Tijdelijk tot €350 bonus bij NLE

NLE Is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland en hanteert al langer knetterscherpe tarieven. Dat doen ze al sinds 2005 en ze gaan gewoon op hetzelfde elan verder. Met een bonus die kan oplopen tot €350 zorgen ze er alvast voor dat de tarieven op de Nederlandse energiemarkt heel scherp blijven.

Een aanbieding bij NLE

Het is heus niet de eerste keer dat NLE met royale bonussen strooit, maar deze keer gaan ze wel heel ver. Gaan zo’n scherpe tarieven dan niet ten koste van de dienstverlening? Helemaal niet. Bij NLE zijn het echte klantknuffelaars die hun klanten de beste service willen bieden.

"Een korting van €350 is royaal, maar daar staat zoals steeds wel iets tegenover. Zo moet er meteen gekozen worden voor een formule met een vast tarief van drie jaar voor zowel elektriciteit als energie. Soms kan het toch interessanter zijn om elk jaar opnieuw te veranderen, maar wie kiest voor standvastigheid maakt hier een goede keuze."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

€350 bonus voor nieuwe klanten

3 jaar vaste tarieven. Nederlandse en groene energie.

Bekijk de aanbieding →

Over de ‘Kom erbij’-bonus van €350

Deze ‘Kom erbij’-bonus van €350 is een bonus voor nieuwe klanten. Bestaande klanten genieten niet van deze bonus. Om van deze bonus te kunnen genieten, is het noodzakelijk om te kiezen voor een vast contract van drie jaar voor elektriciteit en gas. De bonus van €350 wordt dan automatisch verrekend op de eerste jaarnota. De daaropvolgende twee jaar is er geen bonus voorzien en zal de jaarnota minder gunstig zijn.

Bekijk de aanbieding →

Alternatieve ‘Kom erbij’-bonus van €100

Voor wie zich liever niet voor drie jaar verbindt aan NLE, is er ook een alternatieve formule voorzien. Hier bedraagt de bonus €100 voor wie kiest voor een vast tarief gedurende één jaar. Het voordeel hiervan is dat er meer vrijheid is om nadien over te stappen naar een andere energieleverancier en opnieuw van korting te genieten. Bovendien kan men maximaal profiteren van dalende energieprijzen. Het nadeel is natuurlijk dat de korting minder royaal is. Bovendien zijn er energieleveranciers die grotere welkomstbonussen aanbieden, maar zij hanteren soms wel minder scherpe tarieven. Hierdoor blijft het toch aangewezen om altijd een detailberekening te maken en de verschillende energieleveranciers goed met elkaar te vergelijken.

Eenvoudig overstappen naar NLE

Wie van deze actie wil genieten, kan gebruikmaken van de overstapservice van NLE. Deze overstapservice neemt de taken maximaal uit handen en maakt overstappen heel eenvoudig. Het volstaat om aan te melden bij NLE en zij regelen vervolgens de rest. Zo zullen ze het contract bij de huidige energieleverancier opzeggen en zorgen ze ervoor dat de klant niet zonder energie komt te zitten. Zeven dagen voor de feitelijke overstap volgt nog een klein bevestigingsmailtje met meer informatie over het eerste incassomoment en dan is alles in kannen en kruiken.

Voor en nadelen van de ‘Kom erbij’-bonus

Dit is een heel royale bonus. Er zijn niet veel energieleveranciers die tot €350 bonus bieden. Wees je wel bewust van een aantal nadelen die eveneens aan deze energie aanbieding verbonden zijn.

  • €350 'Kom erbij'-bonus, dus gratis geld

  • Altijd 100% groene stroom

  • Uitstekende overstapservice

  • Jaarlijks overstappen is vaak interessanter

  • Profiteer niet van dalende energieprijzen

  • Enkel bonus op de eerste jaarnota

Veelgestelde vragen over de cashbackactie van 350 euro bij NLE

Begrijp meer over de cashbackactie van 350 euro bij NLE, van de duur van je binding tot de beschikbaarheid van soortgelijke cashbackkortingen bij verlenging. Ontdek ook hoe flexibel je kunt zijn met je termijnbedrag. Deze informatie en meer wacht op je in deze FAQ.

Hoelang ben ik aan NLE gebonden voor deze cashbackactie?

Deze cashbackactie is er voor wie kiest voor de formule ‘3 jaar vast’. Hierdoor kan je gedurende drie jaar niet boetevrij overstappen naar een andere energieleverancier. Als je je liever voor een kortere periode verbindt, is er wel een tijdelijke cashbackactie voor wie kiest voor de formule ‘1 jaar vast’. In dit geval bedraagt het cashbackbedrag 30 euro.

Heeft NLE een overstapdienst?

Ja, na de aanmelding en de bevestiging regelt NLE de overstap voor jou. Je hoeft dus niet zelf het energiecontract bij je huidige energieleverancier op te zeggen.

Betaalt NLE opzegboetes van mijn huidige energieleverancier?

Nee, NLE vergoedt geen opzegboetes van vorige energieleveranciers. Ook eventuele terugvorderingen van welkomstkortingen, cadeaus of eerder vergoede boetes zijn steeds voor eigen rekening.

Kan ik van soortgelijke cashbackkortingen genieten bij een verlenging?

Nee, NLE biedt enkel cashbackkortingen aan voor nieuwe klanten. Bestaande klanten krijgen in principe geen voordelen, hoewel hier soms uitzonderingen op worden gemaakt. Vaak is het interessanter om na het aflopen van de contracttermijn over te stappen naar een andere energieleverancier om daar opnieuw van een welkomstkorting te genieten.

Kan ik zelf het termijnbedrag verlagen?

Ja. Dit kan via de online omgeving, maar wel slechts met een maximum van 15%. Hierdoor kan je in het eerste contractjaar alvast anticiperen op de cashbackkorting die je zal krijgen. Vergeet dan wel niet om het termijnbedrag naderhand opnieuw te verhogen.