Tot €150 korting bij een eenjarig energiecontract bij Vandebron

Wij mogen je een exclusieve kortingsactie van Vandebron voorstellen. Deze kortingsactie is er speciaal voor bezoekers van EnergieAanbieding.nl die oprecht kiezen voor groene energie en een uitstekende service. Bij Vandebron zitten zij wat dit betreft sowieso goed, want bij deze energieleverancier kies je zelf waar je energie vandaan komt. Als je het niet zo hebt voor bio-energiebronnen geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan Nederlandse wind- of zonne-energie. Met deze kortingsactie bewijst Vandebron dat de keuze voor duurzaamheid ook voordelig kan zijn. Dit doen ze overigens niet alleen met deze energie aanbieding maar ook met allerlei extra acties, zoals het energiecadeau. Wanneer iemand zich via jou bij Vandebron aanmeldt, krijgen zowel jij als je kennis 150 euro aan energie van hen cadeau.
Tot €150 korting bij een eenjarig energiecontract bij Vandebron
 • kwalitatief hoogwaardige energie 1 jaar gas en/of stroom
 • vinkje voor goede energie €75-150 cashback
 • verantwoorde energie aanbieding Echte groene stroom

Bij deze actie afficheert men een tot-korting. Dit wil zeggen dat de maximale korting wordt geafficheerd. Deze maximale korting, die oploopt tot 300 euro, ontvang je wanneer je kiest voor drie jaar prijszeker. Je maakt daarbij gedurende drie jaar de juiste keuze voor ons klimaat en bent langdurig zeker van een lage, vaste energieprijs. Je kan echter ook kiezen voor de formule één jaar prijszeker. In dit geval betaal je iets meer voor je energie en krijg je een korting van 150 euro. Deze kortingen gelden wel alleen wanneer je kiest voor stroom en gas bij Vandebron. Als je er alleen kiest voor elektriciteit (enkel voor gas kan je je er niet inschrijven) worden de kortingen gehalveerd en krijg je 75 of 150 euro korting, naargelang de duurtijd van het contract. Bij variabele energiecontracten worden er geen kortingen toegekend.

Laurens Arends

Een korting van 150 euro op wat automatisch al scherpe tarieven zijn, is uiteraard altijd mooi. Het is dan wel niet de ruimste korting die we dit jaar hebben gezien, maar zeker voor wie op zoek is naar een duurzame oplossing is deze korting mooi meegenomen. Ook de korting van 300 euro is interessant en zo hoef je gedurende een langere periode niet meer van energieleverancier over te stappen.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.5

Energie aanbieding: tot €300 cashback bij Vandebron

Een cashback van maximaal 300 euro is een mooie energie aanbieding, zeker wanneer we het hebben over groene energie waar geen greenwashing aan te pas komt. Een minpunt is wel het gebrek aan transparantie. Aan deze energie aanbieding worden er namelijk geen transparante voorwaarden gekoppeld. Bovendien is men nogal karig wat de informatie betreft. Zo is het niet duidelijk hoe en wanneer de energie aanbieding wordt toegekend en onder welke voorwaarden dit het geval is. Er wordt wel verwezen naar hun voorwaarden, maar daar vinden we de geldende actievoorwaarden niet terug. We hopen dat ze hierover nog helder communiceren. Zeker voor de ruimste energie aanbieding bij een driejarig energiecontract is dit heel belangrijk.

75 tot 300 euro korting bij Vandebron

Voordelen

 • Tot €300 korting
 • Ook korting op 1-jarig energiecontract
 • Ook korting bij enkel stroom
 • 100% groene stroom
 • Zelf een energiebron kiezen

Nadelen

 • Geen korting bij enkel gas
 • Niet boetevrij overstappen
 • Betalen voor facturen
 • Onduidelijke voorwaarden
 • Geen welkomstcadeau

Conclusie: mooie energie aanbieding voor de milieubewuste consument

Voor wie een eenjarig energiecontract wil, is dit een mooie energie aanbieding. De onduidelijkheid over de actievoorwaarden is hier ook minder belangrijk, net omdat het om een eenjarige aanbieding gaat. Net zoals bij andere energieleveranciers krijg je de cashback gewoon op het einde van de periode toegewezen. Het ontbreken van duidelijke actievoorwaarden kan wel voor discussies zorgen bij voortijdige opzeggingen of bij achterstallen op het einde van het energiecontract. In principe speelt dit vooral in het voordeel van de consument.

Tot wanneer loopt deze energie aanbieding?

Deze energie aanbieding loopt tot en met 31 december 2021. Eventueel kan het nog worden verlengd, maar daarover is momenteel nog geen duidelijkheid.

Voor wie is deze energie aanbieding?

Deze energie aanbieding is er voor klanten die naar Vandebron overstappen. Het gaat daarbij wel alleen om huishoudens die maximaal 10.000 m³ gas en 10.000 kWh verbruiken.

Wat is de vriendenkorting?

Bij de vriendenkorting krijg je tot 150 euro korting als je iemand naar Vandebron doet overstappen. Ook de nieuwe klant ontvangt een korting tot 150 euro. Voor een eenjarig energiecontract bedraagt de korting 100 euro. Hierdoor is onze exclusieve energie aanbieding interessanter.

Hoeveel vrienden mag ik uitnodigen voor de vriendenkorting?

Je mag onbeperkt vrienden uitnodigen en kortingen blijven opstapelen. Met een gelukje en een grote vriendenkring spaar je zo je hele energierekening bij elkaar.

Zal Vandebron eventuele opzegvergoedingen bij mijn huidige energieleverancier terugbetalen?

Nee, deze vergoedingen moet je zelf betalen. Ga daarom altijd goed na wanneer het contract bij de huidige energieleverancier afloopt en geef dit correct door aan Vandebron.