DealDirect

DealDirect werd in 2009 in het leven geroepen om consumenten te laten profiteren van unieke energieaanbiedingen. Bij DealDirect kunnen consumenten steeds voor een beperkte tijd profiteren van de laagste prijzen en de hoogste kortingen. De bedoeling is de korting te pakken vooraleer de teller op nul staat.

De missie van DealDirect is om een direct voordeel te leveren aan de consument. Via de website blijft de consument in nauw contact met de energieleverancier. Daardoor worden er geen overbodige kosten gemaakt en kan de klant profiteren van een veel lagere prijs. Maar beslis op tijd, want elke deal is tijdelijk.

Energie op een veilige manier

Bij DealDirect is het mogelijk om een energiecontract af te sluiten op een veilige, voordelige en vertrouwde manier. DealDirect biedt scherpe kortingen aan op energiecontracten. De energieleveranciers die samenwerken met deze website zijn Energiedirect en Essent. Uiteindelijk wordt het energiecontract dan ook met deze energieleveranciers afgesloten en niet met DealDirect, die eerder als tussenpersoon fungeert. De eenmalige en maandelijkse kosten worden in rekening gebracht door de energieleverancier.

DealDirect helpt dus met het vinden van de beste deals zonder dat het iets hoeft te kosten. Alle kosten worden geïncasseerd door de energieleverancier. Dat gaat heel vertrouwd, want DealDirect is gecertificeerd door het keurmerk Qshops. Dit keurmerk kijkt na of bedrijven die op afstand verkopen al dan niet betrouwbaar zijn. Deze website volgt hiervoor dan ook de letter van de Nederlandse wet.

Voordelig

Een energiecontract afsluiten via DealDirect kan heel voordelig. DealDirect werkt namelijk samen met energieleveranciers en telecomproviders. Op die manier kan het product meteen thuis geleverd worden, zonder dat daarvoor iemand thuis hoeft te zijn. Er is geen noodzaak om een winkel te bezoeken en hierdoor worden de logistieke kosten en andere kosten beperkt. Het product wordt gewoon rechtstreeks bij de producent afgenomen. Dat betekent dat ook het voordeel rechtstreeks naar de consument gaat.

Alle nieuwe klanten krijgen een uniek en wel heel erg voordelig welkomstcadeau.

Vertrouwd

DealDirect is een betrouwbare website voor het vinden energiedeals. De website werd in 2009 opgericht en is onderdeel van Online Supply BV. DealDirect is de voordeligste website voor energiedeals. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan tienduizend tevreden klanten geholpen, die allen via de website een contract met de energieleverancier afsloten. Deze energieleverancier brengt ook de kosten in rekening, en dus niet DealDirect. Op die manier kun je flink besparen op de energiekosten.

Overstappen

Overstappen op een andere energieleverancier is via DealDirect heel eenvoudig. Bovendien voorziet men een gratis cadeau bij het afsluiten van een contract van 1 of 3 jaar. Dit cadeau is alleen verkrijgbaar via DealDirect.

Overstappen naar een andere energieaanbieder kost in principe niets. Hierbij moet er wel rekening worden gehouden met de looptijd van het huidige contract. Overstappen kan doorgaans tot zes maanden voor de beëindiging van het contract. Vroeg overstappen betekent een boete. Sommige energieleveranciers kiezen ervoor om gewoon lekker zelf deze boete te betalen. Zo zal Essent deze boete betalen wanneer er wordt gekozen voor drie jaar Groene Stroom & Gas.

Let wel: de speciale aanbiedingen van DealDirect gelden alleen bij een overstap naar een nieuwe energieleverancier. De energie aanbiedingen van Essent en Energiedirect gelden dus alleen voor nieuwe klanten en alleen bij deze energieleveranciers. De aanbiedingen zijn alleen geldig bij het afsluiten via de website van DealDirect. Bestaande klanten krijgen een aanbieding van de energieaanbieder zelf, maar niet van DealDirect. Bovendien maakt een overstap naar een andere energieaanbieder het mogelijk om een cadeaukaart van 100 euro of zelfs een tablet te verkrijgen. Bij een overstap geldt er altijd een bedenkingstermijn van 14 dagen.