ENGIE BespaarPakket t.w.v. €144

Overstappen van energieleverancier is een kleine moeite, maar betekent misschien een wereld van verschil. De energietransitie is in volle gang, zo stelt ENGIE. Deze energie-aanbieder wil overal ter wereld schone energie uit wind, zon en water. Deze energie-aanbieder is wereldwijd de grootste investeerder in duurzame energie.
ENGIE BespaarPakket t.w.v. €144
  • energie afkomstig uit nederland 100% groene stroom uit Nederland
  • handjes in de lucht voor goede energie 94% van de klanten positief
  • winnaar omtrent energie Inzicht & grip op energie met gratis app

Bespaarpakket van ENGIE

Dat is mooi, maar als consument wil men uiteraard profiteren van kortingen en lage tarieven. Dat kan, want Energie biedt namelijk een slim ENGIE Bespaarpakket ter waarde van 144 euro. Samen met de slimme bespaarvideo’s helpt dit pakket om het energieverbruik van elk huishouden verder omlaag te brengen. De consument ontvangt dit pakket als hij een driejarig energiecontract met groene stroom en CO2-gecompenseerd gas afsluit.

Met de smart home producten in het Bespaarpakket, ter waarde van 144 euro, kan men op een eenvoudige manier energie besparen. Dit pakket bestaat uit een WOOX-slimme-stekkerdoos, een WOOX-slimme-stekker en twee WOOX-ledlampen. Daarnaast bestaat het pakket uit de nieuwste Google Nest Mini, hierdoor werken alle producten in het pakket aan de hand van stembediening.

Voorwaarden van deze actie

Iedereen kan nu van dit pakket genieten door een energiecontract met een looptijd van drie jaar af te sluiten bij energieleverancier ENGIE. Om van dit pakket te kunnen genieten, moet er gebruik worden gemaakt van een code die drie weken na het afsluiten van het energiecontract wordt opgestuurd. Daarbij mag men de actie niet hebben geannuleerd. Door de bestelcode te verzilveren, wordt het pakket vervolgens thuis afgeleverd.

Het voordeel is dat niet alleen consumenten maar ook ondernemers kunnen profiteren van deze actie. Als ondernemer is het mogelijk een driejarig energiecontract af te sluiten met groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Zo krijgen niet alleen consumenten maar ook zakelijke gebruikers het ENGIE Bespaarpakket ter waarde van 144 euro cadeau. Op die manier wordt het verlagen van de energiekosten voor bedrijven nog gemakkelijker!

Veelgestelde vragen over een energiecontract bij ENGIE

verantwoorde energie aanbieding Wat is het Trees for All-programma?

ENGIE compenseert de CO2-uitstoot van haar klanten door deel te nemen aan dit programma. Hierbij worden bomen geplant die CO2 in zuurstof omzetten. Deze bomen worden vaak in het buitenland aangeplant, maar regelmatig organiseert ENGIE ook Boomplantdagen, waarbij ENGIE-bossen worden aangelegd in Nederland. Zo staan er intussen al 18.000 ENGIE-bomen in het natuurgebied Sang en Goorkens en 12.000 ENGIE-bomen in het natuurgebied Hollandse Hout.

de zon en energie Ik wek zelf zonne-energie op. Kan ik dan ook genieten van acties van ENGIE?

De acties van ENGIE zijn ook toegankelijk voor mensen die zelf zonne-energie opwekken.

vinkje voor goede energie Wat moet ik doen zodat ENGIE de boete van mijn huidige energieleverancier betaalt?

Ga eerst na of je recht hebt op een terugbetaling. Hiervoor dien je te kiezen voor een contract met een looptijd van drie jaar of langer. Indien dit het geval is, betaal je zelf de boete van je vorige energieleverancier. Nadien dien je de boete digitaal in via de online omgeving van ENGIE. Binnen de vijf werkdagen ontvang je een bevestiging. De boete wordt vervolgens twaalf weken na de startdatum van het energiecontract terugbetaald.

computer op zoek naar energie vraagstuk Wat kan ik allemaal doen in de MijnENGIE-omgeving?

In de online omgeving van ENGIE is het mogelijk om je persoonlijke gegevens te bekijken en aan te passen. Ook je overeenkomsten kan je er bekijken. Daarnaast regel je er ook je energiezaken. Je geeft er bijvoorbeeld een verhuizing door, je wijzigt er je termijnbedrag, je past er je betaalgegevens aan of je vraagt er de terugbetaling van een boetevergoeding aan. Ten slotte volg je er je energieverbruik op de voet.

handjes in de lucht voor goede energie Hoe maak ik een account aan voor de MijnENGIE-omgeving?

Nadat je klant bent geworden, duurt het ongeveer een minuut om een account aan te maken. Hierdoor dien je over je klantnummer, postcode en huisnummer te beschikken. Surf naar de website van ENGIE en klik op MijnENGIE om een account aan te maken. Als het niet lukt, helpt de klantendienst je graag verder.