Eneco geeft gratis Toon en Philips Hue weg

Gratis Toon & Philips Hue

Eneco geeft gratis Toon en Philips Hue weg

  • Gratis slimme producten bij vierjarig contract
  • Vier jaar lang vaste lage tarieven
  • Energiecontract wordt niet stilzwijgend verlengd en je krijgt tijdig bericht
  • Ook geldig voor bestaande klanten

Voordelen

  • Deze actie is ook geldig voor huidige klanten
  • Slimme producten vertegenwoordigen hoge waarde
  • Eneco betaalt overstapboete bij deze aanbieding

Minpunten

  • Actie alleen online geldig
  • Looptijd van het contract is vier jaar
  • Actie alleen geldig bij vierjarig contract

Eneco geeft gratis Toon en Philips Hue weg info

Energie aanbieding: Eneco geeft gratis Toon en Philips Hue weg
Website URL www.eneco.nl
Aantal jaar: 4 jaar
Herkomst energie: Groene energie uit Europa
Groene energie? Enkel groene energie
Grijze energie? Nee
Einddatum bonus: Tijdelijke aanbieding

Nederlandse huishoudens worden steeds slimmer in het besparen van energie. Dat komt doordat er meer inzicht is, mede dankzij de slimme meter van Eneco. Eneco heeft een toonaangevende slimme meter ontwikkeld die ‘Toon’ heet. Ook het huis is vanaf nu een stuk slimmer dankzij de sfeervolle Philips Hue-verlichting. Iedereen kan beide producten gratis in huis halen, dankzij de actie van Eneco.

Gratis Toon en Philips Hue bij Eneco

Toon helpt om slimmer om te gaan met energieverbruik. Daarom krijgen klanten die gebruikmaken van Toon een beter, up-to-date inzicht van het verbruik in een huishouden. Bovendien is dankzij het Philips Hue-pakket het lichtverbruik in huis helemaal naar wens in te regelen. Deze producten zijn vanaf nu gratis te verkrijgen en worden bovendien ook gratis geïnstalleerd, wanneer men kiest voor een 4-jarig energiecontract bij Eneco. Men profiteert dan vier jaar lang van een vaste lage prijs voor gas en stroom.

Wie nu overstapt naar Eneco, krijgt een gratis Toon slimme meter thuis geïnstalleerd. Middels een app is het energieverbruik in de woning real-time bij te houden. Bovendien krijgt men ook een gratis Philips Hue startpakket cadeau. Op die manier is het gemakkelijk om lampen op afstand uit te schakelen of te dimmen. Bovendien ondersteunt de Philips Hue een programma, zodat men op ieder gewenst tijdstip de lampen automatisch aan- of uit kan zetten. Dit aanbod geldt enkel online en is niet telefonisch bij Eneco te verkrijgen.

Voorwaarden gratis Toon en Philips Hue bij Eneco

Er gelden een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor de gratis Toon meter en Philips Hue verlichting. Zo gaat het hier om een exclusief online aanbod. Om in aanmerking te komen voor deze actie, dient men gebruik te maken van deze pagina. Bovendien geldt deze aanbieding enkel voor het product ‘EcoStroom en Aardgas 4 jaar’.

Door over te stappen naar EcoStroom en Aardgas 4 jaar, profiteert de consument van vier jaar lang vaste lage tarieven. Bovendien krijgt hij 100% groene stroom geleverd. Wie een contract van vier jaar afsluit, krijgt een contract dat automatisch afloopt. Na einde van de contractperiode is het mogelijk weer over te stappen naar een andere energieaanbieder.

De Toon en Hue zijn een gouden combinatie. Ten eerste helpt Toon ter waarde van 200 euro om meer energie in huis te besparen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op afstand de verwarming in huis te bedienen. Bovendien krijgt men real-time inzage van het energieverbruik. De Philips Hue-lampen bieden bovendien slimme verlichting. Dat betekent dat de LED-lampen zeer energiezuinig zijn en dat deze bovendien eenvoudig te bedienen zijn met een app. Dat betekent dat de lampen ook op afstand aan- of uitgezet kunnen worden. De Philips Hue-lampen bieden bovendien ook sfeer door het licht te dimmen. Met Philips Hue is het mogelijk het hele huis te voorzien van slimme verlichting.

Overstappen naar Eneco

Wie vandaag nog overstapt naar Eneco EcoStroom en Aardgas 4 jaar, krijgt een vierjarig contract met gedurende de contractperiode vaste lage prijzen. Daardoor is het mogelijk fors te besparen op de energierekening. Eneco zet zich in om het inzicht van energieverbruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij een overstap naar Eneco kiest men bovendien voor een duurzamere wereld. Mede door het inzicht in het stroomverbruik, maar ook vanwege het feit dat Eneco 100 procent groene stroom levert.

Houd wel goed de overstap termijn in de gaten. Het is doorgaans mogelijk zes maanden voor het einde van het huidige contract over te stappen naar een nieuwe energieaanbieder. Omdat deze aanbieding enkel geldt voor een contract met een looptijd van vier jaar, vergoedt Eneco de overstapboete tot 125 euro per product, voor zowel stroom als gas. Bovendien is het aanbod ook geldig voor consumenten die al klant bij Eneco zijn, maar wiens contract is afgelopen.

Bekijk →

Leave a Comment