Deal Direct geeft een Bol.com cadeaubon (€75) weg (verlopen)

Alternatief: €150 cashback bij OXXIO

Deal Direct geeft een Bol.com cadeaubon (€75) weg (verlopen)

 • Looptijd van slechts een jaar.
 • Bedoeld voor consumenten die gas en stroom afsluiten in één contract.
 • Zeer lage tarieven voor gas en stroom.
 • Cadeaubon van Bol.com t.w.v. 75 euro binnen negen weken thuisgestuurd
 • Gratis gebruik maken van overstapservice

Voordelen

 • Looptijd van het contract is slechts een jaar
 • EnergieDirect biedt een overstapservice
 • Altijd 100% groene stroom, opgewekt in Europa

Minpunten

 • Actie is enkel geldig voor nieuwe klanten
 • Actie is enkel geldig voor consumenten die gas en stroom afsluiten.
 • EnergieDirect betaalt geen overstapboetes

Deal Direct geeft een Bol.com cadeaubon (€75) weg (verlopen) info

Energie aanbieding: Deal Direct geeft een Bol.com cadeaubon (€75) weg (verlopen)
Website URL https://www.dealdirect.nl
Aantal jaar: 1 jaar
Herkomst energie: Europese (wind)energie
Groene energie? Ja, enkel groene energie
Grijze energie? Energiedirect.nl werkt niet met grijze energie
Einddatum bonus: Nog niet bekend

DealDirect heeft regelmatig scherpe acties voor nieuwe klanten die een energiecontract willen afsluiten bij deze energieleverancier. Zo krijgen consumenten momenteel een cadeaubon van 75 euro thuisgestuurd bij het afsluiten van een energiecontract voor zowel gas als stroom. Deze cadeaubon kan worden besteed bij de webwinkel bol.com, de winkel met een aanbod van maar liefst 15 miljoen artikelen. Het contract is slechts een jaar geldig, waardoor men flexibel kan blijven overstappen.

Een gratis cadeaubon van DealDirect

Door regelmatig over te stappen van energieleverancier kan men profiteren van kortingen. Zo geeft DealDirect nu een gratis bol.com cadeaukaart weg aan iedere consument die overstapt naar Energiedirect.nl. De cadeaukaart vertegenwoordigt een waarde van 75 euro en is vrijelijk te besteden bij bol.com.

Tijdens de actie van DealDirect profiteren consumenten van de zeer lage tarieven van Energiedirect.nl en krijgt hij een cadeaukaart van bol.com gratis. Om in aanmerking te komen voor deze bonus, moet de consument een contract met een looptijd van tenminste 1 jaar afnemen.

Voorwaarden bonusactie DealDirect

Iedereen die nu een stroom- en gas contract bij Energiedirect.nl afsluit, krijgt een cadeaubon van 75 euro gratis. Deze cadeaubon is naar wens te besteden bij bol.com. Iedereen die een energiecontract van tenminste een jaar afsluit bij Energiedirect.nl, komt in aanmerking voor dit cadeau.

Bij Energiedirect.nl profiteren consumenten van een jaar lang lage vaste tarieven voor stroom en gas. In tegenstelling tot bij andere aanbieders, krijgt de consument de cadeaukaart meteen aan het begin van het contract toegestuurd, in plaats van achteraf. De cadeaukaart wordt binnen negen weken na de overstap toegestuurd. Deze energie aanbieding biedt bovendien enkel groene stroom tegen de zeer lage tarieven van Energiedirect.nl. Bij iedere aanbieder is de looptijd tenminste een jaar, waardoor consumenten niet lang aan het contract vastzitten.

Om in aanmerking te komen voor deze welkomstbonus, moeten consumenten zowel gas als stroom afnemen bij Energiedirect.nl. De actie is enkel bedoeld voor nieuwe klanten die nu nog geen klant zijn bij Energiedirect.nl. Uiteraard is de actie ook geldig voor iedereen die een driejarig contract met stroom en gas bij deze energieleverancier wil afsluiten.

Overstappen naar Energiedirect.nl

Overstappen naar Energiedirect.nl is heel eenvoudig. De energieaanbieder staat bekend als leverancier van energie zonder enige poespas. Daardoor kan de energieleverancier zeer lage tarieven bieden. Deze actie is een exclusieve actie van Energiedirect.nl. Overstappen betekent niet dat men zonder gas en stroom komt te zitten; de levering gaat altijd door.

Energiedirect.nl biedt een zogenaamde overstapservice. Bij het overstappen zegt Energiedirect.nl het huidige contract op. Daarna ontvangt de consument binnen 8 weken het welkomstgeschenk. Het is mogelijk vanaf 75 dagen voordat het contract afloopt een overstap te regelen. Wie eerder overstapt, krijgt te maken met een overstapboete. Energiedirect.nl betaalt de overstapboete niet.

Bekijk →

Leave a Comment