Nieuwe Coolblue klanten krijgen tot €50 shoptegoed én korting op producten

Coolblue levert al jaren spullen met een snoer aan en sinds 2021 levert het bedrijf ook de stroom die daarvoor nodig is. Niet alleen doen ze dat door overal in Nederland zonnepanelen te installeren. Coolblue Energie levert namelijk ook 100% groene stroom die is opgewekt met Nederlandse zonnepanelen en windmolens. Overstappen naar Coolblue Energie duurt niet meer dan twee minuten en levert meteen een mooi voordeel op: €50 shoptegoed bij Coolblue. Bovendien kan je ook nog eens tot €250 korting krijgen op de energiebesparende producten die bij Coolblue te koop zijn.

Korte intro over Coolblue Energie

Bij Coolblue Energie bewijzen ze dat het soms wel groener is aan de overkant. Dat doen ze niet alleen door 100% groene energie te leveren, maar ook door met mooie energie aanbiedingen nieuwe klanten te overtuigen. Als nieuwe klant krijg je momenteel tot €50 shoptegoed bij Coolblue. Dat shoptegoed geef je uit aan wat jij wil, bijvoorbeeld aan een nieuwe hoofdtelefoon, een leuke Google Chromecast of een nuttige keukenweegschaal.

Als klant van Coolblue Energie geniet je daarbovenop van advies om energie te besparen en krijg je korting op uiteenlopende energiebesparende producten. Enkel energiezuinige producten komen in aanmerking, zoals energiezuinige wasmachines en energiezuinige vriezers. De korting kan tot €250 per product bedragen, terwijl je elk jaar bespaart op het energieverbruik. En zo is het wel heel groen aan de overkant.

"Terwijl de energiemarkt gebukt gaat onder de krappe marges en steeds meer energieleveranciers hun energie aanbiedingen schrappen, doet Coolblue Energie net het omgekeerde. In vergelijking met voor de pandemie is het zeker niet de scherpste energie aanbieding, maar op dit moment is het wel een aanrader. Zeker omdat je ook nog eens korting krijgt op energiebesparende producten! Ik adviseer dan ook om snel gebruik te maken van deze mooie energie aanbieding."

Laurens Arends - Reviewer van energie aanbiedingen

Tot €50 shoptegoed bij Coolblue Energie

100% groene energie. Tot €50 shoptegoed. Tot €250 korting.

Bekijk de aanbieding →

Energie aanbieding: tot €50 shoptegoed en €250 besparen op producten

Bij deze energie aanbieding krijgen nieuwe klanten van Coolblue Energie shoptegoed cadeau. Wie kiest voor het contract 1 Jaar Vast Stroom & Gas krijgt €50 shoptegoed. Wie enkel stroom afneemt, krijgt €25 shoptegoed. Bij flexibele contracten wordt er geen korting toegekend en momenteel worden er geen vaste contracten met een duurtijd van meer dan een jaar aangeboden. Overstappen naar Coolblue Energie gaat heel eenvoudig dankzij de overstapservice. Bovendien genieten klanten van 100% groene energie, afkomstig van Nederlandse bodem.

Extra besparen op energiebesparende producten

Het Coolblue-shoptegoed is vrij uit te geven en kan worden gebruikt voor energiebesparende producten, zonder dat dit een verplichting is. Daarbovenop krijgen klanten van Coolblue Energie extra korting in de bespaarwinkel van Coolblue. De korting kan dan oplopen tot €250, waardoor de energievriendelijke keuze extra interessant wordt. In combinatie met de energiebesparing, waardoor je ook nog eens bespaart op je energiefactuur, loopt het voordeel wel heel sterk op.

Bekijk de aanbieding →

Conclusie: gulle energie aanbieding van Coolblue Energie

Voor de pandemie en de crisis op de energiemarkt hadden we wellicht anders geoordeeld, maar op dit moment kunnen we niet anders dan zeggen dat het om een mooie en gulle energie aanbieding gaat. Niet alleen door het shoptegoed dat wordt toegekend, maar ook door de mooie kortingen op energiebesparende producten. Vooral jongeren die net het ouderlijke nest verlaten en die nog veel spullen moeten kopen, halen voordeel uit deze energie aanbieding van Coolblue Energie. Ze kunnen namelijk besparen op de aanschaf én op hun energiefactuur. En dat in tijden dat het leven alleen maar duurder wordt.

  • €50 shoptegoed voor nieuwe klanten

  • 100% groene windenergie uit Nederland

  • Tot €250 korting op energiebesparende koelkasten

  • Tot €150 korting op energiebesparende vriezers

  • Tot €250 korting op energiebesparende drogers

  • Geen cadeau bij een flexibel energiecontract

  • Enkel een cadeau bij het contract 1 Jaar Vast

  • Tot 4 maanden wachten op het cadeau

  • CO2-gecompenseerd gas i.p.v. biogas

  • Stroom en gas afnemen voor max. shoptegoed

Veelgestelde vragen over het €50 shoptegoed én de korting op producten

Bij Coolblue Energie krijgen nieuwe klanten niet alleen shoptegoed, maar ook korting op talloze producten. Coolblue Energie pakt de zaken dan ook anders aan, wat vragen kan oproepen. Daarom deze FAQ.

Op welke producten kan ik allemaal korting krijgen bij Coolblue Energie?

De korting wordt toegekend bij de aankoop van energiezuinige apparaten, apparaten die minder energie verbruiken en die goed zijn voor het milieu. Onder andere op energiezuinige wasmachines, drogers, televisies, vriezers, koelkasten, vaatwassers, afzuigkappen en inductiekookplaten worden er kortingen toegekend aan klanten van Coolblue Energie. Daarnaast genieten de klanten van kortingen op producten die energie helpen te besparen, bijvoorbeeld op slimme thermostaten.

Hoeveel korting krijg ik op wasmachine en drogers?

Dat verschilt per apparaat. De maximale korting op een wasmachine bedraagt €250. De maximale korting op een droger bedraagt eveneens €250. Samen levert dat met andere woorden een korting op die tot wel €500 kan bedragen. Weet bovendien dat je jaarlijks tot €145 aan energie kan besparen door te kiezen voor energiebesparende wasmachines en drogers.

Hoeveel korting krijg ik op vriezers en koelkasten?

De exacte korting verschilt per apparaat. Bij vriezers kan de korting oplopen tot €150, terwijl de korting bij koelkasten tot €250 kan bedragen. Wie een vriezer en een koelkast koopt, kan zo tot €400 besparen. Bovendien bespaar je jaarlijks tientallen euro’s aan energie door te kiezen voor energiezuinige koelkasten en vriezers.

Hoeveel korting krijg ik op een slimme thermostaat?

De kortingen op de thermostaten van Google Nest lopen tot €60 op. Deze slimme thermostaten helpen je bovendien om tot wel €200 aan energie te besparen per jaar, waardoor je extra voordeel doet.

Hoeveel korting krijg ik op inductiekookplaten?

De korting op inductiekookplaten kan tot €125 bedragen. Het grootste voordeel is dat je geen gas gebruikt tijdens het koken. Stap voor stap gaat Nederland van het aardgas af, dus ooit zul je de overstap moeten maken. Nu is een goed moment, want aardgas is op dit moment allesbehalve goedkoop. Minder aardgas verbruiken, is goed voor het milieu en voor je portemonnee.