150 euro voordeel bij Engie

€150 voordeel

150 euro voordeel bij Engie

 • Voordeel van 150 euro
 • Looptijd van ten minste één tot 4 jaar
 • Ook geldig voor bestaande klanten
 • 100 procent groene energie
 • Gratis Nest ook mogelijk
 • Voordelige tarieven
 • 8,4 Gemiddeld cijfer

Voordelen

 • 100 procent groene energie
 • Bestaande klanten profiteren ook van deze actie
 • Toegang tot handige Engie-app

Minpunten

 • Niet duidelijk of overstapboete vergoed wordt
 • Looptijd tenminste drie jaar
 • Alleen geldig bij gas én stroom

150 euro voordeel bij Engie info

Energie aanbieding: 150 euro voordeel bij Engie
Website URL https://www.engie-energie.nl
Aantal jaar: Drie jaar
Herkomst energie: Groene windenergie uit Nederland
Groene energie? Enkel groene energie
Grijze energie? Nee
Einddatum bonus: Tijdelijke aanbieding

Engie is een bekende energieaanbieder van 100 procent groene stroom. Wie nu een driejarig contract bij Engie afsluit, profiteert drie jaar lang van de vaste lage en voordelige tarieven. Bovendien geeft de energieleverancier 150 euro voordeel.

150 euro voordeel bij Engie

Engie is een bekende energieleverancier die steeds meer terrein wint in Nederland. Dat komt vooral door de voordelige en lage tarieven. Engie biedt namelijk altijd 100 procent groene stroom tegen een laag bedrag. Dat is wel zo voordelig voor het milieu en de portemonnee van de consument. Naast de lage tarieven krijgt de consument ook nog eens 150 euro voordeel en toegang tot de gratis Engie app.

Engie heeft een eigen windmolenpark. Daar komt alle groene energie vandaan. Bovendien profiteren consumenten die vandaag nog overstappen van een voordeel van 150 euro bij een driejarig energiecontract met Engie. Daarnaast krijgen klanten van Engie toegang tot de app van de energieleverancier, waarmee het mogelijk is alle energiezaken direct online te regelen. Daarnaast biedt de energieleverancier een goed inzicht van het energieverbruik van de klant. Daarmee wordt niet alleen een stukje bewustwording gecreëerd, het voorkomt ook nare verrassingen op de afrekening.

Voorwaarden 150 euro voordeel bij Engie

Om in aanmerking te komen voor de voordeelactie van Engie, moeten consumenten aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo krijgt men 150 euro voordeel, wanneer men een energiecontract met een looptijd van drie jaar aangaat. Dat lijkt vrij lang, maar in deze periode biedt Engie 100 procent groene stroom tegen een voordelig vast laag tarief.

Deze actie is bovendien enkel geldig voor consumenten die ervoor kiezen om zowel gas als stroom bij Engie af te nemen. De actie is geldig voor zowel nieuwe als bestaande klanten die hun energiecontract mogen verlengen.

Als nieuwe klant profiteren van deze actie? Dat kan. De voorwaarde is dat consumenten die al klant zijn bij Engie, gebruik maken van deze actie tijdens de actieperiode. Bovendien moeten zij al een nieuw contract mogen afsluiten. Het voordeel van deze voordeelactie is dus dat deze niet enkel voor nieuwe klanten geldt.

Overstappen naar Engie

Overstappen naar Engie is zeer eenvoudig. Binnen een paar minuten is de overstap online al geregeld. Het enige wat de consument hoeft te doen, is het overstapformulier in te vullen bij de nieuwe energieleverancier. Engie stuurt vervolgens een bevestigingsmail, waarin nog eens wordt vermeld dat men 14 dagen bedenktijd heeft. Na deze afkoelperiode stuurt de energieleverancier een bevestiging dat men is overgestapt. Het overstapproces van deze energieleverancier staat bekend als zeer goed; het overstapproces wordt gewaardeerd met maar liefst een 9,9!

Bij het overstappen naar Engie is het wel belangrijk eerst goed de voorwaarden van het huidige energiecontract door te nemen. Engie biedt namelijk geen vergoedingen voor overstapboetes met een energiecontract minder dan drie jaar. Weliswaar kent deze actie een contractduur van drie jaar, maar toch is niet volledig duidelijk of de overstapboete ook in dit geval vergoed wordt. Dit kan namelijk per actie verschillen. Lees eerst goed de actievoorwaarden door. Overstappen naar Engie is heel voordelig, omdat consumenten kunnen profiteren van een driejarig contract met vaste lage tarieven.

Bekijk →

Leave a Comment