€175 cashback bij een eenjarig contract ‘Wind&Gas’ van Eneco

€200 cashback

€175 cashback bij een eenjarig contract ‘Wind&Gas’ van Eneco

  • 200 euro cashback bij eenjarig contract
  • Altijd lage prijzen tegen vast tarief dat per maand en jaarlijks voldaan kan worden
  • Energiecontract wordt niet stilzwijgend verlengd
  • 200 euro cashback na einde contract op je rekening

Voordelen

  • Deze actie is ook geldig voor huidige klanten
  • 200 euro cashback bij 1-jarig contract
  • Eneco betaalt overstapboete bij 3-jarig contract

Minpunten

  • Vergoeding overstapboete enkel bij 3-jarig contract
  • Enkel bij gas- en stroom contract
  • Cashback pas na einde contract en niet vooraf/gedurende het termijn

€175 cashback bij een eenjarig contract ‘Wind&Gas’ van Eneco info

Energie aanbieding: €175 cashback bij een eenjarig contract ‘Wind&Gas’ van Eneco
Website URL www.eneco.nl
Aantal jaar: 1 jaar
Herkomst energie: Groene energie uit Europa
Groene energie? Enkel groene energie
Grijze energie? Nee
Einddatum bonus: Einddatum onbekend

eneco energie aanbiedingGoed nieuws voor iedereen die de wereld een stukje groener wil maken: dit kan met korting. Wie nu overstapt naar Eneco Wind&Gas met een looptijd van één jaar, krijgt aan het einde van het jaar 200 euro cashback. Daarna wordt het contract niet stiekem verlengd, waardoor daarna overstappen weer mogelijk is.

Eneco staat bekend om haar toonaangevende slimme energieproducten, zoals bijvoorbeeld slimme meter Toon. Het voordeel van deze actie is dat ook huidige klanten van Eneco mee kunnen doen met deze actie. Er zijn twee voorwaarden: het energiecontract moet zijn afgelopen en men sluit een stroom- en gas contract af. Profiteer nu van de lage tarieven van Eneco en stap vandaag nog over.

200 euro cashback bij Eneco

Nu voor iedereen die een eenjarig contract bij Eneco afsluit: 200 euro cashback op de energierekening. Eneco biedt als energieleverancier al lage tarieven, maar geeft ook nog eens 200 euro terug op de energierekening. Aan het einde van het eerste jaar krijgt de consument maar liefst 200 euro terug.

Het gaat hier om een exclusief aanbod van de energieleverancier. Iedereen die nu een eenjarig contract voor Eneco Europese Wind & Gas afsluit, komt in aanmerking voor de 200 euro cashback. Door nu over te stappen naar Eneco, krijgen consumenten één jaar lang de lage vaste tarieven en 100 procent groene stroom. Het contract loopt automatisch op en wordt niet stiekem verlengd.

Voorwaarden 200 euro cashback bij Eneco

De voorwaarden voor de 200 euro cashback zijn bij Eneco heel voordelig. Iedereen die nu tenminste één jaar Europese Wind & Gas van Eneco afsluit, komt in aanmerking voor 200 euro cashback. Dit betekent dat de consument zowel het gas- als energiecontract moet oversluiten naar deze energieaanbieder.

Door over te stappen naar Eneco profiteert men van de vaste lage prijzen van zowel 100% groene stroom als gas. Doordat het contract automatisch afloopt, wordt deze niet stilzwijgend verlengd. Het contract heeft een looptijd van slechts een jaar, waardoor men aan het einde van het jaar flexibel kan overstappen. Uiteraard is het ook mogelijk het contract opnieuw te verlengen, tegen een mooi aanbod. Zo kunnen consumenten flink besparen en profiteren van de acties van de energieleverancier.

Het voordeel van deze actie is dat het hier slechts om een eenjarig contract krijgt. Tijdens het contract profiteert men van lage tarieven en bespaartips. Deze energie aanbieding is exclusief te vinden via deze website. Het mooie van de actie is dat ook huidige klanten waarvan het contract is afgelopen, in aanmerking komen voor de 200 euro cashback.

Overstappen naar Eneco

Overstappen naar Eneco kan lonen, wanneer men kiest voor een stroom- en gas contract bij Eneco. Dit kan aan de hand van het pakket ‘Wind&Gas’ van Eneco. De energieleverancier heeft met innovatieve technieken als Toon haar sporen in de energiemarkt ruimschoots verdiend. Daarnaast zet Eneco zich in voor consumenten om zoveel mogelijk te kunnen besparen. Zo krijgt men een goed inzicht van het huidige energieverbruik. Onder meer aan de hand van slimme energieproducten. Eneco biedt enkel 100% groene stroom aan.

Zo profiteert men van vaste lage prijzen, 100 procent groene energie en wordt de wereld weer een stukje groener. Overstappen naar Eneco is heel eenvoudig dankzij de overstapservice. Eneco zegt dan het oude energiecontract op. Wie toch te maken krijgt met een overstapboete, krijgt bij een minimaal driejarig contract de overstapboete tot 125 euro per product vergoed.

Bekijk →

Leave a Comment