Energie-aanbiedingen van Veba

Veba Energieservice BV is een energiebedrijf dat duurzame stroom aanbiedt aan zakelijke en particuliere gebruikers. Toch is het leveren van energie niet het enige doel van dit bedrijf. Het bedrijf ziet het grootser en wil met zijn diensten bijdragen aan een betere maatschappij waarbij het oog heeft voor het milieu en de toekomstige generaties. Daarom zet het energiebedrijf zich in om de energiesector een nieuwe richting uit te sturen.
  • kwalitatief hoogwaardige energie Groene energie
  • kwalitatief hoogwaardige energie Stroom tegen inkoopprijs
  • kwalitatief hoogwaardige energie Goede overstapservice

Over Veba

Volgens Veba is er nog te veel sprake van een graaicultuur op de energiemarkt. Daarom zet Veba zich in om zo duurzaam en eerlijk mogelijk groene stroom te leveren. Veba deelt de opbrengsten met al haar partners, zowel de klanten als de overheid. Het bedrijf is gevestigd in Veenendaal.

Veba voor thuis

Energie besparen is voor iedereen mogelijk, ook voor de particuliere consument. Dit is ook de mening van Veba. Volgens de energieleverancier kunnen consumenten hun energieverbruik drastisch verminderen door gebruik te maken van verschillende energiebesparende mogelijkheden. Daarom is Veba Thuis niet alleen een dienst die energie levert aan huishoudens, maar voorziet het tegelijkertijd een totaalpakket waarbij consumenten op allerlei mogelijke manieren hun koopwoning kunnen verduurzamen.

Dankzij stroom tegen inkoopprijs, opgewekt door windmolens in Europa, kunnen consumenten besparen op het energieverbruik en bovendien ook op de energierekening. Zo brengt Veba de energierekening van consumenten weer terug naar een betaalbaar niveau. Veba biedt bovendien een gratis energiecheck aan, waardoor men inzicht in het energieverbruik en controle over de energierekening krijgt.

Veba voor op de zaak

Veba Energieservice levert eveneens duurzame energie aan bedrijven. Zowel zzp, mkb als grootverbruikers laten ze niet in de kou. Op die manier kunnen ondernemers zich concentreren op de hoofdzaken van hun onderneming. Uiteraard is het afsluiten van een duurzaam energiecontract een belangrijke zaak. Daarom biedt Veba oplossingen op maat aan waarbij bedrijven zich voortaan geen zorgen meer hoeven te maken over energiezaken. Veba geeft een duidelijk inzicht over het energieverbruik van de onderneming. Op die manier weet de ondernemer precies wat hij verbruikt en wat hij jaarlijks betaalt. Het uitgangspunt is dan ook een duidelijke energierekening.

Duurzame energie van Veba tegen inkoopprijs

Veba biedt duurzame energie aan tegen inkoopprijzen. Daardoor garandeert Veba dat de consument nooit te veel betaalt. Er wordt 100 procent duurzame stroom geleverd. Deze stroom is opgewekt door windmolens in heel Europa. Zo weten consumenten waar en op welke manier de energie is opgewekt, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken.

Veba belooft controle op de energierekening. Daarom krijgen alle klanten van het energiebedrijf persoonlijke aandacht. Vlak voor het aflopen van het energiecontract biedt de leverancier een verlengingsvoorstel aan. De voorstellen zijn, zowel voor nieuwe klanten als voor bestaande klanten, erg aantrekkelijk. Na het verlengen van het contract levert Veba uiteraard nog steeds duurzame stroom tegen inkoopprijs.

Acties van Veba

Aangezien Veba energie tegen inkoopprijs garandeert, zal deze energieleverancier zich dan ook niet meteen actief inzetten om nieuwe klanten te winnen met kortingsacties. In plaats van tijdelijke acties voor nieuwe klanten, biedt Veba altijd een scherpe prijs aan voor de afname van energie. En zo wint iedereen, zowel nieuwe als oude klanten. Het is bij Veba Energieservice mogelijk om een energiecontract van 1 jaar zeker, 2 jaar zeker of 3 jaar zeker te nemen, gebaseerd op een standaard verbruik van 2.800 kWh stroom en 1200 m³ gas. De prijzen van een energiecontract bij Veba liggen tussen de 135 en 140 euro per maand.

Overstappen op Veba

Nieuwsgierig geworden naar Veba? Dan is het mogelijk een persoonlijke en vrijblijvende offerte te ontvangen. Overstappen naar Veba gaat heel eenvoudig: vraag bij Veba een nieuw energiecontract aan. De leverancier neemt dan contact op met de huidige energieleverancier om het huidige contract op te zeggen. Belangrijk: let hierbij goed op de opzegtermijn en de geldigheidsduur van het huidige contract. Doorgaans is overstappen mogelijk tot zes maanden voor het einde van het contract. Veba zal geen overstapboetes betalen en dus moeten consumenten de voorwaarden van het huidige contract goed doornemen.