Krijg tijdelijk een welkomstbonus van €300 bij UnitedConsumers

De energiemarkt heeft het moeilijk en de marges blijven klein. Toch haalt UnitedConsumers alles uit de kast om nog eens met een mooie welkomstkorting uit te pakken. Nieuwe klanten krijgen er een welkomstbonus van €300. Het gaat om een tijdelijke actie die tot 5 februari 2022 loopt. Het is dan ook belangrijk om er snel bij te zijn en meteen gebruik te maken van deze voordelige welkomstkorting.
Krijg tijdelijk een welkomstbonus van €300 bij UnitedConsumers
 • kwalitatief hoogwaardige energie 100% groene windenergie
 • vinkje voor mooie korting 10% korting op de energieprijs
 • hartje voor extra korting Welkomstkorting van €300

Bij UnitedConsumers helpen ze consumenten om te besparen op hun vaste lasten. Dat doen ze niet alleen door je te helpen om te besparen op de zorgverzekering of de autoverzekering, maar ook door de energiefactuur te verlichten. En dat is geen overbodige luxe in tijden dat de energieprijzen heel hoog zijn. Ze hebben even moeten zoeken naar een goede deal, maar intussen hebben ze er opnieuw een gevonden: €300 welkomstkorting voor nieuwe klanten. Deze mooie welkomstkorting combineer je met 100% windenergie en een energieleverancier die jouw opzegboete betaalt. De welkomstkorting krijg je als je kiest voor een jaar lang vaste prijzen voor stroom en gas.

Laurens Arends

Een jaar terug zou ik dit een mediocre energie aanbieding noemen. Door de problemen op de energiemarkt is dat gewijzigd. UnitedConsumers is een van de weinige energieleveranciers die nog zo’n mooie korting durft toe te kennen en dat verdient een pluim.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • 5 ster
 • 9.6

Voordelen

 • €300 welkomstkorting bij stroom en gas
 • 100% groene energie van windmolens
 • UnitedConsumers betaalt jouw opzegboete
 • Ook besparen op andere vaste lasten
 • Een contract met een korte looptijd

Nadelen

 • Energieprijzen zijn momenteel vrij hoog
 • Geen welkomstbonus bij een variabel contract
 • Contract van 3 jaar is niet beschikbaar
 • Enkel een volledige bonus bij stroom en gas
 • Een jaar wachten op de welkomstbonus

Energie aanbieding: €300 welkomstbonus bij UnitedConsumers

Nieuwe klanten die overstappen naar UnitedConsumers en die kiezen voor een jaar lang vaste prijzen voor energie en gas krijgen een welkomstbonus van €300. Deze bonus wordt niet meteen toegekend, maar pas na het laatste contractjaar. De welkomstbonus geldt enkel voor wie kiest voor een contract van een jaar en niet voor wie kiest voor langere contracten. Op dit moment biedt UnitedConsumers tijdelijk zelfs geen contracten aan die langer dan een jaar duren. Dat is door de hoge energieprijzen, die wellicht opnieuw zullen dalen, bovendien niet eens zo interessant.

€150 welkomstbonus bij een jaar stroom

Ook klanten die enkel stroom afnemen en geen gasaansluiting hebben, kunnen gebruikmaken van de welkomstbonus van UnitedConsumers. De voorwaarden zijn verder identiek, namelijk het kiezen voor een jaar lang vaste prijzen. Het is wel zo dat de welkomstbonus in dat geval wordt gehalveerd en dus €150 bedraagt in plaats van €300.

Uitbetaling van de welkomstbonus door UnitedConsumers

UnitedConsumers betaalt de welkomstbonus na het eerste contractjaar uit. Het bedrag komt dan terecht bij het persoonlijke bespaartegoed in het platform van UnitedConsumers. Dit wordt opgeteld bij de andere bijeen gespaarde bonussen, bijvoorbeeld als je een autoverzekering via UnitedConsumers hebt afgesloten. Deze bonussen kun je laten uitkeren naar je bankrekening, maar het is ook mogelijk om het in de Kadoshop van UnitedConsumers te besteden.

