Nieuwe klanten ontvangen tot €200 shoptegoed bij Coolblue Energie (verlopen)

De bekende webwinkel Coolblue biedt sinds kort ook energie aan. Voor wie al eens winkelt bij Coolblue, kan dit een interessante keuze zijn. Klanten van Coolblue Energie krijgen namelijk exclusieve kortingen op energiebesparende en energiezuinige producten. Zo helpt Coolblue Energie je energie te besparen. Daarnaast kan je via Coolblue ook zonnepanelen kopen en hebben ze regelmatig een interessante energie aanbieding voor nieuwe klanten. Momenteel is er zo'n energie aanbieding die we zeker aanbevelen. Je krijgt namelijk tot €200 shoptegoed bij Coolblue.
Nieuwe klanten ontvangen tot €200 shoptegoed bij Coolblue Energie (verlopen)
 • kwalitatief hoogwaardige energie 100% groene energie
 • vinkje voor goede energie Tot €300 shoptegoed
 • liefdevolle energie aanbieding en leverancier Korting op groene producten

Bij Coolblue verkopen ze alles dat een stekker heeft of dat oplaadbaar is. Dan is het niet gek om ook de benodigde stroom zelf te verkopen. De expertise op het gebied van energieverbruikers laat zich nu vertalen in een nieuw product. Maar het laat zich ook aanwenden voor een nieuw doel: energie besparen. Daarom krijgen energieklanten een korting op energiebesparende producten en is er ook deze energie aanbieding, waarbij je tot €200 shoptegoed krijgt bij Coolblue. Coolblue kiest voor een select assortiment met kwaliteitsvolle producten die steevast een beperkt energieverbruik hebben. Daarbovenop helpt Coolblue Energie je inzicht te krijgen in je energieverbruik en kan je zelfs zonnepanelen en laadpalen laten plaatsen. Eigenlijk zijn er dus heel wat redenen om voor Coolblue Energie te kiezen. En deze energie aanbieding is daar hoe dan ook een belangrijke reden van.

Laurens Arends

Coolblue-shoptegoed bij Coolblue Energie is enerzijds logisch, maar er is wel een nadeel: het aanbod bij Coolblue is flink kleiner dan bij bol.com. Bovendien is een cadeaubon minder interessant dan een cashback. Desondanks zijn er ook pluspunten. Zo krijg je ook al shoptegoed bij een eenjarig energiecontract of als je enkel stroom afneemt.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.4

Voordelen

 • €50 shoptegoed bij 1 jaar stroom
 • €100 shoptegoed bij 3 jaar stroom
 • €100 shoptegoed bij 1 jaar stroom en gas
 • €200 shoptegoed bij 3 jaar stroom en gas
 • Groene stroom uit Nederland

Nadelen

 • Cadeaubon is enkel uit te geven bij Coolblue
 • Enkel voor nieuwe klanten
 • Verplichte automatische incasso
 • Verlies van shoptegoed bij betalingsachterstand
 • Deels terugbetalen bij voortijdige beëindiging

Energie aanbieding: €50 tot €300 shoptegoed bij Coolblue

Bij deze energie aanbieding krijg je tot €300 shoptegoed bij Coolblue. Om het volledige shoptegoed te krijgen, moet je wel kiezen voor drie jaar stroom en gas. Kies je enkel voor gas of stroom? Dan krijg je 50% minder shoptegoed. Kies je voor een energiecontract van één jaar? Dan krijg je €50 shoptegoed per energieproduct. Deze energie aanbieding is er enkel voor nieuwe klanten en het shoptegoed kan enkel worden gebruikt op Coolblue.nl. Daarbovenop reken je wel op een aantal extra voordelen, zoals korting op energiebesparende producten. En als klant van Coolblue Energie krijg je ook nog eens €150 korting op hun zonnepanelen.

Energie aanbieding van Coolblue Energie

Conclusie: interessante energie aanbieding voor klanten van Coolblue

Coolblue Energie is een vrij nieuwe speler op de energiemarkt. Vandaar ook deze extra scherpe energie aanbieding waarbij je tot €200 shoptegoed krijgt. Het is een mooie energie aanbieding die nog mooier wordt dankzij de scherpe energietarieven en de vele extraatjes, zoals korting op zonnepanelen en korting op smart home producten. Echter, het gaat niet om een cashback en bovendien is het aanbod beperkter dan bij bijvoorbeeld bol.com. Alsook is Coolblue lang niet altijd de goedkoopste webwinkel. Er zijn dus wel een aantal kleine minpuntjes, maar klanten van Coolblue kiezen vaak voor deze webwinkel omwille van de uitstekende service en de goede voorwaarden. Voor hen is deze energie aanbieding natuurlijk heel interessant.

Wat zijn de actievoorwaarden voor deze energie aanbieding van Coolblue Energie?

Deze energie aanbieding van Coolblue Energie is er enkel voor nieuwe klanten. Dit zijn klanten die de afgelopen twaalf maanden geen klant van Coolblue Energie zijn geweest. Daarnaast ben je verplicht om te kiezen voor een automatische incasso. Bovendien verlies je je aanspraak op het tegoed als je de leveringsovereenkomst voortijds beëindigt of als je een betalingsachterstand hebt.

Ik stap voortijds over en heb mijn Coolblue-shoptegoed al gebruikt. Wat nu?

Dan mag Coolblue Energie het shoptegoed deels terugvorderen ten bedrage van €50 per energieproduct. Als je stroom en gas afneemt, moet je dus €100 shoptegoed terugbetalen. Dit komt bovenop eventuele andere opzegboetes.

Wanneer en hoe krijg ik mijn Coolblue-shoptegoed?

Je krijgt je Coolblue-shoptegoed maximaal drie maanden na de start van de energielevering. Je Coolblue-tegoed wordt aan je Coolblue-account toegevoegd. Je hebt vervolgens twaalf maanden de tijd om het Coolblue-shoptegoed te gebruiken.

Op welke Coolblue-producten krijg ik korting?

Je krijgt €150 korting op zonnepanelen, €75 korting op een laadpaal en op energiebesparende producten en op producten met het label Coolblue’s Groene Keuze. Het bedrag van de korting verschilt per product en productcategorie. Zo ontvang je tot €15 korting op slimme stekkers en tot €400 korting op televisies.

Hoe koop ik producten met korting?

Dit verloopt via de Coolblue Energie-bespaarwinkel. Eenmaal Coolblue is gestart met het leveren van energie krijg je toegang tot deze afgeschermde online winkel.