Tijdelijk een Samsung Galaxy Tab E cadeau bij Essent

Essent biedt iets nieuws. De energieleverancier geeft tijdelijk een Samsung Galaxy Tab E cadeau aan iedere nieuwe klant die zijn of haar energiecontract oversluit naar Essent. Enkel nieuwe klanten komen in aanmerking voor deze energieactie. Kies voor een driejarig energiecontract en krijg een Samsung Galaxy Tab E cadeau, inclusief de zeer lage tarieven van Essent aan de hand van de ZekerheidsGarantie. Iedereen die nu stroom en gas oversluit naar Essent krijgt een tablet cadeau!
Tijdelijk een Samsung Galaxy Tab E cadeau bij Essent
  • kwalitatief hoogwaardige energie Vaste energietarieven
  • energie afkomstig uit nederland Nederlandse energie
  • klappende handen voor goede energie Goede recensies

Gratis Samsung Galaxy Tab E bij een driejarig contract

Consumenten die nu overstappen naar Essent krijgen een gratis tablet cadeau. Het gaat om de nieuwste Samsung Galaxy Tab E. Momenteel is Essent de enige energieleverancier die een tablet cadeau doet bij een overstap naar de energieleverancier.

De tablet is te verkrijgen door over te stappen naar Essent met zowel een stroom- als gascontract. Bij het afsluiten van het energiecontract profiteert de consument drie jaar lang van lage vaste energieprijzen. Bovendien krijgen consumenten het cadeau al meteen aan het begin van het energiecontract. Naast dit gratis cadeau krijgen consumenten ook de voordeligste tarieven van Essent op stroom en gas, aan de hand van de ZekerheidsGarantie.

Voorwaarden voor deze Essent-aanbieding

De gratis Samsung Galaxy Tab E wordt weggegeven aan alle consumenten die nu overstappen naar een nieuw energiecontract bij Essent. Om in aanmerking te komen voor dit welkomstcadeau moet men een driejarig contract afsluiten voor de levering van zowel stroom als gas. Dankzij Essent ZekerheidsGarantie profiteren consumenten drie jaar lang van lage energietarieven.

Deze aanbieding is enkel bedoeld voor nieuwe klanten van Essent. De Samsung Galaxy Tab E 9.6 is een dunne tablet met Quad-core processor en is nu gratis bij de overstap naar een driejarig Essent-contract. De opslagcapaciteit van de tablet is met een MicroSD-kaart uit te breiden tot 128 GB. Deze actie is alleen geldig via onze website en is om die reden niet terug te vinden op de website van Essent.

Overstappen naar Essent

Om deze mooie tablet cadeau te krijgen, stapt men vandaag nog over naar Essent. Essent biedt bij een driejarig contract lage energietarieven en een gratis tablet. Essent biedt volledig groene stroom aan. Daarnaast krijgen klanten van Essent ieder jaar 125 tot wel 500 gratis Air Miles. Overstappen gaat heel eenvoudig, want deze energieleverancier heeft een eigen overstapservice.

Dat betekent dat bij een overstap naar energieleverancier Essent zij het huidige energiecontract opzeggen en alles regelen. Ondertussen blijft de levering van stroom en gas gewaarborgd. Het cadeau, in dit geval de Samsung Galaxy Tab E tablet, wordt binnen negen weken na bevestiging van de overstap thuis bij de consument geleverd. Het is mogelijk om al zes maanden voor het einde van het huidige energiecontract over te stappen naar Essent. Eerder overstappen is in sommige gevallen ook mogelijk, maar het is raadzaam dan eerst te bekijken of de energieleverancier al dan niet een boete oplegt. Bij het te vroeg overstappen kan men een overstapboete krijgen. Vanwege de waarde van de Samsung Galaxy Tab E betaalt Essent de overstapboete niet.

Veelgestelde vragen over de gratis Samsung-tablet bij Essent

handjes in de lucht voor goede energie Waarom krijg ik tegenwoordig geen gratis tablet bij Essent?

Er was een tijd dat vrijwel iedere energieleverancier gratis tablets weggaf. Deze tablets maakten het namelijk mogelijk om hun energiebespaarapp te gebruiken en zelf energiezaken te regelen. Bovendien was er toen nog ongelofelijk veel vraag naar dergelijk tablets. Intussen heeft vrijwel iedereen een tablet of een smartphone en draagt het weggeven van tablets enkel nog maar bij aan de wegwerpeconomie. Daarom geeft Essent, net zoals veel andere energieleveranciers, tegenwoordig de voorkeur aan cashbackacties. Zo kan je kopen wat je echt leuk vindt en effectief nodig hebt.

energie dat geld bespaart Wat kost de Samsung Galaxy Tab E 9.6?

De destijds gratis weggegeven Samsung Galaxy Tab E 9.6 was toen voor 200 tot 250 euro te verkrijgen. Sindsdien is deze tablet grotendeels uit de handel gehaald, maar bij Amazon is deze tablet wel nog steeds te verkrijgen. Daar wordt deze tablet voor ongeveer 220 euro verkocht. Het was dan ook een heel mooie aanbieding van Essent.

klappende handen voor goede energie Was de Samsung Galaxy Tab E 9.6 een goede tablet?

Ja. Het is niet omdat een tablet gratis wordt weggegeven dat het automatisch rommel is. Deze tablet werkte heel snel, had een prima kwaliteit en een goede accu. Tegenwoordig is deze tablet echter verouderd en voorbijgestreefd door betere exemplaren.

vinkje voor goede energie Zijn er energieleveranciers die wel nog steeds gratis tablets weggeven?

Dit is heel uitzonderlijk. Onder andere Vattenfall geeft sporadisch nog eens een tablet weg. Daarnaast zijn er energieleveranciers die je zelf je cadeau laten kiezen. Sommige energieleveranciers geven ook Wehkamp- of bol.com-cadeaubonnen weg waarmee je zelf een tablet kan kopen. Onder andere Essent werkt vaak op deze manier.

recycling en weggooien van energie gerelateerde producten Ik krijg een nieuwe tablet en heb nog een oude tablet. Wat doe ik daarmee?

Als de oude tablet nog werkt, kan je het altijd naar een kringloopwinkel brengen of het aanbieden via een tweedehandswebsite. Als de tablet hopeloos is verouderd of niet goed meer werkt, kan je de tablet inleveren bij de Milieustraat van je gemeente. Sommige winkels bieden ook een oud-voor-niets-regeling aan waarbij je je oude tablet gratis kan inleveren, ook als je er niks aanschaft.