Extra Windvoordeel en €350 korting bij Pure Energie

Pure Energie, de voordelige en groene energieleverancier, heeft momenteel een unieke kortingsactie lopen. Wie kiest voor één jaar vaste tarieven voor stroom en gas krijgt er momenteel een korting van 70 euro. Deze korting geldt enkel voor wie stroom en gas afneemt. Neem je slechts één energieproduct af of kies je voor een langer contract? Ook dan heb je recht op een korting, die naargelang je keuze hoger of lager ligt. Deze kortingen variëren tussen 35 en 350 euro. De bekende voordelen van Pure Energie krijg je er gratis bovenop.

Het flexibele Extra Windvoordeel

De actie Extra Windvoordeel werkt heel eenvoudig. Je krijgt namelijk 35 euro korting per energieproduct per contractjaar. Kies je dus voor één jaar stroom en gas, dan krijg je een korting van 70 euro. Drie jaar stroom en gas levert je dan weer een korting van 210 euro op en vijf jaar stroom en gas zorgt voor een mooie korting van 350 euro. Wie enkel stroom of enkel gas afneemt, krijgt telkens de helft. Zo kan iedereen van korting genieten, zolang ze maar kiezen voor een contract met vaste energietarieven. Houd je van flexibel? Flexibele energietarieven kunnen zeker voordelen hebben, maar dan geldt deze actie niet.

"Deze energie aanbieding zal niet de voornaamste reden zijn waarom je voor Pure Energie kiest. Er zijn namelijk talloze energieleveranciers met voordeligere energie aanbiedingen. Waarom dit dan wel een goede keuze is? Omdat Pure Energie jaar na jaar wordt verkozen tot groenste energieleverancier van Nederland. De huidige aanbieding is louter mooi meegenomen."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

€350 korting per energieproduct per jaar

1-5 jaar vaste prijzen. €35 - €350 korting. Groene energie.

Bekijk de aanbieding →

Extra Windvoordeel bij Pure Energie: voorwaarden en regels

De Extra Windvoordeel-actie komt er nadat Pure Energie de ambitie heeft bekendgemaakt om meer dan dertig windmolens aan hun windmolenpark toe te voegen, waardoor de teller nu op honderd komt te staan. Het is een bedankje naar bestaande klanten en een uitnodiging naar nieuwe klanten, want stuk voor stuk kunnen ze op deze energie aanbieding rekenen. Daarbij doen ze niet moeilijk, want vrijwel ieder contract komt in aanmerking voor deze energie aanbieding.

Het is wel zo dat de korting jaarlijks wordt verrekend. Je krijgt dus elk jaar 35 euro korting per energieproduct. Je ziet dus niet meteen 350 euro korting op de energierekening verschijnen als je voor een vijfjarig contract kiest, maar geniet beetje per beetje van de mooie korting. Het is wel zo dat de korting komt te vervallen bij een vroegtijdige beëindiging. Ook vergoedt Pure Energie geen opzegboetes van je huidige energieleverancier.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: vooral een mooie korting voor wie houdt van groene energie

Het is een mooie energie-aanbieding, maar eigenlijk zijn er wel betere acties te vinden. Als je echt maximaal wil besparen, is dit dan ook niet de beste energie-aanbieding. Wel heeft het gunstige voorwaarden en is het mooi dat echt vrijwel iedereen van deze energie aanbieding kan genieten. Als je vooral de voorkeur geeft aan de groenste stroom van Nederland en je de kans niet wil missen om extra voordelig in te tekenen, is dit je moment. Als je extra veel wil besparen op je energiecontract, kan je beter kiezen voor een iets minder groene energie aanbieding van een andere energieleverancier. Kies je bewust voor groene energie? Dan is Pure Energie perfect.

  • Mooie korting

  • Lage tarieven

  • 100% groen

  • Laag vastrecht

  • Pure milieuwinst

  • Niet de hoogste korting

  • Automatische incasso

  • Niet vroegtijdig beëindigen

  • Alleen voor kleinverbruikers

  • Verrekend over looptijd

Veelgestelde vragen over de €350 korting per energieproduct per jaar

Een energie aanbieding ter waarde van €350 is heel gul. Sommigen denken dat het te mooi is om waar te zijn en hebben hier vragen over. Daarom hebben we deze FAQ opgesteld.

Waarom wordt Pure Energie de groenste energieleverancier genoemd?

Omdat Pure Energie 100% groene energie lokaal inkoopt, zonder dat ze aan greenwashing doen. De verkochte energie is dus echt groene energie die ook in Nederland is opgewekt. Veel andere energieleveranciers die groene energie verkopen, doen dat via certificaten.

Kan ik me ook aanmelden als ik stadsverwarming heb?

Ja, maar dan neem je natuurlijk enkel stroom af. De korting wordt dan gehalveerd. Bij een eenjarig energiecontract ontvang je dan een korting van 350 euro.

Hoe ziet het stroometiket van Pure Energie eruit?

Het stroometiket van 2020 toont aan dat Pure Energie 97,1% in Nederland opgewekte windenergie levert. De overige 2,9% is Nederlandse zonne-energie.

Wanneer stap ik over naar Pure Energie?

De overstap vindt plaats nadat je energiecontract bij je huidige energieleverancier afloopt. Zo moet je zeker geen opzegboetes betalen. Houd er wel rekening mee dat de actie enkel geldt wanneer je energiecontract binnen drie maanden na de tekendatum wordt geleverd.

Zegt Pure Energie mijn energiecontract op?

Ja, Pure Energie heeft ook gewoon een overstapservice. Ze betalen wel geen opzegboetes terug.

Op deze site vindt je de energie aanbiedingen van 2023. Daarnaast zijn er vele bespaartips en tips rondom een efficienter huis. Zo helpen we niet alleen jouw portemonee, maar ook het milie.