Nu een extra grote welkomstbonus bij UnitedConsumers

Wees snel en claim meteen de energie aanbieding van UnitedConsumers

Wie nog steeds een energiecontract heeft met energietarieven die dateren van voor de grote prijsstijgingen, blijft momenteel beter bij zijn huidige energieleverancier. Als het energiecontract binnenkort afloopt of als je al met de hoge energietarieven te maken krijgt, is overstappen naar UnitedConsumers een goed idee. UnitedConsumers is een van de weinige energieleveranciers die momenteel nog welkomstkortingen toekent. Bovendien is een welkomstkorting van €300 op dit moment heel royaal en gaat het om een kort contract van een jaar, waardoor je niet drie jaar lang de huidige energietarieven hoeft te betalen. Wees er wel snel bij, want deze energie aanbieding loopt op 5 februari 2022 af.

Update: wij kregen van United Consumers het bericht dat deze actie is verlengd en tot nader order doorloopt. Deze actie loopt met andere woorden niet af op 5 februari 2022. Een einddatum is op dit moment nog niet bekend.

Veelgestelde vragen over deze aanbieding van UnitedConsumers

Nog een vraag over deze energie aanbieding van UnitedConsumers? Neem dan de onderstaande lijst met veelgestelde vragen door en misschien vind je er wel het antwoord op jouw vraag terug.

Waarom biedt UnitedConsumers geen energiecontract van drie jaar aan?

Door de huidige onzekerheid op de energiemarkt bieden de meeste energieleveranciers geen contracten van meer dan een jaar meer aan. Energieleveranciers kunnen anders te gemakkelijk in de problemen komen als de energieprijzen nadien sterk toenemen. Hierdoor zijn enkele Nederlandse energieleveranciers al op de fles gegaan. Tegelijkertijd zijn de energietarieven op dit moment niet interessant voor consumenten. Als de energietarieven later dalen, zouden zij de hoge tarieven moeten blijven betalen. Niemand is er met andere woorden bij gebaat om een contract van drie jaar aan te gaan.

Wanneer krijg ik mijn welkomstbonus op mijn bankrekening?

De welkomstbonus komt een jaar na de contractdatum terecht in het platform van Mijn UnitedConsumers. Nadien is het mogelijk om een uitbetaling aan te vragen. Uitbetalingen die voor de tiende van de maand worden aangevraagd, worden tussen de vijftiende en de twintigste van de maand uitbetaald.

Krijg ik ook een korting bovenop de welkomstbonus?

Ja, ondanks de moeilijkheden op de energiemarkt kent UnitedConsumers nog steeds een korting van 10% op de gemiddelde landelijke energieprijs toe. Hierdoor is UnitedConsumers op dit moment een van de interessantste energieleveranciers voor consumenten.

Betaalt UnitedConsumers de opzegboete rechtstreeks aan mijn energieleverancier?

Betaalt UnitedConsumers de opzegboete rechtstreeks aan mijn energieleverancier?

Nee, je dient de opzegboete eerst zelf aan je huidige energieleverancier te betalen en vervolgens de factuur aan UnitedConsumers te bezorgen. Je dient de factuur binnen drie maanden na de overstap aan UnitedConsumers te bezorgen. Dit kan gewoon per mail. Na het eerste contractjaar betaalt UnitedConsumers de opzegboete terug. Bij een energiecontract van een jaar betaalt UnitedConsumers maximaal €50 overstapboete terug per energiecontract. Bij een energiecontract voor stroom en gas gaat het met andere woorden om €100.

Wat is de afkomst van de energie van UnitedConsumers?

UnitedConsumers levert enkel 100% groene energie. Volgens het meest recente stroometiket gaat het om 100% windenergie. Deze windenergie is afkomstig uit het buitenland. Meer dan de helft van de windenergie is afkomstig uit Spanje en Italië. Daarnaast levert UnitedConsumers ook windenergie uit Frankrijk, België, Tsjechië en Noorwegen.