€150 bonus bij 3 jaar energiecontract van NLE Energie

Profiteren van een zeer laag energietarief? NLE heeft momenteel knetterscherpe tarieven, maar dat is nog niet alles. Want wie voor drie jaar een energiecontract bij deze energie-aanbieder afsluit, profiteert van de fijne Kom Erbij-bonus. Deze bonus wordt aan het einde van de jaarrekening verrekend.

Scherpe tarieven bij NLE

NLE is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland en laat klanten profiteren van scherpe energietarieven en energie aanbiedingen. Dat doet deze aanbieder al sinds 2005. Consumenten krijgen bij deze aanbieder altijd het beste aanbod. Het doel van de energie-aanbieder is de beste service te verlenen. Dat doet NLE door alleen maar groene windstroom aan te bieden. Dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee.

€150 bonus bij 3 jaar

Vaste energie tarieven. Gratis overstapservice. 100% groene energie.

Bekijk de aanbieding →

Voordeligste tarieven

Profiteer van 100% groene Europese windstroom en voordelige leveringstarieven. Er is een behoorlijke bonus voor nieuwe klanten van deze energie-aanbieder. Want wie nu voor een energiecontract met een looptijd van drie jaar kiest, profiteert drie jaar lang van de voordeligste tarieven, 100% groene windstroom en de Kom Erbij-bonus. Deze bonus heeft een waarde van 150 euro en wordt verrekend bij de eerste jaarfactuur.

Kom Erbij-bonus

De Kom Erbij-bonus is alleen geldig voor kleinverbruikers die zowel elektriciteit en gas afnemen bij NLE. De bonus is niet geldig voor bestaande klanten van de energie-aanbieder of nieuwe klanten die meer dan drie adressen in één keer willen aansluiten. Let op: in de berekening van het termijnbedrag is de bonus nog niet verwerkt. Bij het vroegtijdig annuleren van het contract of bij betalingsachterstanden vervalt het recht op de bonus. Het is dus de bedoeling om drie jaar lang klant te blijven. De overstap naar NLE wordt volledig geregeld door NLE.

Bekijk de aanbieding →

Veelgestelde vragen over de cashbackactie van NLE

Ontdek alles wat je moet weten over de cashbackactie van NLE! Ben je benieuwd wanneer de Kom Erbij-bonus wordt toegekend? Of vraag je je af of je als zonnepaneelbezitter van deze actie kunt profiteren? Lees verder voor alles over deze energie aanbieding van NLE.

Wanneer wordt de Kom Erbij-bonus toegekend?

Dit wordt verrekend op de eerste jaarnota. Dit wil zeggen dat je de bonus ook daadwerkelijk krijgt wanneer je verbruik in de lijn ligt van het geschatte verbruik. Indien je meer hebt verbruikt, wordt de bonus eerst aangewend om het meerbedrag te vergoeden.

Ik heb zonnepanelen. Kan ik ook van deze actie genieten?

Ja, maar zorg er wel voor dat de zonnepanelen bij de netbeheerder zijn geregistreerd zodat NLE de teruggeleverde energie kan verwerken.

Welke voorwaarden zijn aan de Kom Erbij-bonus verbonden?

De belangrijkste voorwaarde is dat op het moment van de vaststelling van de jaarnota alle termijnnota’s van het leveringsjaar moeten zijn voldaan. Ook eventuele incasso- en herinneringskosten moeten zijn voldaan. Indien dit niet het geval is, komt de bonus automatisch te vervallen.

Kunnen bestaande klanten van deze cashbackactie genieten?

Nee en in de voorwaarden staat bovendien te lezen dat ex-klanten die de afgelopen 60 maanden klant bij NLE zijn geweest, ook niet van deze cashbackactie kunnen genieten. Het is dus echt louter voorbehouden voor nieuwe klanten.

Geldt deze actie ook bij een variabel contract?

Nee, deze actie is enkel voorbehouden voor energiecontracten met een vaste looptijd.