UnitedConsumers aanbiedingen: eenvoudig besparen

De energieleverancier UnitedConsumers werd in 2000 opgericht en is een zogenaamd consumentencollectief. Het helpt consumenten te besparen door samen met duizenden anderen energie in te kopen.
  • kwalitatief hoogwaardige energie Eenvoudig besparen
  • kwalitatief hoogwaardige energie Royale welkomstbonus
  • kwalitatief hoogwaardige energie Scherpe tarieven

Veel betalen is nooit leuk, dat is wel duidelijk. Daarom werd UnitedConsumers in 2000 opgericht. Het is een consumentencollectief dat focust op het verlichten van de vaste lasten van de Nederlandse consument. De afgelopen jaren is het collectief steeds ambitieuzer geworden.

Door deel te nemen aan een consumentencollectief kan de consument flink besparen. Zo blijft er meer over voor de leuke dingen in het leven. UnitedConsumers focust op verschillende collectieven. Naast energie aanbiedingen gaat het bijvoorbeeld ook om autoverzekeringen en mobiele abonnementen.

1
€300 welkomstbonus en 10% korting op de gemiddelde energieprijzen

€300 welkomstbonus en 10% korting op de gemiddelde energieprijzen Welkomstbonus

  • kwalitatief hoogwaardige energie 100% groene windenergie
  • vinkje voor mooie korting 10% korting op de energieprijs
  • hartje voor extra korting Welkomstkorting van €300
2
10% korting en €140 welkomstbonus

10% korting en €140 welkomstbonus 10% korting

  • kwalitatief hoogwaardige energie Vanaf 1 jaar stroom en/of gas
  • vinkje voor mooie korting 10% korting op energieprijs
  • hartje voor extra korting Welkomstkorting tot €140

Goedkope energie in een collectief via United Consumers

Energie is een stuk goedkoper als de consument deelneemt aan een consumentencollectief. Een collectief betekent dat consumenten zich aansluiten bij een grote groep. Doordat het collectief een grote groep klanten in één keer bij dezelfde energieleverancier onderbrengt, is de onderhandelingspositie sterker. Hierdoor krijgt het collectief een flinke korting op de energieprijs. Die korting wordt rechtstreeks aan de consument doorgerekend, waardoor de energiekosten dalen. Zelfs als de consument momenteel nog door een energiecontract is gebonden, kan hij deze zonder problemen opzeggen. De opzegboete wordt namelijk door UnitedConsumers betaald.

UnitedConsumers levert altijd stroom en gas aan voordelige prijzen. Het enige dat de consument hoeft te doen, is over te stappen naar UnitedConsumers. De rest gaat vanzelf. En hoe meer consumenten zich bij het energiecollectief aansluiten, hoe lager de prijs van energie zal worden.

Altijd goedkope energie

Goedkope energie is er voor iedereen. Kiezen voor UnitedConsumers kan consumenten een besparing tot wel 340 euro opleveren in drie jaar tijd. Dat komt door de zogenaamde stapelkorting.

UnitedConsumers levert uiteraard ook groene stroom. De consument krijgt daarbij groene stroom voor hetzelfde lage tarief als grijze stroom.

Inmiddels heeft het energiecollectief al enkele honderdduizenden deelnemers. Hierdoor kan het collectief een behoorlijke korting bedingen. Gemiddeld bedraagt de korting 10% op de normale energieprijs.

Bespaar iedere maand op de vaste lasten door deel te nemen aan het energiecollectief. UnitedConsumers is al meerdere keren uitgeroepen tot de beste energieleverancier van Nederland. En wij begrijpen waarom.

Voordeel voorop

Bij UnitedConsumers staat het consumentenvoordeel altijd voorop. Het energiecollectief is zelfs goedkoper dan de regioleverancier. De verbruikskorting is gemiddeld 60 euro per jaar. Iedereen geniet er van een aantrekkelijke welkomstbonus en scherpe tarieven.

Op drie jaar tijd kunnen deelnemers ongeveer 340 euro besparen. Bovendien draagt het collectief bij aan een duurzame toekomst. Daarvoor worden wind- en waterkracht gebruikt. De basisredenering is dat groene stroom niet duurder hoeft te zijn dan grijze stroom.

Overstappen naar UnitedConsumers is heel eenvoudig. Vraag een contract aan bij UnitedConsumers en de energieleverancier doet de rest. Zelfs als men nog een contract heeft, wordt de opzegboete door het energiecollectief vergoed. Van het overstappen zelf merkt de consument eigenlijk niets. Met uitzondering van de fikse besparing, uiteraard.

De organisatie zelf is altijd toegankelijk en klantvriendelijk. Daarom maakt het bedrijf zoveel mogelijk gebruik van het internet. Grote kantoren, talloze werknemers of dure reclamecampagnes zijn er dan ook niet te vinden. Ook die besparingen voelt de consument in zijn portemonnee. Het vertrouwen in UnitedConsumers wordt bovendien beloond met allerlei kortingen.

Ten slotte hoeven consumenten nooit meer zelf meterstanden door te geven. De meterstanden worden per slot van rekening opgevraagd door UnitedConsumers. Het is lekker duidelijk en bovendien betaalt de consument nooit te veel.

Veelgestelde vragen over UnitedConsumers

kwalitatief hoogwaardige energie Is UnitedConsumers een energieleverancier?

Nee, UnitedConsumers is een consumentencollectief dat groot inkoopt en de korting doorrekent. Het brengt met andere woorden veel consumenten samen om hun onderhandelingspositie te versterken. Hierdoor kunnen jullie samen besparen op vaste lasten, zoals energie.

computer op zoek naar energie vraagstuk Hoe werkt de korting die ik via UnitedConsumers verzilver?

De korting wordt in een persoonlijk bespaartegoed toegekend. Dit kan je in een keer laten uitbetalen op je eigen bankrekening. Daarnaast kan je de opgespaarde korting ook verzilveren in hun Kadoshop. Als consumentencollectief kunnen ze namelijk extra gunstige prijzen afdwingen, waardoor je ook extra voordelig spullen kan kopen via UnitedConsumers.

energie aanbieding voor het hele gezin Kan ik alleen voor energie bij UnitedConsumers terecht?

UnitedConsumers helpt niet alleen te besparen op de energierekening, maar ook op de autoverzekering, de zorgverzekering, telefonie en tankkaarten.

agenda emoji Wanneer ontvang ik de korting van UnitedConsumers?

De korting is niet in het maandelijks te betalen termijnbedrag inbegrepen. Deze korting ontvang je één jaar later, net zoals de welkomstbonus.

verantwoorde energie aanbieding Ik wil groene stroom. Kan ik daarvoor bij UnitedConsumers terecht?

Ja, want standaard regelt UnitedConsumers alleen 100% groene stroom, afkomstig van windenergie.