Een gratis Samsung tablet bij een driejarig contract van Essent

Gratis Samsung tablet

Een gratis Samsung tablet bij een driejarig contract van Essent

  • Gratis Samsung Galaxy E tablet bij nieuw contract.
  • Looptijd van het contract is tenminste drie jaar.
  • Enkel geldig voor contract met zowel gas als stroom.
  • Lage tarieven door drie jaar ZekerheidsGarantie

Voordelen

  • Lage tarieven dankzij ZekerheidsGarantie
  • Nu met gratis Samsung tablet
  • Ieder jaar tot wel 500 Air Miles gratis

Minpunten

  • Essent betaalt de overstapboete niet
  • Contract loopt drie jaar
  • Actie is enkel voor nieuwe klanten

Een gratis Samsung tablet bij een driejarig contract van Essent info

Energie aanbieding: Een gratis Samsung tablet bij een driejarig contract van Essent
Website URL https://www.essent.nl
Aantal jaar: drie jaar
Herkomst energie: Groene energie van Europese windmolens
Groene energie? Enkel groene energie
Grijze energie? Nee
Einddatum bonus: Einddatum onbekend

Essent biedt iets nieuws. De energieleverancier geeft tijdelijk een Samsung Galaxy Tab E cadeau aan iedere nieuwe klant die zijn of haar energiecontract oversluit naar Essent. Enkel nieuwe klanten komen in aanmerking voor deze actie. Kies voor een driejarig energiecontract en krijg een Samsung Galaxy Tab E cadeau, inclusief de zeer lage tarieven van Essent aan de hand van de ZekerheidsGarantie. Iedereen die nu stroom en gas oversluit naar Essent krijgt een tablet cadeau!

Gratis Samsung Galaxy Tab E bij driejarig contract

Consumenten die nu overstappen naar Essent, krijgen een gratis tablet cadeau. Het gaat om de nieuwste Samsung Galaxy Tab E. Momenteel is Essent de enige energieleverancier die een tablet cadeau doet bij een overstap naar de energieleverancier.

De tablet is te verkrijgen door over te stappen naar Essent met zowel een stroom- als gascontract. Bij het afsluiten van het energiecontract profiteert de consument van 3 jaar lang lage vaste energieprijzen. Bovendien krijgen consumenten het cadeau meteen al aan het begin van het energiecontract. Naast dit gratis cadeau krijgen consumenten ook de voordeligste tarieven van Essent op stroom en gas aan de hand van de 3 jaar ZekerheidsGarantie.

Voorwaarden voor deze Essent aanbieding

De gratis Samsung Galaxy Tab E wordt weggegeven aan alle consumenten die nu overstappen op een nieuw energiecontract bij Essent. Om in aanmerking te komen voor dit welkomstcadeau moet men een driejarig contract afsluiten voor de levering van zowel stroom als gas. Dankzij Essent ZekerheidsGarantie profiteren consumenten van 3 jaar lang lage energietarieven.

Deze aanbieding is enkel bedoeld voor nieuwe klanten van Essent. De Samsung Galaxy Tab E 9.6 is een dunne tablet met Quadcore processor. De tablet is uit te breiden tot een opslag van 128 GB aan de hand van MicroSD en is nu gratis bij de overstap naar een driejarig Essent-contract. Deze actie is alleen geldig via onze website en is om die reden niet terug te vinden op de website van Essent.

Overstappen naar Essent

Om deze mooie tablet cadeau te krijgen, stapt men vandaag nog over naar Essent. Essent biedt bij een driejarig contract lage energietarieven en een gratis tablet. Essent biedt volledig groene stroom aan. Daarnaast krijgen klanten van Essent ieder jaar 125 tot wel 500 gratis Air Miles. Overstappen gaat heel eenvoudig, want deze energieleverancier heeft een eigen overstapservice.

Dat betekent dat bij een overstap Essent het huidige energiecontract opzegt en deze oversluit naar de nieuwe energieleverancier. Ondertussen blijft de levering van stroom en gas gewaarborgd. Het cadeau, in dit geval de Samsung Galaxy Tab E tablet, worden binnen negen weken na bevestiging van de overstap thuisgestuurd. Het is mogelijk om al zes maanden voor het einde van het huidige energiecontract over te stappen naar Essent. Eerder overstappen is in sommige gevallen ook mogelijk, maar het is raadzaam dan eerst te bekijken of de energieleverancier geen boete oplegt. Bij het te vroeg overstappen kan men een overstapboete krijgen.

Vanwege de waarde van de Samsung Galaxy Tab E, betaalt Essent de overstapboete niet.

Bekijk →

Leave a Comment