-cadeaukaart van 250 euro. Deze cadeaukaart geef je vervolgens uit bij het postorderbedrijf en online warenhuis Wehkamp. Dit levert wellicht wel wat keuzestress op want je krijgt de keuze uit niet minder dan 400.000 artikelen van zo’n 2.000 merken. Een nieuwe outfit, spulletjes voor de kinderen, een tablet of een elektrische step: het zijn geen kleine cadeautjes die je bij Essent krijgt. Wil je maximaal voordeel halen uit dit welkomstcadeau? Kies dan voor hun slimme oplossingen waarmee je energie bespaart, zoals de Philips Hue-set, slimme stopcontacten of slimme stekkerdozen. Zo bespaar je energie en haal je ook op lange termijn voordeel uit deze Wehkamp-cadeaukaart van Essent.

Laurens Arends

De gratis Wehkamp-cadeaukaart bij Essent is een mooi welkomstcadeau. Je kiest namelijk zelf uit wat jij nodig hebt en hebt daarbij een ruime keuze, terwijl de prijzen toch wel scherp zijn. Bovendien kan je het ook combineren met het Thuisvoordeel-programma waarmee je extra korting op je energie krijgt.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.5

Energie aanbieding: krijg een Wehkamp-cadeaukaart van Essent

Bij deze actie krijg je een Wehkamp-cadeaukaart als je intekent voor drie jaar Groene Stroom & Gas bij Essent. In de praktijk krijg je wel niet meteen je cadeaukaart, maar ontvang je eerst een activatiecode. Je moet dan goed de stappen in de mails volgen. Ze zullen je naar de website van Yesty leiden waar je vervolgens een Wehkamp-cadeaukaart kan aanvragen. Het kost dus een beetje moeite en je moet dan ook nog even bij Wehkamp je cadeaukaart inwisselen, maar voor je het weet kan je aan het shoppen beginnen. En in de tussentijd spaar je voordelen op via het Thuisvoordeel-programma.

Wehkamp-cadeaukaart bij Essent

Voordelen

 • Meer dan 400.000 artikelen
 • Lage energietarieven
 • Groene stroom
 • Snel je cadeau ontvangen
 • Thuisvoordeel-programma

Nadelen

 • Enkel voor nieuwe klanten
 • Enkel voor stroom en gas
 • Drie jaar niet overstappen
 • Niet voor zakelijke klanten
 • Aanvragen kost wat moeite

Conclusie: mooi welkomstcadeau voor wie houdt van vaste prijzen voor groene energie

Wehkamp is een van de bekendste en grootste online winkels in Nederland. Het grootste voordeel van dit welkomstcadeau is dan ook het ruime assortiment waarin je altijd wel iets leuk kan vinden, terwijl het bedrag van 250 euro degelijk is. Er zijn energieleveranciers met ruimere welkomstcadeaus of cashbacks, maar daar moet je vaak een jaar op wachten. Bovendien moet je het ook bekijken in het licht van de lage energietarieven en het Thuisvoordeel-programma waarmee je deze lage energietarieven nog verder kan verlagen. Alsook gaat het hier om groene stroom, wat bij andere aanbiedingen niet altijd het geval is. Het is dus een interessante actie die zeker te overwegen valt.

computer op zoek naar energie vraagstuk Hoe werkt deze aanbieding?

Je krijgt eerst een Essent-keuzekaart waarmee je naar de website van Yesty surft. Hier kan je je Essent-keuzekaart vervolgens inruilen voor een cadeaukaart. Naast Wehkamp kan je daarbij ook kiezen voor andere online shops zoals Zalando, Hema of bol.com. Houd er wel rekening mee dat je verplicht voor één shop moet kiezen. Je kan dus niet een deel inwisselen bij Zalando en het resterende deel bij Wehkamp. Vervolgens ontvang je je cadeaukaart die je op de website van Wehkamp inwisselt.

agenda emoji Wanneer krijg ik mijn cadeaukaart?

Je ontvangt de activatiecode vier maanden na de start van de levering. Je kiest vervolgens zelf wanneer je de cadeaukaart inwisselt. Hiervoor heb je twee jaar de tijd.

recycling en weggooien van energie gerelateerde producten Ik ben mijn activatiecode kwijt. Kan ik een nieuwe krijgen?

Essent geeft aan dat ze de unieke activatiecode één keer per brief verstrekken. Als je de code verliest, blijf je met lege handen achter.

overstappen en switchen van energie Moet ik de cadeaubon terugbetalen als ik voortijdig opzeg?

Enkel wanneer je binnen het eerste jaar het energiecontract opzegt. Je moet dan 100 euro terugbetalen. Hoe dan ook komt daar nog een opzegboete bovenop, ook wanneer je na het eerste jaar opzegt.

energie dat geld bespaart Zal Essent opzegboetes van mijn huidige energieleverancier terugbetalen?

Nee, deze zijn voor eigen rekening. Kies dus een passende ingangsdatum en voorkom dat je een opzegboete moet betalen.